Jak zabránit nevěře?

10
2.7.10 15:21

Jak zabránit nevěře?

ahoj,omlouvám se, ale nechtěla jsem toto téma zakládat pod svým nickem, tak jsem si raději založila nový.
Jsem vdaná, s manželem se snažíme nějakou dobu o mimčo.
Jde o to, že jsem se před nějakou dobou nemůžu napsat přímo zamilovala,do jiného muže.Jde spíš o hodně silnou chemii mezi námi.
Bojím se aby to neskončilo nevěrou, to bych nerada, ale prostě si nemůžu pomoct, nevím co dělat a jak z toho ven.S dotyčným se vídám často, je to nový kolega,takže nijak ho nevídat prostě nejde.Už to u nevěry málem několikrát skončilo,vždycky ale zvítězil rozum.Bojím se aby se to nějak nezvrtlo.
Manželovi v žádném případě ublížit nechci, miluji ho..ale nevím jak s tou chemií bojovat.Je to hrozný a i se za to stydím :oops: .Kolega mi to nijak neulehčuje, vím že to cítí stejně jako já.
máte nějakou radu prosím?co dělat?
Výpověd dát kvůli tomu nechci, je to dobré prac.místo na které mi trvalo několik let se dostat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1748
2.7.10 15:55

vyhýbat se situacím a místům, kde byste zůstali sami, dodržovat si určitý odstup (nemyslím jen fyzicky).. :nevim: studenou sprchu? :mrgreen: - nechci si dělat z tvého problému srandu
jinak mimo téma - moje zkušenost je, že potom (chemie, pár platonických setkaní - dál jsem to nenechala zajít) jsem si uvědomila koho mám doma a co pro mě znamená, no prostě pomohlo mi to vyjasnit náš vztah

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17521
2.7.10 15:56

re:

Prostě si musíš vsugerovat, že bude stát v posteli za prd..Snaž se ho sama sobě zhnusovat. Mě tohle poradila kamarádka a když jsem dotyčného opravdu odpálkovala a během měsíce to začal zkoušet na jinou, tak už jsem viděla i ty jeho chyby a zlozvyky. Už mi nepřišel ani sexy ani chytrý. Je to jen chuť na nový maso :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
2.7.10 16:01
Babe007 píše:
Prostě si musíš vsugerovat, že bude stát v posteli za prd..Snaž se ho sama sobě zhnusovat. Mě tohle poradila kamarádka a když jsem dotyčného opravdu odpálkovala a během měsíce to začal zkoušet na jinou, tak už jsem viděla i ty jeho chyby a zlozvyky. Už mi nepřišel ani sexy ani chytrý. Je to jen chuť na nový maso :-D
:palec: dobrý nápad začít hledat zlozvyky apod.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43032
2.7.10 16:16

Zamilování přejde - vydrž. Řekni to manželovi - jestli ho vážně nechceš podvést, tam mu třeba řekni, že kolega na tebe vyjíždí a že by bylo fajn, kdyby tě občas v práci vyzvedl, zavolal a podobně. Neříkej mu, že jsi zabouchlá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2921
2.7.10 16:32

Já bych tomu dala čas,brzo začneš vidět i jeho chyby a uvědomíš si,koho máš doma ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
2.7.10 16:49

POkud ani to nepomuze co radi holky- tak bych to videla asi takhle

Rychle otehotnet- to pak budes mit jine starosti a hlavne myslenky na dotycneho budou tatam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
2.7.10 16:56
Babe007 píše:
Prostě si musíš vsugerovat, že bude stát v posteli za prd..Snaž se ho sama sobě zhnusovat. Mě tohle poradila kamarádka a když jsem dotyčného opravdu odpálkovala a během měsíce to začal zkoušet na jinou, tak už jsem viděla i ty jeho chyby a zlozvyky. Už mi nepřišel ani sexy ani chytrý. Je to jen chuť na nový maso :-D

Babe to je dobrý nápad,zkusím to..obávám se, že to ale k ničemu nebude, ta chemie je fakt strašně silná, nic takového jsem ještě nezažila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
2.7.10 16:59
Pudloslava píše:
Zamilování přejde - vydrž. Řekni to manželovi - jestli ho vážně nechceš podvést, tam mu třeba řekni, že kolega na tebe vyjíždí a že by bylo fajn, kdyby tě občas v práci vyzvedl, zavolal a podobně. Neříkej mu, že jsi zabouchlá.

nevím, jestli jde o zamilovanost-řekla bych spíš o silnou fyzickou přitažlivost.
Bojím se to manželovi říct, on je trochu víc cholerik, tak aby na kolegu nevlítnul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
2.7.10 17:04
ka-tka píše:
POkud ani to nepomuze co radi holky- tak bych to videla asi takhleRychle otehotnet- to pak budes mit jine starosti a hlavne myslenky na dotycneho budou tatam

Ale záleží, s kým otěhotnět :lol: Já měla něco podobného, i když jsme oba měli partnery, potom i svatby a děti, ale časem to nějak vyprchalo samo…jsme jen kamarádi na pokec :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6868
2.7.10 17:56

Tak se zamysli, co bys dělala, kdyby manžel na Tvoji nevěru přišel…? Myslíš, že by mu stačil argument, že za to může chemie a nemohla sis prostě pomoci…?

Vydrž, zatni zoubky, nejsme přeci zvířátka. I když jsou někdy ty chemický pochody v našem těle šílený, myslím, že je dokážeme udržet na uzdě. Vážně si zkus představit o co bys třeba mohla v krajním případě přijít, pro pár chvilek strávených s hezkým kolegou…

Držím pěsti… jo a s manželem bych rychle zapracovala na mimču a hned budou starosti jiný :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5545
2.7.10 18:12

Podle meho by sis mela promyslet koho vlastne chces. Jak je mozne, ze te pritahuje nekdo jiny, nechybi ti v momentalni vztahu neco. Jestli se premuzes a odolas kolegovi tak ti nikdo nezaruci, ze se to nebude za nejaky cas opakovat s nekym jinym.
Jeden muj kamarad mi jednou rekl a ja s nim plne souhlasim, ze pokud si neverny/a nebo o ni uvazujes je to znakem toho ze ve vztahu neco nefunguje a s nejvetsi pravdepodobnosti je to znamenim toho ze skoncil. U zenskejch to plati dvojnasob jelikoz jsou vetsinou na sexualni partnery citove vazany.
Malokterej vztah neveru unese, ses ochotna prijmout to riziko, ze ten co mas ted skonci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
2.7.10 18:13

Už to tu zaznělo několikrát. Jediná fungující možnost je utéct, vyhýbat se dotyčnému kolegovi, seč je to možné. A to i za cenu, že bys musela opustit místo. Pokud svého manžela opravdu miluješ a opravdu ho nechceš zranit, pak pro Tebe nebude žádná oběť příliš velká. Když budeš s kolegou v kontaktu, je dost velká šance, že chemie zvítězí nad rozumem, a pak bude pozdě bycha honit. Věř mi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2921
2.7.10 19:26
bubli píše:
Podle meho by sis mela promyslet koho vlastne chces. Jak je mozne, ze te pritahuje nekdo jiny, nechybi ti v momentalni vztahu neco. Jestli se premuzes a odolas kolegovi tak ti nikdo nezaruci, ze se to nebude za nejaky cas opakovat s nekym jinym.
Jeden muj kamarad mi jednou rekl a ja s nim plne souhlasim, ze pokud si neverny/a nebo o ni uvazujes je to znakem toho ze ve vztahu neco nefunguje a s nejvetsi pravdepodobnosti je to znamenim toho ze skoncil. U zenskejch to plati dvojnasob jelikoz jsou vetsinou na sexualni partnery citove vazany.
Malokterej vztah neveru unese, ses ochotna prijmout to riziko, ze ten co mas ted skonci?

Nemyslim si, ze je to znamenim konce.. V dlouhodobých vztazích se to občas stane a může to být třeba jen kvůli stereotypu.. Každopádně, časem to přejde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
2.7.10 20:09
Zaira píše:
bubli píše:
Nemyslim si, ze je to znamenim konce.. V dlouhodobých vztazích se to občas stane a může to být třeba jen kvůli stereotypu.. Každopádně, časem to přejde..

Souhlasím se Zairou :wink: Tedy u mě to tak bylo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria