Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Kelsey Fotky mi nejdou zobrazit ![]()
@Jarka K Ta deska vypadá moc pěkně! @Adinka_2012 Bílou nechci, nesedí mi, děkuju ale za názor! Zdi určitě bílý chci, z toho už jsem vyléčená
Chci podlahy všude stejné, to rozhodně. Koupelnu a wc máme jen jednu, takže tam není co řešit. Rozhodně neutrální barvy.
Podlahu bych si představovala asi tuhle, dole v pravo, patina grau. :http://www.pnz.cz/…l_maly_1.JPG
Tudíž bych měla zvolit ve stejném odstínu i dveře?
@Clabitic
buďto úplně stejný dekor na dveře, což nevím, jestli se dá sehnat zrovna u tohoto, nebo bílé, ale já jsem prostě na bílou
. Ale podlaha hezká ![]()
@Malaga Bydlím v bytě, a nechala jsem si ho předělat, abych měla i komoru i šatnu i 2 WC. Podle mě vypadají lépe místnosti bez mohutných skříní. Každý, kdo zatím přišel nám to pochválil a mnozí se i inspirovali a přebourávají to u sebe. Takže za mě určitě šatna a další úložné místnosti (garáž, sklep, techncká místnost…)
@ivik21 píše:
Mám bílou lesklou a neleštím…
No a já si zrovna včera objednala lesklou. Tak doufám, že leštit též nebudu ![]()
@Simona05
neboj, nebudeš…a když, tak stačí utěrka z mikrovládna a voda, utřu, když fakt chci, tak vysuším utěrkou a je to, opravdu žádný leštění ![]()
@Zuzaja já to právě taky řeším v bytě, má celkem velkou chodbu a přijde mi tojako lepší řešení než vestavky, ale tak nějak stále váhám…jen prostě prázdné kufry musím někam dát, vysavač, smeták, kýble, žehlicí prkno, nářadí a tak…prostě takový bordel koutek
@Simona05 doufám, že to vydrží… Hodně používám obyč. papírové utěrky na případné skvrny… Jinak přejedu klasicky namokro při větším úklidu… ![]()
@Malaga Mám to taky jako bordel koutek - zejména komoru. V šatně je docela uklizeno, ale vždycky tam můžu dočasně přidat, třeba židli, velkou krabici…
Jinak komora obsahuje: pračku, sušičku, špinavé prádlo, manželovo nářadí, úklidové věci, vysavač, žehličku, mop, potřeby na šití a korálkování, vázy a dekorace, kuchyňské roboty a kávovar, taky věci ze spíže, jako konzervy, kompoty. Mám jí přístupnou z kuchyně.
Šatna: oblečení, tašky a kufry, taky tam schováváme dárky, teď navíc tam mám potřeby pro mimino. Je přístupná z ložnice.
Ještě řeším, kam uložit žehlící prkno, nejlépe do by mělo jít do komory, ale ta už jaksi není nafukovací.
@Clabitic tu podlahu ti schvaluju, dobrý výběr - mám podobnou a nejsou na tom vidět ani moje tmavší vlasy ani psí bílé chlupy
@Simona05 a ještě si dávam bacha, když dodatečně někdo vrtal blízko té linky, tak jsem ten prach povysávala až pak teprve setřela…
Linkař mě upozornil, aby se nepoškrábala… ![]()
@Clabitic Podlaha je super, miluju tuhle „barvu“. měla bys podle ní potom ladit ostatní dekory dřeva, nemusí být úplně stejné, ale ať jsou do studena. I když se říká, že by v jedné místnosti nemělo být použito víc, než dva dekory dřeva. Jinak se to spolu bije.
Jinak k té šedé se bude dobře hodit bílá, ale spíš do slonoviny, do krémova, ne ta zářivá čistá.
@ivik21 Týjo, díky za tip!
No já jsem totální amatér, jak tady na vás koukám
@Simona05 jj taky se s tím furt seznamuju
to není jen tak, změnit bydlení, po všech kobercích a kusových linkách v dřevodekorech a umakartu…
Na rovinu on vždy bude někdo frflat to si nedávejte a bla bla. Kdybychom měli dát při zařizování bytu na známí a rodinu tak nemáme snad nic bych řekla že i nebydlíme. ![]()