Jak zachránit lásku?

Anonymní
14.12.21 17:09

Jak zachránit lásku

Ahoj, jsem kluk v 8 třídě na základce, potřeboval bych pomoct. Když jsem byl v 6 třídě tak mi jedna holka z mé třídy dávala dopisy kde mi psala jak mě miluje (jednou mi dala vyrobené srdce z keramiky), ale já jí nikdy neodpověděl, ani nevím proč. A vona na konci 6 třídy odešla na gympl. Ale od té doby co odešla jsem si uvědomil že jí miluji. Takže teď nevím jestli jí mám napsat že jí mám rád nebo tak. Nejhorší je na tom že si myslím, že je na mně naštvaná.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
14.12.21 17:22

To je roztomilé :srdce: napiš ji, bude ráda

• Citovat
  • Upravit
4164
14.12.21 17:31

To ji spíš někam pozvi, než abys jí rovnou psal, že ji máš rád. Třeba až se uvidíte, zjistíš, že se změnila a zamilovanost je pryč, a nebude už co řešit, uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18333
14.12.21 17:51
@Anonymní píše:
To je roztomilé :srdce: napiš ji, bude ráda

proč jsi anonymní, to je fakt hodně citlivé :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18333
14.12.21 17:52

Jestli je naštvaná, tak to zjistíš pouze když se jí ozveš a někam jí pozveš, třeba sáňkovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
14.12.21 19:00

No, moc šancí bych tomu teda nedávala, ale za zkoušku nic nedáš, akorát nechápu proč se ptáš někde, kde se to jmenuje eMimimo, to už neexistuje něco jako Zpovědnice, nebo podobný stránky? Nebo už s ní ve své hlavě plánuješ i rodinu? :lol:
Asi řeknu synovi, aby se sem přišel zeptat na něco z Fortnajtu, nebo co to furt řeší za problémy…je mu deset-to jste skoro vrstevníci. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.12.21 18:42

Za napsání nic nedáš, za to ignorování bych se ale omluvila, muselo ji to bolet, hodně štěstí :srdce: já si takhle podobně začala s přítelem, moc mě to potěšilo.

• Citovat
  • Upravit
2325
19.12.21 16:55

Jó, lidi, co nás chcou, často odstrkukujeme, nechceme, ale začnou nám chybět když už nejsou. To bylo, je, a bude.

Nejhorší na tom je, že jsi včas neodpověděl. I když nabývám stále více nemilého dojmu, že neodpovídat na vzkazy je v dnešní době normální, tak… vadilo by mi to, ale přiznávám, že nevím, jak na takový zájem odpovědět.

A po dvou letech jí odpovědět, že jí taky miluješ? 8o To asi nebude to pravé ořechové, ale ozvat se a obnovit kontakt by bylo fajn, ne? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová