Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Bych na něj v 5 odpoledne nereagovala, ať si tluče, případně bych na něj bouchla taky
![]()
No tak až bych ho potkala tak bych se ho s úsměvem zeptala co ze to tam s paní mámou hrajou za hry ze tam pořád do něčeho mlátí.
@kacenkace píše:
@martina.se
To sou lidi fakton si snad pripada jak nejakej nadclovek ci co
ja treba otevru ventilacku a jen slysim uz zas poslouchaj.Jak kdyz me to zajima o cem kecaj
on tam tedy bydlí s někým dalším?
vidím to na psychickou nemoc - kromě toho že je labilní (asi nějaká neuróza? ), tak k tomu má ještě nějaký obavy, že je šmírován. S ním asi nemá smysl, ale asi má nějakou ženu, či s někým bydlí - zkusila bych se setkat s tou druhou osobou, a poptat se n a zdravotní stav toho pána.
To myslím zcela vážně, občas vznikají nepříjemnosti kvůli nemoci jedné ze stran. ![]()
Já bych jim řekla, ať se odstěhují do baráku, když chtějí mít 100% klid. To je prostě úděl bytových domů. Nad námi taky bydlí cca 3 leté a hodně živé dítko. Koberce nemají takže je to občas hukot. Několikrát jsme tedy paní museli upozornit, že už se to fakt nedá. Třeba to odstrkovadlo dělalo takový rámus, že ho prostě museli přestat doma používat. Jinak ale běžný hluk tolerujeme. Máme taky malé dítě takže to chápeme i když si u toho zanadáváme
![]()
@harpyje
Bydli tam s asi 30letou zenskou. A ta to nedela protoze co sem tak vytusila ma o hodne mladsi sestru tak vi co se deje kdyz jsou diteti tri..Uz sem si taky rikala jestli za ni nezajit ale pride mi to jak hazet hrach na stenu..
@Elen8
Taky uz sem nad tim premyslela ale aby se to jejich bouchani nezvtrlo v nejaky naschvaly ![]()
@xkoup21
Chlap evidentne nema rad deti ale je prece normal kdyz se nekam stehuju ze si zjistim kdo bydli okolo kdyz mam s necim takovym problem..A kdyz je v podnajmu nechapu proc si nevezme ranecek a nejde oxidovat nekam jinam ![]()
Nechala bych ho tlouct ![]()
Jedna věc je, když ti dítě bude doma jezdit po plovoučce na odrážedle, ale také mi přijde normální udělat si teda tu minutu času, vyjít patro a říct slušně, že když dítě jezdí na odrážedle, tak mu doma drnčí skleničky a jestli by si to nemohli nechat na ven. Bouchání do topení považuju za větší neslušnost, než že dítěti upadne hračka na podlahu…
Samozřejmě dupání naschvál po dobu několika minut (vzteky např), se snažím potírat.
Ale to, že dítě seskočí z postele nebo sleze z gauče, to se fakt nedá uhlídat ani vysvětlit, to bych na dítko musela hejkat padesátkrát denně a akorát z něj udělám neurotika…
@Mar__tanka1983
Prave to mam pocit ze uz je malej alergickej jak ho porad krotim je pak protivnej a je to jeste horsi.. ![]()
@koala123 Tak na odrážedle bych dítě doma jezdit nenechala. To holky nesměly, protože třeba Enduro dělá takovej rachot, že by z toho po deseti minutách jeblo i mně natož pak sousedy. Manžel dokonce dceři obalil u endura starýma dušema z kol kolečka, aby to jezdilo potichu, protože to nedokázal snášet ani venku.
Jinak jsou to prostě děti, nemůžou se vznášet. Naše holky taky dělají randál, naštěstí máme suprový sousedy a dobrý podlahy. Nebydlíme paneláku. S panelákem toho prostě moc nenaděláte.
@kacenkace píše:
@Mar__tanka1983
Prave to mam pocit ze uz je malej alergickej jak ho porad krotim je pak protivnej a je to jeste horsi..
No to je jasný. Tobě by se taky nelíbilo, kdyby tě pořád někdo okřikoval.
Já mám taky hodně temperametní dítko. A když na nás přílítnul soused, který ani nebydlel pod náma, že ho budíme v sedm ráno. Tak jsem s ním slušně vyběhla. Že on asi dělá na směny, to nikoho nezajímá. A děti prostě do školky a do školy vstávat musí. Já fakt dělala maximum, aby ten randál ráno nebyl, jenomže dcera má vývojovou dysfázii a ADHD k tomu. A před rokem rozumněla asi jako batole, takže vysvětlit se jí nedalo nic. Vadilo jí úplně všechno, co starší sestra udělala nebo neudělala. Fakt psycho. Podruhý už nepřišel, buď se odstěhoval nebo to vzdal. Ale je fakt, že se Ela hodně zklidnila.
Prave ze my uz sme v byte udelali kvuli nim vsechny mozny upravy za nemaly penize a porad prudej. Motorka doma neexistuje i s uaty jezdi jen na koberci ale asi by po nem chteli aby lital pritom sami dupaj jak sloni ze je slysime skrz zaplou televizi jak chodej.Ale to je ok jak jinak ![]()
@Mar__tanka1983
Jen poskoci a uz boucha. Pritom nas musi slyset jak mu rikame at to nedela.Tak co z toho ma.Uz si stezoval vloni ze malej vstava v 7 rano a ze mluvi
a ze ho to budi ![]()
@kacenkace hele jestli je to takovejhle notorickej stěžovač (jako držkovat, že někdo ráno mluví
), tak bych to brala fakt jedním uchem tam a druhým ven. Jak moc obtěžující je to bouchání? Řekla bych si - mladej občas podupe, soused zabouchá, ob patro trénují na klavír, prostě normální panelák a jede se dál ![]()
@Mar__tanka1983
Nekdy sou to velky ranny treba do topeni a nekdy do skrine asi co je zrovna po ruce..No me to obtezuje dusevne jako ne ze by me to urazelo ale sem z toho nervozni. Manzel rika at si polibej a at to vubec neresim.Ale me to nejak nejde no
a stve me ze malymu je to sumak a ze mu to vysvetluju furt horem dolem ![]()