Jak vysokou máte postel?

Anonymní
26.1.20 17:12

Jak vysokou mate postel?

Kupovala jsem si přes net postel. Líbí se mi čalouněné a bílé barvy, tak jsem si takovou koupila. Doma po složení jsem viděla, ze je fakt nízká, naopak se mi líbí vyšší postele. To na fotkach nebylo poznat, ze bude tak nízká. I když mám 20cm matraci, tak je nízká. Cca 42 cm s matraci. Už ji mám měsíc, spi se dobre, jen vizuálně se mi to nelíbí a lituji, ze jsem ji kupovala, vidím teď na netu mnohem lepší.
Jak vysokou mate postel vy?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4367
26.1.20 17:22

Mám tedy dělanou od truhláře a mám asi 60cm s matrací.. Když si na ni sednu, tak dosáhnu špičkami nohou na zem. A musím říct, že bych už nižší nechtěla. Už jen vstávání a ulehani je úžasné. A pro mě i ten pocit, že „necucham“ k zemi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
26.1.20 17:41

Cca 50cm a nizsi bych urcite nechtela. Ale to tam nepsali, jak je postel vysoka? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
26.1.20 17:45

70cm i s matrací

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.1.20 17:46
@Euforia píše:
Cca 50cm a nizsi bych urcite nechtela. Ale to tam nepsali, jak je postel vysoka? 8o

psali jen celkovou vysku. Fakt jsem nemyslela ze bude tak nízká. Nejradši bych ji prodala a koupila jinou, ale jestli to někdo koupi a kdo to bude rozkládat, těžký

• Citovat
  • Upravit
37131
26.1.20 17:49

Já mám tak půl metru. Když si sednu na kraj tak pohodlne dosahnu nohama na zem, takže nebude vyšší než třeba židle. Já bych zas nechtěla moc vysokou, nejsem důchodce abych se nedokázala zvednout z nižší postele a když mi na ni lezou malé děti, tak ať má raději o pár cm min než víc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39564
26.1.20 18:19
@Halamka píše:
Mám tedy dělanou od truhláře a mám asi 60cm s matrací.. Když si na ni sednu, tak dosáhnu špičkami nohou na zem. A musím říct, že bych už nižší nechtěla. Už jen vstávání a ulehani je úžasné. A pro mě i ten pocit, že „necucham“ k zemi.

Přesně tak. A s mým stavem páteře… :roll:
Matraci teď taky mám 20cm.

@Anonymní píše:
psali jen celkovou vysku.Fakt jsem nemyslela ze bude tak nízká. Nejradši bych ji prodala a koupila jinou, ale jestli to někdo koupi a kdo to bude rozkládat, těžký

Aaale joo, myslím, že (navíc když je nová) to někdo koupí, a odveze prostě tak jak je. Však nějací chlapi či stěhováci si s tím poradí, stěhuje se různě velký nábytek, však zkus dát inzerát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.1.20 18:31

Máme 65 i s matrací a je to príma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2746
26.1.20 18:34

A nemůžeš si nechat udělat nové nohy? Já spím vysoko, radši ti ani nebudu psát jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.1.20 18:57
@K. Rocánková píše:
A nemůžeš si nechat udělat nové nohy? Já spím vysoko, radši ti ani nebudu psát jak.

Napadlo me to jen podložit nejakymi drevenymi kousky trámů ale nevim
Min o 20cm zvýšit

• Citovat
  • Upravit
905
26.1.20 19:18

Máme 65 cm i s matraci a neměnila bych. Ne nejsem důchodce, ale už sem měla pár zdravotních komplikací (operace bricha) a je pohodlné jen sesunout nohy a postavit se. Teď po císaři to ocenim taky. A dítě má u postele plastovou zidlicku a leze přes ni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
28.1.20 06:36

Cca 75cm 8 s matrací. Jsme oba vysocí. Stačí jen sesunout nohy a stojím na zemi. Nemusím se skrabat že země. Zn. Ideál. Kdybych byla menší tak nedosáhnu skoro nohama na zem. Každý kdo u nás byl a zkoušel si na postel sednout říkal, že až příště bude kupovat postel pořídí si taky vysokou. :D Ne nejsme důchodci. Ale naprosto se mi osvědčila po dvou operacich jsem byla ráda že jsem se skulila z postele dolů a nemusel mě zvedat muž. Navíc spíš ve větší výšce, je tepleji a člověk nedýchá prach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová