Jak tříletému vysvětlit, že doma nemůže dupat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
209
2.10.15 11:29

@zuzkasim
A koberec s filcem dole opravdu tlumi tak ze ba nem neni slyset beh a lehkej dupot?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
2.10.15 11:32

@Maty1989
Ja z toho taky rostu, snazim se ho tisit ale on je takova povaha ze na nej neplati nic. Mozna kdyby chlap fakt prisel a stezoval si tak by se zklidnil. Nekdy si to zacinam i prat protoze cizi lidi je jediny co na nej plati :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31287
2.10.15 11:44

Hele jestli je to fakt takovej, že si nedá pokoj, ani kdybyste se na hlavu postavili, co se tak na něj prostě vysr…ehm??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
2.10.15 11:49

@Mar__tanka1983
Kdybych na to byla povaha tak bych to udelala… :roll: :)
Radsi se s nekym poslu do zadku a mam to vyreseny nez resit bouchace kterej nikdy nepride osobne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
2.10.15 11:54
@kacenkace píše:
@Maty1989
Ja z toho taky rostu, snazim se ho tisit ale on je takova povaha ze na nej neplati nic. Mozna kdyby chlap fakt prisel a stezoval si tak by se zklidnil. Nekdy si to zacinam i prat protoze cizi lidi je jediny co na nej plati :oops:

A něco jako bubák a tak nepomůže? I to na některý děcka platí, že si je někdo nekam odvede, že je někdo za dveřma a tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
2.10.15 11:56

@Maty1989
Prave ze ne :roll: vysledek akorat ze v noci blbe spi pak :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
2.10.15 12:06
@kacenkace píše:
@Maty1989
Prave ze ne :roll: vysledek akorat ze v noci blbe spi pak :roll:

Takže určitý úspěch to má - má z toho strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
2.10.15 12:08

@Maty1989
To sice jo ale zas na nas chlap busi ze v noci krici a nespi.Je to jak zacarovanej kruh.. :nevim: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
2.10.15 12:11
@kacenkace píše:
@Maty1989
To sice jo ale zas na nas chlap busi ze v noci krici a nespi.Je to jak zacarovanej kruh.. :nevim: :roll:

Tak to brát tak, že prostě když hlučí, tak je zle - což snad taky slyší. Tak by to měl pochopit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4613
2.10.15 12:20
@Maty1989 píše:
A něco jako bubák a tak nepomůže? I to na některý děcka platí, že si je někdo nekam odvede, že je někdo za dveřma a tak :)

Bubáka nikdy. Tohle je jedna z nejhorších věcí, co může rodič dítěti udělat. Se pak nedivím, že má můj muž pořád tolik práce (je klinický psycholog). Proč pořád chtít, aby se děti bály? Protože se bojíme spousty věcí i my dospělí? A nemůžeme být pak svobodní a snažíme se po zbytek života těch strachů zbavit? Ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4613
2.10.15 12:21
@kacenkace píše:
@Maty1989
To sice jo ale zas na nas chlap busi ze v noci krici a nespi.Je to jak zacarovanej kruh.. :nevim: :roll:

Nestraš ho, fakt :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
2.10.15 12:25

@žížal
Rekla dem mu to jednou a reakce byla stejna jako kdybych rekla ze je venku hezky :) proste nic.Tak co mam s nim delat nebo mu rict?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
2.10.15 12:43
@žížal píše:
Bubáka nikdy. Tohle je jedna z nejhorších věcí, co může rodič dítěti udělat. Se pak nedivím, že má můj muž pořád tolik práce (je klinický psycholog). Proč pořád chtít, aby se děti bály? Protože se bojíme spousty věcí i my dospělí? A nemůžeme být pak svobodní a snažíme se po zbytek života těch strachů zbavit? Ach jo.

Jsou děti, na které tohle platí jednoznačně. Jen se zmínit, nebo ukázat na dveře a je klid. Tak to beru tak, že prostě na každého zabere něco jiného. Jinak souhlasím, že každý strach je špatný, ale než aby mi dítě věčně dupalo, ječelo a nevím co, tak holt najdu něco, co platí a je to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
2.10.15 14:04

@kacenkace Jo, koberec s filcem je určitě maximum, co můžeš nejjednodušeji udělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4613
2.10.15 21:11
@kacenkace píše:
@žížal
Rekla dem mu to jednou a reakce byla stejna jako kdybych rekla ze je venku hezky :) proste nic.Tak co mam s nim delat nebo mu rict?

Já vím, chápu. Když já bych s tím dupáním asi fakt nedělala nic :oops:, ale já měla vždycky štěstí na sousedy pod námi - tolerantní to lidé :mrgreen: (mám tři děti). Přece nepořádáte mejdany do čtyř do rána, nekřičíte po nocích po celým baráku, chováte se normálně a máte normální malé dítě. Soused to prostě bude muset nějak přežít, však to tak nebude věčně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí