Jak zařídit interiér?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1472
31.3.16 18:13

Hlavne vyber to, co chces a nedej na kamaradky - zit doma budes ty, ne ony.
Jo a jinak mela jsem to samy, dala jsem co jsem chtela ja a jsem spokojena. Ono vse ma neco pro a proti. Ja mam napr podlahu tmavou, ale vyhovuje mi to. Treba sprhovy kout mi nikdo nedoporucoval ciry, ale stejne jsem ho dala a nemam s nicim problem. Dejte s pritelem na vas vkus, urcite neudelate chybu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Eve
31.3.16 18:15

Mám bílou dlažbu, bílou pracovní desku v kuchyni…zní to neprakticky, vypadá to jako pitevna, ale já si nato nestěžuji :lol:

• Citovat
  • Upravit
74219
31.3.16 18:24

@Clabitic
My máme pruhy lepené, ty spoje ani vidět nějak nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
31.3.16 18:41

Mrkni na modrou střechu, tam najdeš hodně nápadů a zkušeností. Ale šíleně tam letí severský styl a mně už tam jde ze všech těch černobílých hvězdiček a blbin hlava kolem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.3.16 18:44

Ahoj, ziji v dome a uz vim co je pro me skvele a za co bych si nafackovala. 1) podlahu mame drevenou sedou(jsou tam ruzne odstiny) a za me naprosta spokojenost nic na ni nejde videt, v koupelnach dlazbu vzoru mosaz a naprosta spokojenost 2) kuchynskou linku mame bilou lesklou, stejne jako nabytek v obyvaku a je to katastrofa - vse tam jde videt, neustale musis umyvat a lestit, neznam nikoho kdo myje kuchynske dvirka casteji nez ja.3) umyvadla mame moderni a jsou moc melke, kdyz zapnes kohoutek na vic, tak voda strika z umyvadla 4) sprchac mame z cisteho pruhledneho plastu - kazda kapicka na nem jde videt, takze za me koupit bud mlecny plast, nebo s nejakym dekorem 5) schody mame z mramoru a super, nic na nich neni videt, jen tam mame nalepene protizkluzove pasy a o ty se trhaji silonky a pri uklidu na nich zustava prilepeny bordel, vsechny dvere a ramy mame bile a opet je musis porad otirat-ted bych volila dekor dreva 7)vetsinu nabytku mame na nizkych nozickach -hruza, musis lezt po kolenou a hledat neco cim se tam dostanes abys tam vytrela, protoze rukou ani mopem, ani vysavacem se tam nevlezes 8) satnu mame ze sadrose a satni system z ikei a naprosta spokojenost - vestavena skrin by nas vysla na 90000 kc(nechali jsme nacenit) a my jsme platili za vse cca 15000kc.

• Citovat
  • Upravit
2299
31.3.16 18:54

Máme světlý vinyl, vidět na tom není nic, ale musíš mít dobrý dekor. Kuchyňskou desku máme černou, žíhanou jako mramor, takže tam taky není vidět co je šmouha a co je součást dekoru :lol: Obecně jsme ladili interiér do světlé a podle ročního období doplňuji barvy, na Vánoce červenou, teď tu mám oranžovou a zelenou, vypadá to super.
Co je pro mě nepraktické, přesto jsem si to pořídila, protože jinak by to vypadalo blbě, je světlý koberec do šatny a ložnice, druhý den po vysátí je to samý žmolek z manželových ponožek :roll: Dále bych už nešla do bílých parapetů.
Zdi máme kromě dětského pokoje bílé a všude mám na zdích kytky (zavěšené), tak se nám to líbí, nemusí to být každého styl. Jediná barevná stěna je výklenek na televizi, protože ten kousek zdi můžeme kdykoli lehce přemalovat na jinou barvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
31.3.16 18:57
@Anonymní píše:
Ahoj, ziji v dome a uz vim co je pro me skvele a za co bych si nafackovala. 1) podlahu mame drevenou sedou(jsou tam ruzne odstiny) a za me naprosta spokojenost nic na ni nejde videt, v koupelnach dlazbu vzoru mosaz a naprosta spokojenost 2) kuchynskou linku mame bilou lesklou, stejne jako nabytek v obyvaku a je to katastrofa - vse tam jde videt, neustale musis umyvat a lestit, neznam nikoho kdo myje kuchynske dvirka casteji nez ja.3) umyvadla mame moderni a jsou moc melke, kdyz zapnes kohoutek na vic, tak voda strika z umyvadla 4) sprchac mame z cisteho pruhledneho plastu - kazda kapicka na nem jde videt, takze za me koupit bud mlecny plast, nebo s nejakym dekorem 5) schody mame z mramoru a super, nic na nich neni videt, jen tam mame nalepene protizkluzove pasy a o ty se trhaji silonky a pri uklidu na nich zustava prilepeny bordel, vsechny dvere a ramy mame bile a opet je musis porad otirat-ted bych volila dekor dreva 7)vetsinu nabytku mame na nizkych nozickach -hruza, musis lezt po kolenou a hledat neco cim se tam dostanes abys tam vytrela, protoze rukou ani mopem, ani vysavacem se tam nevlezes 8) satnu mame ze sadrose a satni system z ikei a naprosta spokojenost - vestavena skrin by nas vysla na 90000 kc(nechali jsme nacenit) a my jsme platili za vse cca 15000kc.

Tohle mě moc potěšilo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
31.3.16 19:14

@Clabitic To je těžké, doma máme vše staré a směs všeho, čeká mě do budoucna změna interiéru a stylu. Takže udržuu čistotu a nic neřeším zatím. Na chalupě ladím vše do „Vintage“, nakupuji porcelán Green gate, využívám starší věci z ulovených pokladů na půdě a zde si dopřávám i luxusní a drahé svíčky. Do moderního bych šla do bílo černé kombinace linky, i zde se můžeš vyřádit zjemněním v podobě doplňků. Dřív se mi líbily barvy jako oranžová, žlutá, červená třešeň podlah apod…dnes ani náhodou, šla bych do světlé a kombinovala dnešní barvy. Šedá je univerzální, inklinuji k hnědé, béžové… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
31.3.16 19:15

@Poison Eve Pitevna :mrgreen: :mrgreen: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
31.3.16 19:19
@Clabitic píše:
@Izzz Tak zelená linka mi už přijde jak do fresh baru, ne domů :mrgreen: Co se týče linky, tam ještě nemám ani představu, co by se mi líbilo, ale zelená, ani červená nebude. Určitě „normální“ odstíny, dekor nějakého stromu :mrgreen:
@Malaga Mám dlouhý blond vlasy, pejska jen na zahradě, ikdyž časem, kdoví. Moje představa je na světlou podlahu hodit výrazný koberec kusový, třeba fialový, nebo podobně. Deska je teda lepší např. v mramorovaným dekoru?

Vinyl v roli je v chodbě a kuchyni, v pokojích jsme zrenovovali parkety a koupelna je dlažba, parkety i vinyl buk…Spoje vidět nejsou, podlahář si to vypočítal i vypracoval tu pokládku fakt precizně, aby ladil vzor jedním směrem a byl mini odpad… V obýváku je koberec kusový jasně zelený před sedačkou…

• Citovat
  • Upravit
Tattiana
31.3.16 19:22
@Anonymní píše:

Mám bílou lesklou a neleštím… :think:

• Citovat
  • Upravit
2612
31.3.16 21:44

Na nevyžádané „rady“ kamarádek bych nedala, vybírej, co se ti líbí. Truhlář by ti měl umět říct, která pracovní deska a lamino na skříňky se dle povrchu bude matlat a které ne. Na světlé podlaze nevidím nic špatného, stačí dobrý dekor, ne úplně hladký. My máme vinyl dekor dřeva se strukturou šedo-hnědá barva, spíš tmavší a super, nejenže se mi barva a dekor moc líbí, tak bych i řekla, že praktické. Známí mají podlahu taky vinyl, ale hladký povrch, tmavší šedá a je na ní víc vidět, což by člověk neřekl. Kuchyň mám bílou lesk, jako z běžné pozorovací vzdálenosti nejsou matlance vůbec vidět, to se musíš zkroutit a koukat při sluníčku-za mě super, do jinýho mat. bych nešla. Rozhodně lepší než bílá perlička. Pracovní deska sice hodně tmavá-šedá antracit, ale super povrch, nejsou vidět matlance a prach, samozřejmě drobky ano. Tu samou desku, ale úplně světlounce pískovou barvu má tchýně a na tý není vidět absolutně nic. Deska je s lehce hrubším povrchem, který to rozruší. Pro mě jsou daleko praktčtější vestavné skříně, bordel místnost nee. Ani místnost ala šatna s otevřenými policemi, mi přijde, že se tam musí hrozně prášit-i teta mi to potvrdila, chce přidělávat na skříně dvířka. Navíc i v místnosti musíš mít nějaké police. Manžel-truhlář-počítá cca 10 tis. za metr vestavné skříně až do stropu, kvalitní kování, máme samozřejmě doma a nemůžu si vynachválit, vejde se tam kvantum věcí, nahoru sezónní věci, jak děcka umí fláknout s dveřima a zatím žádná újma, blbý je, že se můžou přiskřípnout prsy, ale to i u normální skříně.
Stěny máme bílé, v obýváku a v kuchyni za linkou tapetu(v kuchyni je tapeta překrytá čirým sklem). Nesnáším barvy-oranžovoučká, zelinkavoučká, brrrr. Vestavné skříně taky bílé, dveře bílé. Rozhodně pořád nic nešůruju, když je viditelná šmouha, utřu, jinak komplet myju párkrát do roka. Podlaha tedy šedo-hnědá dekor dřeva-k tomu pár skříněk v obýváku ve stejném dekoru, jinak vše bílé. Pokojíček je kombinací dekoru béžové, dekor dřeva tmavší, veselá tapeta, tam jsem bílou nechtěla, ještě chci do krémova vymalovat. Co bych udělala jinak, tak bych dala do všech koupelen a WC stejný obklady - máme 2 malé koupelny a samostatné WC a všude jiné obklady, sice hezké, líbí se mi (kombinace šedé-koupelny, WC zeleno-bílé), ale už bych dala všude stejné. Sprcháče jedině hladké sklo-dřív jsme měli plastový dveře s plastickým vzorem a to se dočistit nedalo. Tmavé sedačka (k pracovní desce, antracit) - na té je tedy vidět každé smítko, bílé židle-při dětech prasátkách velmi nepraktické, ale jiné bych stejně nechtěla-budeme muset v budoucnu přečalounit, dřevěný stůl s bílým olejem-takže něco mezi bíou a přirodním dřevem - prostě šedo bílé a k tomu doplňky v tmavě červené, kterých zatím moc nemám, čekám, až děti vyrostou s demoličních let. Umyvadla máme sice moderní na desku hranatá, ale vybírala jsem hlubší, protože jsem ty mělká měla vyzkoušená a to je fakt děs, vše, vč. tebe, zacákané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
31.3.16 22:18

Do kuchyně jedině mramorova deska a mrkla bych na Google na inspiraci kombinace barev

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2612
31.3.16 22:47

Viděla jsem i bílou pracovní desku-struktura perlička a stačilo normálně setřít a byla v pořádku…Když se v kuchyni pracuje, tak je jasný, že se nadělá nepořádek a vidět je na všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
1.4.16 08:33

Ahoj,
sice v bytě, ale zařizovali jsme minulé léto…
Do kuchyně určitě pracovní desku ne jednobarevnou a ne hladkou… já mám tuto http://cz.kronospan-express.com/…orktops/A793 a musím říct, že to byl super výběr. Není na tom nic vidět. Nechala jsem si to dát i jako obklad za linku.
Co se týče podlahy, tak je asi jedno jestli světlá nebo tmavá, ale záleží na tom dekoru, jak už tady bylo psáno… určitě bych nešla do jednobarevné a to ať světlé nebo tmavé…
jinak byt máme v kombinaci světlé dřevo a bílá a super… na bílé je docela vidět prach, na světlém dřevě vůbec… ve starém bytě jsme měli černý a tmavě hnědý nábytek a hrůza… do toho bych nikdy nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí