Jak zařídit interiér?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
633
8.4.16 11:10

Holky, vymyslela jsem si takovou blbinu…strašně se mi zalíbilo černé sklo ve vysokém lesku. Vím, že na čištění je to to nejhorší, moc bych ho chtěla a kuchyňskou linku místo obkladu. Máte ho některá? Do nábytku bych ho zařadit nechtěla, ale v tý kuchyni na linkou :think: nemůžu se rozhodnout, jestli obětuju neustálé leštění za tu krásu…

Ještě jedna věc. Jakým směrem se dávají dveře? Respektive, mají se otevírat do místnosti, nebo z místnosti ven??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
8.4.16 14:59

@Clabitic všechny dveře se nám otevírají stejně jako vchodové do místnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2612
8.4.16 15:04

@Clabitic
no, nebude to opravdu praktické, hezké ano, ale zrovna za plocha za linkou dostává pěkně zabrat, já bych si to nedala, ono nebude pořád čas a chuť to leštit, i zaslechlé kapičky od vody-pokud ji máter tvrdou-budou vidět
směr otevírání dveří je jedno, zaléží na prostoru, je ale fakt, že co si uvědomuji, jak to mají i ostatní, stejně to do místnosti většinou vychází, protože chodby bývají užší a méně prostorné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
8.4.16 16:42

@Adinka_2012 Já vím, to černý sklo je peklo, ale taaak krásný :zed: musím si zjistit kolik stojí výměna a jestli to vyměnit vůbec jde, kdybych hodně litovala, aby to šlo předělat :lol: Zase bych nerada litovala, že jsem to nezkusila, to by mě asi štvalo víc :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2612
8.4.16 16:55

@Clabitic
to sklo se jmenuje lacobel, na mě docela pálka to měnit :). Ale záleží, jak velká plocha a na možnostech. Krásné to bude, o tom žádná :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
11.4.16 16:54

@Adinka_2012 Jéé, děkuju, já o tom dost přemýšlela a asi do toho nepůjdeme, je to krásný, ale…
A těch peněz za výměnu, to ne :lol: ale co v tom případě za desku? Bílou nechci :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2612
11.4.16 18:27

@Clabitic
my máme tapetu a na tom čirý sklo, nebo jinou barevnou variantu lacobelu, nebo dekor jako pracovní deska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
11.4.16 19:00

@Clabitic mám dekor prac. desky :palec:

• Citovat
  • Upravit
26.12.16 20:00

Co do oken - jakou barvu

Ahoj, prosim o radu co do oken. Nevim jestli jen roletku dovnitr na okno primo nebo roletu pres cely vyklenek na zed proste. Nebo dat garnyze se zavesy…a kdyz tak nad kazdy okno jednu nebo jednu dlouhou pres obe okna :roll: A jake barvy? :nevim: premyslim o odstinech sedive kvuli sedacce. Nebo nejake smetanove, latte apod. Nebo modre? Ach nebe ja nevim proste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5696
26.12.16 20:36

Já bych přemalovala tu divnou barvu a pak bych měla volnější ruku co se doplňků týče. Okenní stěny je lepší, když zůstanou bílé. Pokud to máš kolemdokola vymalované touto barvou, tak to musí vypadat podivně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6509
26.12.16 20:57

@verunkamandarinka Mně se naopak barva na zdi líbí moc, dala bych garnyže a šedý závěs.. Garnyže, proto umožní do budoucna možnost změny, tou šedou barvou u závěsů bych začala a třebas pak přidala i jiné, ke kterým bych přidala vždy pár doplňků v té které barvě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.12.16 22:29

@Magdaleeena ze je pekna :dance:
A myslis dlouhy zavesy? A ciste sedy nebo se vzorem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37124
26.12.16 22:33

Barva se mi taky libi :) ja bych dala asi jenom naky zaluzie zevnitr treba v kavovym odstinu :) naky zavesy uz by mi prilsli do ty mistnosti moc preplacany…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
31.12.16 14:10

Ahojky,
mě se náhodou barva zdí líbí. Mohla bys tady vložit i fotku druhé strany? Jako za mě bych hlavně odstranila tu dřevěnou polici mezi okny. Ta mi tam vůbec nepasuje :think:. Nad okna bych dala tenké kovové stříbrné garnýže a na ně čistě bílý voál s olůvkem dlouhý asi do 3/4 okna. Taky bych vyměnila konferenční stolek za nějaký jednodušší, pod něj bych dala menší kusový koberec. Ve stejné barvě koberce bych dala i nějaké ty polštářky a hlavně květináčky na okno. Na každé okno třeba 2 menší, ale aby byly barevně sladěny s kobercem a polštářky. To by bylo za mě :), ale vycházím jenom z fotky, která je tady vložená - zatím nevím, jak vypadá ta druhá strana ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí