Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Má pravdu. Taky nechápu, že když ses tak do něj zamilovala tak jsi zároveň spala ještě s někým jiným. A já si myslím, že on od začátku vztah nechtěl a teď ho tlacis do něčeho, co nechce.
Najdi si jinou práci a až budeš opravdu někoho milovat, tak nesoulož ještě vedle. To moc chlapů nedává.
Taky si myslím, že má pravdu…milovat jednoho a kukat druhýho nejde…najdi si tretiho
Ahoj ženy ☺️bohužel nemám to skym už řešit a potřebovala bych asi slyšet jiný názor ???? začalo to vše když jsem nastoupila do práce a tam se první den zakoukala do nezadaneho chlapa ???? nějak jsme si začali psát a začali jsme se vídat ale pouze na sex a film ???? vše bylo fajn, ale vždy ta iniciativa byla z mé strany on mi nikdy nenapsal ani neřekl přijď ???? ale zároveň většinou když jsem mu napsala to klaplo a viděli jsme ???? já se zamilovala hned na první pohled a po nějaké chvíli mu to i řekla ale odpověď byla nechci přítelkyní v práci. (špatná minula zkušenost ). A tak jsme se viděli jednou za 14 dní na film nikdy jsem u něj ani on u mě nepřespala
Bohužel teď jsem bouchla a řekla jsem mu že už dál nemůžu. Oba jsme sexuální život žili i vedle ???? teď mi vyčetl že mám vedle sexuální život a že mi nevěří že ho miluju a že na něj mám zapomenout a jít dál… Jak by jste se zachovali stále by jste hledali jeho přízemnost? Nebo už bys jste na to kaslali? Čtu si konverzace a všechno furt dokola ???? prostě miluju ho… V práci spolu nepromluvime jsme kolegové. Já už nevím jak dál? Změna práce to mě děsí ????