Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše:
Proč je tak těžké pochopit, že pro některé lidi slepice mazlíčci prostě jsou? Stejně jako třeba kozy nebo ovce a další jak vy říkáte hospodářská zvířata. Psa taky asi nemáte na zahradě s tím, že se mu teda snad nic nestane a nebo neuteče.
Aby byly slepice duševně spokojené, potřebují i pořádného kohouta, aby sexuálně nestrádaly. ![]()
Bez kohouta by to bylo v podstatě týrání zvířat, taková jen smutná příprava na pekáč anebo slepičí polévku…
Slepice jsou jako mazlíci super
Podle mě vhodnější než situace typu „pes do paneláku.“
@MrsNorris píše:
Slepice jsou jako mazlíci superPodle mě vhodnější než situace typu „pes do paneláku.“
Slepice jsou na rozdíl od psa perfektní mazlíci do paneláku, ale zakladatelka je chce týrat trvalým pobytem někde na dvorku nebo na zahradě…
![]()
@inkakřivák píše:
@bse.pedro A bez kohouta!
![]()
A kdoví čím by je byla schopná krmit… Bude jim kupovat značkové granule, nebo je bude krmit nějakým svinstvem, třeba bramborama se šrotem…
![]()
@bse.pedro píše:
Slepice jsou na rozdíl od psa perfektní mazlíci do paneláku, ale zakladatelka je chce týrat trvalým pobytem někde na dvorku nebo na zahradě…![]()
Ne, zavře je do obýváku. Kuna Dórinka je nesmí ohrozit.
@Anonymní píše:
Proč je tak těžké pochopit, že pro některé lidi slepice mazlíčci prostě jsou? Stejně jako třeba kozy nebo ovce a další jak vy říkáte hospodářská zvířata. Psa taky asi nemáte na zahradě s tím, že se mu teda snad nic nestane a nebo neuteče.
jako fakt se mazlíš se slepicema? s těmi posr. nými pařáty, a nebojíš se čmelíků? je to nakažlivé přenosné na lidi
slepice je velmi hloupé zvíře, ale užitečné - sežere zbytky, snese vejce a polívka je také dobrá
ale mazlíky? nevím teda jak to myslíš, ale zní mi to divně - to je jako chytneš do náruče a hladíš je?
nebo jak?
@stinga píše:Viď…Moje pipinka
jako fakt se mazlíš se slepicema? s těmi posr. nými pařáty, a nebojíš se čmelíků? je to nakažlivé přenosné na lidi
slepice je velmi hloupé zvíře, ale užitečné - sežere zbytky, snese vejce a polívka je také dobrá
ale mazlíky? nevím teda jak to myslíš, ale zní mi to divně - to je jako chytneš do náruče a hladíš je?![]()
nebo jak?
@stinga píše:
ale mazlíky? nevím teda jak to myslíš, ale zní mi to divně - to je jako chytneš do náruče a hladíš je?![]()
nebo jak?
Slepice u rodičů snad nikdy čmelíky neměli, stejně jako naši psi neměli blechy. Ono se jim ve zděných, pravidelně čistěných a dezinfikovaných kurnících zase tak nedaří. To spíš ve dřevěných. A ano, fakt se mazlím se slepicema
Klidně si je chytnu do náruče. Nebo si sednu na trávu, oni si mi často vyskočí na klín a usnou. Asi je to pro někoho vážně nepochopitelné no, pro mě je to odmalička normální.
No, je to divné, slyším to prvně, že by se někdo mazlil se slepicemi, a ty od kuřinců špinavé a smradlavé pařáty ti fakt nevadí?
no tak ale nikomu tím neškodíš, jsou i horší úchylky
Ja nevim, slepicky jsem jako decko taky mela rada, jako hodpodarsky zvirata hezky, ale jako mazlicka me teda necim odrazuji.Asi ten jejich tupkovity vyraz a hovna mezi paratama ![]()
@wildcherry píše:
Ja nevim, slepicky jsem jako decko taky mela rada, jako hodpodarsky zvirata hezky, ale jako mazlicka me teda necim odrazuji.Asi ten jejich tupkovity vyraz a hovna mezi paratama
Některý malý děcka říkají hov.nu koko…
![]()
@Russet píše:
Co něco takového?
Několik takových tipů jsem jí dávala na první straně v odkazech.
@Anonymní píše:
Slepice u rodičů snad nikdy čmelíky neměli, stejně jako naši psi neměli blechy. Ono se jim ve zděných, pravidelně čistěných a dezinfikovaných kurnících zase tak nedaří. To spíš ve dřevěných. A ano, fakt se mazlím se slepicemaKlidně si je chytnu do náruče. Nebo si sednu na trávu, oni si mi často vyskočí na klín a usnou. Asi je to pro někoho vážně nepochopitelné no, pro mě je to odmalička normální.
Taky si říkám, že u dětí to není nic výjimečného, že si hladí nebo „pochovají“ slepici/e. A případná houňajza asi v tu chvíli neřeší.
Taky je v tu chvíli každá přece nemusí mezi pařátky mít, že.
@Žirafa 69
Jj, deti to bavi a zver si zvykne na deri. Nasi sousedi jsou statkari. Ted maji male kacenky a druhy tyden asi 15 morek a slepice, bezce maji atd.
Nase decka jsou ted casto nacpane v konci zahrady u plotu. Ze zatim mame mezi zahradama stary, skoro rozpadly pletivovy plot. Behem 2-3 tydnu budeme delat ten betonovy skladany. Aj je mi deti lito. Uz si je ochocili, trhaji jim travu, krmi a hladi to pres plot. Jak vidi zvirectvo na zahrade deti, tak to hudruje, cekaji u plotu na ne. Kacenky jsou male, takze to proleze stale plotem, takze to mame kazdy den mini navstevu v zahradce. Jak to zadelame, tak na sebe neuvidi. Ale je to nejrychlejsi reseni noveho plotu.