Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Co jim pořídit psího hlídače?
Jinak u nás mívaly teda normálně zděný přístěnek se zadrátovaným oknem a pevnými dveřmi. Ráno se jim otevřelo a večer se zavřelo. Chodily pak samy, zvykly si ![]()
Tak slepičky jako domácí mazlíčky nejlépe do obyváku, to bude krása až mezi slepičinci budete mazlit slepici při sledování televize
ale obávám se, že slepice zrovna mazlení moc nemilují, ale což - mazlíček je mazlíček, někdo má krajtu někdo slepičky
@stinga píše:
Tak slepičky jako domácí mazlíčky nejlépe do obyváku, to bude krása až mezi slepičinci budete mazlit slepici při sledování televize
ale obávám se, že slepice zrovna mazlení moc nemilují, ale což - mazlíček je mazlíček, někdo má krajtu někdo slepičky
Ja zase nechapu potkana bleeeeeee
@stinga Když čekají na kohoutka, tak si pěkně dřepnou a můžeš je hladit.
@stinga píše:
Kdo řekl, že je chceme do obýváku? I u rodičů jsme vždycky měli vymazlené slepičky, co se chodily pomazlit. Tam jsme ale měli vyloženě zděný kurník, ten my teď nemáme a myslela jsem, že bysme si vystačili s dřevěným kurníkem. Protože stejně budou přes den puštěné po celém dvoře, ale chci aby byl bezpečný.
@PaníBovaryová píše:
Co jim pořídit psího hlídače?
Jinak u nás mívaly teda normálně zděný přístěnek se zadrátovaným oknem a pevnými dveřmi. Ráno se jim otevřelo a večer se zavřelo. Chodily pak samy, zvykly si
Psa máme, ale na noc je taky doma. Takže to nám taky nepomůže ![]()
https://www.slepicar.cz/…slepice.html
https://www.heureka.cz/?…k+Emma+pro+slepice&utm_source=vse-pro-zviratka. cz&utm_medium=affiliate&utm_campaign=22101&utm_content=Text%20link
https://ceskykutil.cz/…-pro-slepice
https://www.kukacka.cz/…67cm/187911v?…
@Anonymní píše:
Psa máme, ale na noc je taky doma. Takže to nám taky nepomůže
Kuna se dostane všude. Je fikaná.
@Russet píše:
Kuna se dostane všude. Je fikaná.
Neděste mě
To vážně dopadne tak, že je budeme na noc zavírat k nám do baráku
Nebo budeme muset postavit zděný kurník. Do toho se nám doma nikdy nikdo nedostal. Akorát jsem si teda myslela, že to půjde i jednodušeji.
@Anonymní píše:
Neděste měTo vážně dopadne tak, že je budeme na noc zavírat k nám do baráku
Nebo budeme muset postavit zděný kurník. Do toho se nám doma nikdy nikdo nedostal. Akorát jsem si teda myslela, že to půjde i jednodušeji.
Tak dobrý kurník je základ. Ale kuna klidně přijde i přes den. Slepice opravdu za mazlíka nepovažuju. Je to divný pták. Ale vejce jím ráda.
@Russet píše:
Tak dobrý kurník je základ. Ale kuna klidně přijde i přes den. Slepice opravdu za mazlíka nepovažuju. Je to divný pták. Ale vejce jím ráda.
Tak já jsem na ně odmalička zvyklá. A bereme je odjakživa jako mazlíky. Jsou to úžasná zvířata, akorát jim lidi nedávají moc šancí to ukázat.
@Anonymní píše:
Tak já jsem na ně odmalička zvyklá. A bereme je odjakživa jako mazlíky. Jsou to úžasná zvířata, akorát jim lidi nedávají moc šancí to ukázat.
Jsou hodné, že mám nesou vejce. Teda spíš blbé. Nechají si je sebrat. Jako slepice po flusu běží za vším, co jim hodíš. I střeva bývalé kolegyně ![]()
@Anonymní píše:
Děda taky měl jednu (z několika) oblíbenou slepičku, takovou malou, říkal jí „prcku“
,většinou přišla dokonce i na zavolání. ![]()
@Žirafa 69 píše:
Děda taky měl jednu (z několika) oblíbenou slepičku, takovou malou, říkal jí „prcku“,většinou přišla dokonce i na zavolání.
Já měla jako dítě slepici Žloutenku. Měla v té své hnědé i do žluta zbarvená pírka. Část dětství jsem strávila mezi nimi, ideálně nalezlá v kurníku - dřevěném (ale je fakt, že občas se tam kuna dostala a nějaké slípky to odnesly). Skvělá (i když jednoduchá) zvířátka. Aspoň přede mnou nezdrhaly, jak polodivoká koťata 😅 Ach ta nostalgie ![]()
Dobrý den, chystáme si domů pořídit slepičky. Chceme je ale mít jako domácí mazlíčky, takže mám strach z toho, aby nám je někdo nezakousl. Jak je nejlíp zabezpečit? Samozřejmě je budeme na noc zavírat do kurníku, ale nevím jaký pořídit nebo vyrobit, aby se tam k nim nikdo nedostal.