Jak vysokou postel?

459
24.8.16 09:25

Jak vysokou postel?

Zdravím,
sháním pro dceru postel a taková, která by mi vyhovovala (rohová do L, masiv), je jen 50cm vysoká + něco musíme přičíst matraci.
Takže celková minimální výška by mohla být cca 53 cm.

Není to pro tříleťačku(105cm) vysoké?
Jak vysokou postel máte pro prcka vy?
Vyleze tam pohodlně?
Ráda se na psoteli válí i přes den s knížkami atd., takže to není jen vylézt večer, slézt ráno :-), bude to ve větší permanenci.

Tak nevím, jestli takto vysoká by byla pohodlná pro lezení nahoru a dolů.

Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24292
24.8.16 09:44

Kluci mají vysokou 43 cm, a i dvouleťák tam vyleze x-krát za den v pohodě. My máme 60 cm a asi tři dny zpátky vylezl i tam, když se drapl dobře za prostěradlo. Kdybych ho tam chtěla mít, dám mu k ní třeba krabici se sběrem papíru (schůdek mi přijde malý a odstrčitelný).
Mě zaujala postel do L, hodila bys, prosím, odkaz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
24.8.16 09:59

Tak na 60 cm vyleze taky, ale ne moc pohodlně :-( (takovou postel má babi)

Je to tohle:

http://www.intena.cz/…00-smrk.html

http://www.intena.cz/…00-smrk.html

Líbí se mi, že „eLko“ je variabilní, není nutné objednávat levou nebo pravou variantu, dáš si to, jak chceš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
24.8.16 10:29

@Fircon Dcera má vysokou se schůdky (potřebujeme mít pod ní kontejnery s věcmi), a klidně to lezení několkrát dá. Děti to dokonce baví, když se šplhá… čili pohybu nahoru dolů bych se nebála. A kdyby to zatím nešlo, tak k tomu dej schůdky, bude ještě větší junda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
24.8.16 11:38

@Fircon díky, já myslela, že to L je jako matrace s roštem (prostě jak bejvaj sedačky v obýváku :-) ), proto jsem si to nedovedla představit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
21.10.16 08:49

postel s šuplíky

Já kupovala tuhle a uplně to stačí a vyhovuje dětem a nám taky -postel Thomas I z eshopu ketyban. Výška si myslím že je akorát. Kupovali sme je pro 2 a 3-leté. Je tam i úložný prostor což sem chtěla, děcka tam vždycky schovají peřiny, plyšáky, no co potřebují. A je bytelná, super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí