Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj, obracím se na vás s takovým choulostivým dotazem. Bohužel mám hodně tmavé a silné chlupy v intimních partiích. Jak se zbavujete chloupků, které rostou kolem análního otvoru? Omlouvám se, zní to fakt blbě, ale já nevím, co s tím. Včera jsem si tam chlupy oholila klasicky žiletkou (ale ne jednorázovou!) a dnes je to čisté peklo. Mezi půlkami mám velkou vyrážku (pupínky), je to nepříjemné, řeže to a pálí. Jak se oholit i v této části, aby to pak nedopadlo takto?A nemáte nějaká radu na to, co teď s těmi pupínky? Je to vážně hrozně nepříjemné..
Díky předem!
Na gynekologii Tě vyholí.
Řeknu ti jedno, žila jsem též řadu let s cholerikem a dostala se až na dno. Když ho to popadlo, v afektu z něj lítaly hrozné urážky, a pokud se před tím napil, bylo to ještě horší. V mezidobí byl jak beránek, obětavý a okouzlující, takže jsem mu vždycky odpustila. Jenže časem se to horšilo a přestal se už i omlouvat. Aniž bych si toho byla dlouho vědomá, stala se ze mně zamindrákovaná ženská, která si postupně připadala ošklivá, hloupá, povšechně neschopná a měla pocit, že kdyby nebylo jeho, nejsem schopna samostatného života. Trvalo to roky, dnes už vidím, jak to bylo špatné a kam až se člověk může dostat. Dnes už vím, že pro urážky není omluva ani cholečnost, ani alkohol. Svatbu bych zrušila, nebot vidím seba sebe před lety…
@Anonymní píše: Řeknu ti jedno, žila jsem též řadu let s cholerikem a dostala se až na dno. Když ho to popadlo, v afektu z něj lítaly hrozné urážky, a pokud se před tím napil, bylo to ještě horší. V mezidobí byl jak beránek, obětavý a okouzlující, takže jsem mu vždycky odpustila. Jenže časem se to horšilo a přestal se už i omlouvat. Aniž bych si toho byla dlouho vědomá, stala se ze mně zamindrákovaná ženská, která si postupně připadala ošklivá, hloupá, povšechně neschopná a měla pocit, že kdyby nebylo jeho, nejsem schopna samostatného života. Trvalo to roky, dnes už vidím, jak to bylo špatné a kam až se člověk může dostat. Dnes už vím, že pro urážky není omluva ani cholečnost, ani alkohol. Svatbu bych zrušila, nebot vidím seba sebe před lety…
To ses trosku spletla s odpovědi ne?
@Anonymní píše: Řeknu ti jedno, žila jsem též řadu let s cholerikem a dostala se až na dno. Když ho to popadlo, v afektu z něj lítaly hrozné urážky, a pokud se před tím napil, bylo to ještě horší. V mezidobí byl jak beránek, obětavý a okouzlující, takže jsem mu vždycky odpustila. Jenže časem se to horšilo a přestal se už i omlouvat. Aniž bych si toho byla dlouho vědomá, stala se ze mně zamindrákovaná ženská, která si postupně připadala ošklivá, hloupá, povšechně neschopná a měla pocit, že kdyby nebylo jeho, nejsem schopna samostatného života. Trvalo to roky, dnes už vidím, jak to bylo špatné a kam až se člověk může dostat. Dnes už vím, že pro urážky není omluva ani cholečnost, ani alkohol. Svatbu bych zrušila, nebot vidím seba sebe před lety…
Ale to je trochu mimo téma, ne? ![]()
No tak hlavně oholit, to, že z toho budu problémy už asi není důležité.
@kemeny13 píše:
No tak hlavně oholit, to, že z toho budu problémy už asi není důležité.
Nějak ti nerozumím…
Ironie? Zřejmě nevíš, jaké to je mít opravdu husté ochlupení téměř všude na ženském těle.
Hele jsem taky chlupatice. Jediná rada je epilátor.
S chlupy je pruda, ale zas mám vedle toho krásné silné vlasy a tmavé řasy i obočí, takže vypadám dobře i nenamalovaná. ![]()
@Anonymní píše:
Nějak ti nerozumím…Ironie? Zřejmě nevíš, jaké to je mít opravdu husté ochlupení téměř všude na ženském těle.
Ne není to ironie, ale smutný fakt dnešní doby. Pokud mám potřebu se holit i kolem análu tak se nemůžu divit, že mám následně problémy. Husté ochlupení u žen kolem análu mi přijde hodně málo pravděpodobné.
@puzzles Epilátor? To musí extrémně bolet v téhle oblasti. Já fakt nevím. Tmavší jsem, ale zrovna hezké dlouhé řasy nijak extra nemám, tak to ti závidím, že ty máš alespoň tyto benefity ![]()
@kemeny13 píše:
Ne není to ironie, ale smutný fakt dnešní doby. Pokud mám potřebu se holit i kolem análu tak se nemůžu divit, že mám následně problémy. Husté ochlupení u žen kolem análu mi přijde hodně málo pravděpodobné.
Nechceš snad, abych ti to vyfotila, že ne?
Ne vážně, je to celkem pruda. Hodně to ženě snižuje sebevědomí…
Ahoj, obracím se na vás s takovým choulostivým dotazem. Bohužel mám hodně tmavé a silné chlupy v intimních partiích. Jak se zbavujete chloupků, které rostou kolem análního otvoru? Omlouvám se, zní to fakt blbě, ale já nevím, co s tím. Včera jsem si tam chlupy oholila klasicky žiletkou (ale ne jednorázovou!) a dnes je to čisté peklo. Mezi půlkami mám velkou vyrážku (pupínky), je to nepříjemné, řeže to a pálí. Jak se oholit i v této části, aby to pak nedopadlo takto?
A nemáte nějaká radu na to, co teď s těmi pupínky? Je to vážně hrozně nepříjemné..
Díky předem!