Něco na spaní na cestu autobusem

4367
15.8.16 06:31

Nemam zkusenost, ale znama bere magnezium relax a je spokojena. Nevim, jak to bude pusobit v buse, doma je to preci jen jine prostredi, ale horcik vseobecne zklidnuje, tak by to mohlo fungovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3743
15.8.16 06:34

Existuje melatonin.

Nicméně osobně jsem raději jednu noc nevyspaná - beru to jako daň z cestování, než použít nějaký chemický uspávač - pokud mne nějaké léky jako vedlejší efekt uspávají, tak druhý den jsem jak praštěná palicí, což je ještě horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
15.8.16 07:08

Nemám tip na konkrétní lék, ale mám odzkoušenou meduňku, že pomáhá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
15.8.16 07:24

Spis by ses měla zeptat primo v lékárně. Možná v zelené lékárně nějaké bylinky na čaj.
Moc nezávidím. Manžel jezdí pravidelně do prace autobusem je vozí 14h.do Itálie, brava si polštář, mají každý svoje dvoj sedadlo a jak kdyby přes ulicku si na další můžou natahnout každý nohy ať mají pohodlí a stejně je rozbitý po té cestě.
Večer jak dojedou je po cestě unavený, otraveny, nedospaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
15.8.16 07:29

Tak útlum působí i Dithiaden, ale nevím, jestli je to dobré řešení…stejně nezabereš a budeš polámaná…to bych to raději dospala ten 1. den u vody pod slunečníkem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
15.8.16 08:59

Tak co já vím, tak kinedryl uspává, také se s ním proto nemá řídit. Já jsem tuhá do půlhodiny po spolknutí :nevim: a všichni co znám to mají stejně, ještě jsem nezažila nikoho, koho by to nabudilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3743
15.8.16 09:38

V dětství mě při školních výletech uspala až druhá tabletka kinedrylu při cestě zpět, nyní jsem „hotová“ po půlce tabletky. Naposledy jsem se po ní nemohla probrat cca 6 hodin :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí