Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
…no,tak mě napadlo, že pranýřování cizoložníků nebylo úplně od věci
![]()
Ja bych hlavne nikdy dvakrat do jedny nevstoupila, pac vzdy jed to horsi, nedokazala bych se mu podivst do oci..
Kamarátku bych nej. kamarádkou už nikdy nenazvala ![]()
dítě je pravděpodobně jeho co?? on se ti neměl ani snahu omluvit zato že je to blbec??
místo aby se snažil tak uteče bydlet k ní??
![]()
má tě vůbec rád když se chová jak dobytek???
![]()
@janehorka píše:
Ahojky, ja ti neco reknu, s mojim ex manzelem jsme se snazili o mimi asi 5let, jelikoz to stale neprichazelo, tak to zacal resit tim, ze zacal chodit po hospodach a doslo to tak daleko ze treba tyden nebyl doma..odesla jsem od neho, ale jen proto, ze kdyz mi bylo nejhur tak jsem potkala meho nynejsiho partnera, ktery mi otevrel oci a uvedomila jsem si co je pro me v zivote dulezity, zpetne jsem se potom dozvedela, ze ma jedno 7mi lete diote pritom uz jsme byli spolu a druhe na ceste, coz jsem si rikala, kdyz mi tak lhal uz od zacatku, kam jsem dala oci a jak to ze jsem nic netusila..tech milenek mel vic nez jednu, ale vsechny jsem videla, kontaktovali me, ale to byla katastrofa..o tom vice do zprav..Chci ti rict, bud rada ze jsi od nej, kdyz uz jednou toto udelal, ty by jsi odpustila, udela to zase pac bude vedet, ze zase odpustis a takovej zivot urcite nechces, zit ve lzi.
Víš já prožila něco podobného jen ta co měla miminko a další děti jsem byla já a ne ona…Taky si myslela že budeme super kámošky…Když odcházel řekla jsem mu znáš to o těch božích mlýnech…pomalu ale přece..A nyní po pár letech škemrá a škemrá jenže už se nemá kam vrátit. takže nezapomen Boží mlýny melou pomalu ale jistě…držím palce
Ted prozivat taky neco, a hlavne se ucim zit s necim co neni pro me jednoduche..muj partner ma dvoulete dite odesel on ni asi tri mesice po porodu, to jak se chova je neuveritelny, hlavne v dobe, kdyz jeste nemeli tu malou vyslechla rozhovor, ze chce to ukoncit, ze s ni zit nechce a ze po vanocich jde pryc, nicmene udelala podraz vysadila HA a na poprve to vyslo, on byl z toho uplne v pr..resil to s rodici, ona na potrat nechtela a tak tehu s polu byli a nebyli jen kdyz ona diktovala a on skal tak to fungovalo, ale nechtel ze sebe delat blbce, pozdeji vsechna pravda vylezla na povrch, ted si malou bere, je to tezky pro me, my se snazime vic jak rok o mimiska a neprichazi a zjistuji, ze taky to neni pro chlapa jednoduchy, ale zase on to resi tim, ze je s tou malou, uziva si to a ja se trapim, pokazde mi rekne V KLIDU! ale to proste nejde, co ja se uz naplakala, ale ted jsem to prehodnotila a uplne jsem otocila, pokazde kdyz padne otazka deti ci svatba rikam, svatna nee, to k ziti nepotrebuji a dite? na to mam jeste cas..at si mysli sam co uzna za vhodny..a na ni, taky pomlu dochazi, jak se tu jiz pise Bozi mlyny melou pomalu ale jiste tak to plati!!!
Tak to je síla. Co je to za holku, že je schopná, ti toto psát, takto tě mučit. To by v životě žádná kamarádka neudělal, já fakt nechápu, ty holky, ať klidně spějí s ženáčema, já už nemám žádné naivní představy, ale jak můžou chtít, aby odešel od rodiny, s dětma a ještě si s nima pořídit dítě, to je nechutný. A nechápu, jak mohl tvůj manžel udělat to, že se vyspal s tvojí kamarádkou.
Jak lehce lze přijít o kus života, že…
Prosím tě, ZA CO ho miluješ? za tohle trápení? za to, že tě ponížil? za to, že teď na Tobě zůstane výchova dcerky a ještě jí vše budeš muset vysvětlovat? nebo za to, že se vyspal ( ne, nebylo to jen jednou) s kamarádkou? Šetři láskou pro sebe a dceru a jednou pro jiného partnera, ale mu už ani kapku!
Holky pozor, neodsuzovat anonymku, za to, že ho miluje.
Není jednoduché z ničeho nic odstřihnout roky života.
Dívat se na bolest vlastního dítěte, které nic nechápe a panickou hrůzu…jak to sami zvládneme.
Chápu jí, že ho chce zpět. Já jsem taky chtěla. Odpustila bych všechno, kdyby se vrátil.
Chce to čas.
Můj drahý ex se změnil k nepoznání. A až to mi pomohlo otevřít oči, že bych už nikdy nic neslepovala. Takový arogantní a namyšlený idiot s námi nikdy nežil.
I ona potřebuje čas a spousty času.
A spoustu síly od nás ( mně to taky pomohlo ), že se to dá zvládnout. A že člověk může být šťastný i po tom všem, co musel zažít a vytrpět.
Na každého jednou dojde. Tomu taky věřím.
Bude líp.
![]()
Tak já teď řeším něco podobnýho, sice těhotná ta dotyčná není ale má svoje dítě, on chce od nás odejít a žít sní a to mi ještě dává takový argumenty aby to bylo co nejlepší pro něho, že chce střídavou péči atd.se jako asi zbláznil nebo co, a taky jsem ochotná mu vše odpustit, protože ho taky moc miluju, ale je pravda na každýho jednou dojde ![]()
Dej mu čas, jestli 10let bylo fajn, tak stojí za to mu dát dost šancí…
@elišška píše:
Jen aby on chtěl ![]()
Zakladatelko, chápu, že ho pořád miluješ a chceš aby se vrátil i přes to jak moc Ti ublížil a ubližuje. Také jsem si prošla něčím podobným a není vůbec lehké se odříznout od člověka, s kterým si byla tolik let, něco jste spolu prožili, máte dítě. Ale myslím, že to že se teď chová jako idiot Ti pomůže se od něho odprostit a jít dál svým životem. Zní to jako klišé, ale čas vše opravdu spraví a ještě budeš v životě moc šťastná. Také věřím na boží mlýny, to opravdu funguje ![]()
@elišška píše:
no to by se fakt mohli usmířit, a bydlet všichni pod jednou střechou, bohužel zakladetelka bude jediná kdo bude trpět, a i kdyby se chtěl vrátit domů, super kámoška určitě ví jak tahat za nitky, aby si ho připoutala dítětem, kterého on se určitě nevzdá. No to by byla situace
, brát si na víkend dítě manžela jehož matkou je „nejlepší kamarádka“.Nehledě na to, že tohle se určitě nestalo přes noc, tohle už určitě trvá déle, možná i roky ![]()
Zakladatelko, doporučuji ti, zamyslet se nad tím, jak by vypadala vaše budoucnost, kdyby jsi mu odpustila a on se vrátil k tobě, opravdu by jsi to tak chtěla a vydržela to ponížení ze strany tvé kamarádky, která postrádá charakter ale co je horší, i slušné chování, bo normální ženská, by se styděla a šoupala nohama, a né že se ti ještě bude v telefonu „smát do obličeje“.Je mi znich
![]()
Holky děkuji nejsem schopná si zapamatovat nic tak snad aspon něco. Opravdu bych byla schopná mu odpustit její těhotenství je pro mne sice více ponižující než to že k ní odešel, ale i to bych dala. On dítě nechtěl ona si to tak zařídila jen aby jste věděli není to žádná mladá pipina její 33 má 2 děti a samou exekuci a dluh
(manžel nevěděl o ničem) já vím spoustu od holek zpráce a on pak jen koukal i proto se ke mně chová jak se chová nechce nic poslouchat proč by měl že. Kdybych viděla že jsou jeden nebo druhý štastný bolelo by to sice stejně, ale ok vzdala bych to, ale vidím jak na jednom tak na druhém že to ok není. Asi měla strach že by odešel zase k nám nevím pořád se prý kvůli mně dohadují tak si ho chtěla udržet tímto a ač vím že manžel dítě nechtěl k potratu by jí nenutil. Vím že je to jen na něm a já s tím nic neudělám, ale bolí to hrozně. A těch 10 let bylo opravdu super ano byli i horší krize, ale zvládli jsme to a vždy bylo lépe než předtím. Jen ted jsem ublížila manželovi já tím že jsem si nevšímala jeho žárlivosti nemohl překousnout to že po tom co jsem skoro 8 let seděla stále doma jsme se začali s holkama chodit 1×měsíčně s holkama bavit a to je to proč udělal co udělal:-( Řekl mi několikrát že má strach aby neudělal něco čeho bude litovat no nebrala jsem ho vážně a ted vím že trpěl ta žárlivost ho zaslepila úplně a i když šel se mnou tak mu vadilo i to že se bavím s kamarádem kterému je sotva 20. Njn já mu ublížila tak to tak proč se nepomstím tímto že jsem hold blbá ![]()