Jak vyváříte vašim chlapům?

2292
18.2.15 12:42

Jak vyváříte

.

Příspěvek upraven 20.01.19 v 10:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
41882
18.2.15 12:45

Jsem manželka, ne kuchařka. Takže u nás to funguje tak, že se ve vaření střídáme.
A kdyby měl takové remcy, tak bych se mu vyprdla i na placky nebo palačinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
18.2.15 12:47

Varim pro sebe a syna vetsinou na dva dny. Vecere studene, obcas husta polevka. Teple jidlo ma manzel v praci. O vikendu varim obed, ale kdyz je toho vic, klidne to jime oba dny. Kysele ksichty se nekonaji, jemi i mne to tak prijde normalni. Hodne totiz zalezi, na co je chlap zvykly od maminky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
18.2.15 12:48

Kdyz odjedu, stara se sam. Je totiz svepravny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
18.2.15 12:49

@lyrica přesně, nelíbí se mu? Seberu talíř jak malému decku a reknu - nelíbí se ti? Nejez… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1179

Chlap nemá v práci teplý jídlo, nosí si svačinu. Takže teplá večeře je vždycky. Vařím na dva dny. Mám to i k obědu, holce zatím vařím zvlášť. A většinou vařím omáčky nebo maso s něčím, různý směsi. No nevím co pořád vařit :nevim: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242

Každý to má určitě jinak, já nemám vaření ráda a mezi mými požadavky na partnera (které jsem tedy časem musela trochu zúžit:-) ) bylo, aby uměl vařit. Takže můj muž vaří docela rád, hlavně o víkendech nebo když má odpolední. Na mě je zbytek. Já dělám víc zeleninová jídla, on víc ta klasická a masitá. Umí i kynuté těsto, narozdíl ode mne. V týdnu se snažím zhruba 2× o teplou večeři, ale děti milují palačinky, domácí polévky, krupici atd., takže není potřeba nic složitého. Občas se stane, že muž není nadšen mou „zdravější“ stravou a ohřeje si párek. Jinak bych ráda vařila třeba na 2 dny, ale u nás se toho sní hrozně moc, málokdy se mi to podaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100

Ahojky, ten můj naštěstí sní vše co mu navařím. Jen na zdravou výživu moc není, včera jsem udělala těstoviny se špenátem a šel si koupit půl kila anglický slaniny. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8675
18.2.15 12:50

@tereza.red já vařím na víc dní, tak 2-3..bere si to i do práce k obědu, večeře pak dělám studené nebo teplé-obyč. jako jsou bramboráky nebo ale i třeba minutku…sní tedy vše co udělám, protože jinak by mu hrozilo, že si bude muset udělat něco k jídlu sám :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
a když odjedu tak bud dojí co je, nebo má ruce a je soběstačný nebo může ke své mamince-to prostě neřeším…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
965

Muž chodí na obědy v práci, tudíž denně teplé jídlo má. Někdy je večeře teplá, jindy nikoliv. Chce-li v některý den nutně teplou večeři a já nestíhám (teď jsou třeba obě děti nemocné), má možnost si ukuchtit. Je ale pravda, že můj muž si nikdy nestěžuje na jídlo nebo jeho kvalitu, takže žádné scény nehrozí. Ze začátku jsme trochu bojovali, on byl ze své rodiny zvyklý na teplé večeře, já na studené, ale s trochou kompromisů jsme si stanovili jakýsi vlastní pořádek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315

@tereza.red vařím dětem a nám všem, někdy to vyjde, někdy ne. Snad je dospělý a když chce na jídlo něco jiného, než uvaříš, tak ať si nachystá, ne? Nebo se domluvte, co by chtěl, když už vaříš… :nevim: Jako ráda udělám radost upečeným apod. Ale rozhodně se netváří kysele, i když se něco nepovede, tak si to třeba dokoření, nebo potěší, že to není tak zlé. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264

Vaří převážně manžel, respektive se střídáme a vzájemně domlouváme co si dáme. Vaříme ponejvíc dvoudenní jídla. Pokud jedu pryč, tak je schopný uvařit si sám není debil.
Toho tvýho bych poslala do zádele i s palačinkama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2992
18.2.15 12:51

Vařím každý den oběd, který on má druhý den do práce na oběd, vařit fakt neumí, ale nestěžuji si, vždycky sní co uvařím, pochválí a pochutná si, takže jsem spokojená :). Občas si o víkendu dělám já či on snídaně do postele, jinak večeře je co si kdo uloví… Když je doma sám pár dní, udělám mu kotel buřt guláše, nebo si sám uvaří co umí, tj. ohřeje klobásu nebo uvaří těstoviny s kečupem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
18.2.15 12:52

Tak já přes týden nevařím, to máme obědy, ale kdybych vařila, tak určitě na 2 dny. Dělám to tak i o víkendu. Když má chlap na něco chuť, tak mi řekne a já mu to uvařím (teda spíš podle toho, jestli se mi zrovna chce :mrgreen: ). A kdybych odjela pryč, tak si uvaří něco i sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2044
18.2.15 12:52

Vařím si na vícero dní, když děti mají ve školce obědy a manžel obědy má, když nemá vařím skoro denně, protože to všechno sežere :mrgreen: Jinak toho tvýho bych naučila hned: Nelíbí se to to? Máš zdravé ruce, máš, tak si něco udělej. To, že bych vyvářela, když jedu někam k babičce by záleželo na mé svobodné a dobré vůli, ne na jeho. Chlap se má umět postarat sám o sebe i o zbytek, když bys třeba odpadla do nemocnice apod. Nejlíp se mi osvědčila metoda - co chceš uvařit? Když si řekne - ok. Nevíš? Tak pak neprskej a buď zticha :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí