Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Winter1 píše:
AhojJsem sbobodný, single, nějakou dobu po rozchodu. Nemám nyní mnoho možností k seznámení. Nechci slibovat hned vážný vztah, ale také nechci nic vyloučit, záleží, jak byhom si rozuměli. Takže pokud se najde slečna, která by si chtěla napsat a zajít na rande, tak jsem tu. V mé životní fázi můžeme být třeba i kamarádi (možná i s výhodami, kdyby byla chemie
Jsem pracující, z Brna, VŠ, atraktivní, mám rád intelektuální diskuse, procházky, kavárny, běhání. Můj kontakt: jj900@seznam.cz
Zájmy mám stejné, šla by i kamarádka bez výhod? Diskuse, procházky, kavárny, běhání.
@Anonymní píše:
Zájmy mám stejné, šla by i kamarádka bez výhod? Diskuse, procházky, kavárny, běhání.
Šla, napiš na mail něco o sobě, můžeme třeba na kafe ![]()
@Winter1 píše: Šla, napiš na mail něco o sobě, můžeme třeba na kafe
Vždyť jsem psala, stejné zájmy. Ty hlavně napiš kolik ti je let.
@Anonymní píše:
Vždyť jsem psala, stejné zájmy. Ty hlavně napiš kolik ti je let.
Mám 34 ![]()
@Winter1 A co stav konta, atraktivní vysokoškoláku? ![]()
Jo, a musí to být slečna? ![]()
@MucholapkaXXL píše:
@Winter1 A co stav konta, atraktivní vysokoškoláku?
Jo, a musí to být slečna?
Tak jsme se všichni pobavili.
@MucholapkaXXL píše: Čeho? Tisíc? Nebo snad milionů?
Já myslím, že tady má někdo opravdu talent na vtipy, neživíš se tím?
@Winter1 píše:
Tak jsme se všichni pobavili.
Jako jak pobavili?
Moje tchyně Mařena (ona si teda říká Mary) by intelektuálně diskutovala čtyřiadvacet hodin denně, kavárny taky ráda vymetá - zkrátka myslím, že by se k tobě hodila. Tak jsem ti ji chtěla nabídnout. Rozhodující pro ni ovšem je stav konta, o nějakého nuzáka by rozhodně nestála - proto ten dotaz.
Hele, víš co, dám jí tvůj mail a ona se ti ozve a domluvíte se, ju? ![]()
@MucholapkaXXL píše:
Jako jak pobavili?
Moje tchyně Mařena (ona si teda říká Mary) by intelektuálně diskutovala čtyřiadvacet hodin denně, kavárny taky ráda vymetá - zkrátka myslím, že by se k tobě hodila. Tak jsem ti ji chtěla nabídnout. Rozhodující pro ni ovšem je stav konta, o nějakého nuzáka by rozhodně nestála - proto ten dotaz.
Hele, víš co, dám jí tvůj mail a ona se ti ozve a domluvíte se, ju?
Jasně, napiš tady email tvé tchyně, všichni se nato těší. Jinak tě nechávám nahlásit, protože tohle je urážlivý spam, doufám, že ti smažou účet.
@Winter1 píše:
Jasně, napiš tady email tvé tchyně, všichni se nato těší. Jinak tě nechávám nahlásit, protože tohle je urážlivý spam, doufám, že ti smažou účet.
Máš problém porozumět psanému textu, vysokoškoláku?
Tak ještě jednou: Tvůj mail, který jsi tady napsal (což se mimochodem nesmí), dám své tchyni. Nevím, proč bych tady měla uvádět její mail. Kapišto? ![]()
@Jolka86 píše:
Tobě jde spíš o ty výhody?
Z čeho tak usuzuješ, Jolko?
@Winter1 píše:
Trocha legrace a hned uz bezis zalovat. Neblbni, ukazes svou pravou tvar a zadnou neulovis. ![]()
Ahoj
Jsem sbobodný, single, nějakou dobu po rozchodu. Nemám nyní mnoho možností k seznámení. Nechci slibovat hned vážný vztah, ale také nechci nic vyloučit, záleží, jak byhom si rozuměli. Takže pokud se najde slečna, která by si chtěla napsat a zajít na rande, tak jsem tu. V mé životní fázi můžeme být třeba i kamarádi (možná i s výhodami, kdyby byla chemie
Jsem pracující, z Brna, VŠ, atraktivní, mám rád intelektuální diskuse, procházky, kavárny, běhání. Můj kontakt: jj900@seznam.cz