Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Rachel_cz třeba každej nemá na to, aby si mohl jen tak kupovat trička. Když máš za sebou rezervu, je to snadný. Nevíš, kdo si čím prošel, tak bych byla u soudů fakt opatrná.
@Rachel_cz Triko jsem prala jednou. Je nevyžehlené, čerstvě suché.
@Hamouzka píše:
@Rachel_cz třeba každej nemá na to, aby si mohl jen tak kupovat trička. Když máš za sebou rezervu, je to snadný. Nevíš, kdo si čím prošel, tak bych byla u soudů fakt opatrná.
Vsak si ho neznicila sama, tak ať ji spolubydlící těch 150kc da, ne?
jako nevim, podle me to nebude pěkný kdyz si na několik různých misto udělá ze sava srdíčko, kyticku, lísteček..
@a12 píše:
Hele par takových triček doma mám, minimálně jedno, bylo fakt moje nejoblíbenější, ale prostě čas se na nem podepsal, uz jsem ho na sobě nemela pár letale ne, nevyhodim ho
![]()
![]()
![]()
vim, že ho nikdy neoblecu, ani na doma
Jo, beru, jsi jak moje ségra, ta to má stejně
já to mám prostě nastavené jinak.
@Hamouzka samozřejmě chápu, že má třeba omezený rozpočet, určitě to ale není její jediné triko. Pokud někomu něco zničím, tak mu to zaplatím nebo koupím nové, ne? Nebo jestli je spolubydla natvrdla, tak ať si o to zakladatelka sama řekne.
A kdybych ho celé obarvila, tak se barva chytne? Zkušenost s tím nemám.
Když koupíš barvu na textil, takovou tu sypkou z drogerie a podle návodu to obarvíš, mělo by to na čas flek skrýt. Otázkou je, co to udělá za pár praní, podle mě to v místě fleku víc vybledne. Za barvu nějaké peníze taky dáš, to už máš půl nového trika. Takže bych to vyřešila koupí nového. ![]()
@Radkar1 možná, ale max do prvního vyprání, pak to bude zase vypadat strašně.
Cena barvy, práce, voda, elektřina, to je už skoro cena trička.
A kdybych to dala do Sava, aby to vybledlo, tak jako bílé bude použitelné?
@Radkar1 píše:
A kdybych to dala do Sava, aby to vybledlo, tak jako bílé bude použitelné?
Si myslim, ze nebude.. Podle mě to nebude hezky bílý tricko, možná trochu nazloutly, nevim no, myslim, ze to bude vypadat blbě