Jak zachránit triko

401
1.3.20 11:00

Jak zachránit triko

Dobrý den, mohla bych Vás poprosit o radu? Spolubydlící mi omylem nakapala něco na tričko a vyžrala se na něm barva. Nechce se mi triko vyhazovat, prosím, jde nějak zachránit? Nebo co byste s ním udělali, aby bylo použitelné. Nemyslím na omývání nábytku nebo vytírání, ale na normální nošení. Děkuji moc. Zkoušela jsem hledat na intenetu, ale nenašla jsem nic, co by se dalo použít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14376
1.3.20 11:01

Pokud je odbarvené chlorem, tak to nezachráníš. Buď nažehlovačku, nebo nějakou jinou aplikaci, záleží na místě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
1.3.20 11:02

To kápla savo nebo něco takového. To už nezachráníš. Leda ho vyprat v savz celé aby bylo celé bílé (ale je možný že to bude flekaty)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
1.3.20 11:03

Dost mě to štve, nevím, co s tím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.3.20 11:04

Jediné co mě napadá je udělat z toho batikované triko

• Citovat
  • Upravit
401
1.3.20 11:04

Je na víc místech a z obou stran (viz. ta bílá místa na fotkách).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42355
1.3.20 11:06

Jestli je to triko bavlněné, tak si ho nabatikuj, vznikne z něj zajímavý originál. Ty fleky vypadají jako od sava a s tím jinak nenaděláš nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
1.3.20 11:08

@Radkar1 vždyť je to obyčejné triko, vezmi ho a vyhoď a kup si nové. Jediný, jak ho zachránit je opravdu ta batika, ale nevím no, nechodila bych v tom, přišla bych si jak maškara.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61067
1.3.20 11:11
@Anonymní píše:
Jediné co mě napadá je udělat z toho batikované triko

To me napadlo taky, ale nechápu, ze nutný davat anonym na radu udělat batikované triko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61067
1.3.20 11:12
@Rachel_cz píše:
@Radkar1 vždyť je to obyčejné triko, vezmi ho a vyhoď a kup si nové. Jediný, jak ho zachránit je opravdu ta batika, ale nevím no, nechodila bych v tom, přišla bych si jak maškara.

A to je ta druhá věc co jsem si rikala :mrgreen: obyčejný jednobarevný tilko :lol: tak na doma dobrý, ale asi bych se z něj nehroutila určitě nejaky takový podobný sežene

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15194
1.3.20 11:15

Vyhodila bych to, pokud ti na tom tricku opravdu tak záleží nos ho na doma i s tím flekem. Jakákoli oprava, nazehlovani záplaty, batikování, obarovani vyjde dráž než nový tílko..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
1.3.20 11:19
@a12 píše:
A to je ta druhá věc co jsem si rikala :mrgreen: obyčejný jednobarevný tilko :lol: tak na doma dobrý, ale asi bych se z něj nehroutila určitě nejaky takový podobný sežene

Spíš nechápu, že někdo má čas a chuť řešit takové blbosti :D Je to kus hadru a podle fotky ještě i dost sepraný. I doma by člověk měl vypadat k světu a nosit důstojné oblečení. Neříkám v koktejlkách pucovat záchod, ale víte jak to myslím… No třeba pro ni má nějakou citovou hodnotu, kterou my nechápeme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
1.3.20 11:21

@Radkar1
At Ti spolubydla koupi novy :nevim: Tohle vyhod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61067
1.3.20 11:22
@Rachel_cz píše:
Spíš nechápu, že někdo má čas a chuť řešit takové blbosti :D Je to kus hadru a podle fotky ještě i dost sepraný. I doma by člověk měl vypadat k světu a nosit důstojné oblečení. Neříkám v koktejlkách pucovat záchod, ale víte jak to myslím… No třeba pro ni má nějakou citovou hodnotu, kterou my nechápeme…

Hele par takových triček doma mám, minimálně jedno, bylo fakt moje nejoblíbenější, ale prostě čas se na nem podepsal, uz jsem ho na sobě nemela pár let :mrgreen: ale ne, nevyhodim ho :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: vim, že ho nikdy neoblecu, ani na doma :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
1.3.20 11:24

Fandím ti a máš můj obdiv. Mrkni na youtube na savování, vystřihni si nějakou šablonu a nastříkej na ní savo. Videa tam najdeš. Četla jsem tvoje příspěvky a tvýho osudu je mi fakt líto a je mi jasný, že prostě obracíš každou korunu. Kdybys chtěla popovídat, klidně napiš do vzkazů. Moje mamča teď bojuje s rakem a je to dost nepříjemný a to mám děcka. Nedovedu si představit, že bych o všechny přišla a vyrůstala v dětským domově. Seš silná holka. To tričko určitě zachráníš. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová