Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Asi bys měla být ráda že jsi se ho zbavila, nic dobrého by tě s ním asi stejně nečekalo když ti ublizoval.
Ahoj
tohle musí být na psychiku hrozné. Jestli se takhle rozhodnul, nechala bych mu čas, ať zjistí co vlastně chce a ty zkus myslet na něco jiného. Udělej si čas pro sebe, co máš ráda. Držím palce ať to dopadne co nejlépe to jde. Všechno zlé je pro něco dobré.
To musi byt silene se s timhle smirit. Neco takoveho se stalo zname - horsi o to, ze oni deti nemneli, meli za sebou nekolik IVF. Hnus a kdyz uz je v tom dite, nadeje na zmenu je nulova. Cas ohladi hranky. Radim vytriskat z rozvodu maximum, nechat si svoji krivdu alespon zalepit penezy.
Ahojky, ja ti neco reknu, s mojim ex manzelem jsme se snazili o mimi asi 5let, jelikoz to stale neprichazelo, tak to zacal resit tim, ze zacal chodit po hospodach a doslo to tak daleko ze treba tyden nebyl doma..odesla jsem od neho, ale jen proto, ze kdyz mi bylo nejhur tak jsem potkala meho nynejsiho partnera, ktery mi otevrel oci a uvedomila jsem si co je pro me v zivote dulezity, zpetne jsem se potom dozvedela, ze ma jedno 7mi lete diote pritom uz jsme byli spolu a druhe na ceste, coz jsem si rikala, kdyz mi tak lhal uz od zacatku, kam jsem dala oci a jak to ze jsem nic netusila..tech milenek mel vic nez jednu, ale vsechny jsem videla, kontaktovali me, ale to byla katastrofa..o tom vice do zprav..Chci ti rict, bud rada ze jsi od nej, kdyz uz jednou toto udelal, ty by jsi odpustila, udela to zase pac bude vedet, ze zase odpustis a takovej zivot urcite nechces, zit ve lzi.
No, jestli opravdu čeká dítě s tvou nej kamarádkou, odepsala byvh je ze života oba
.Jak si to jako představují? Jak si to představuje ta tvoje kamarádka
, to s tebou ještě bude probírat těh???
No to nemyslí vážně. Dceru máš velkou, začni znovu.Je to těžké, protože každá změna v životě je těžká, ale tvůj muž s tvojí kamaradkou tu změnu udělali za tebe, takže bych si to osmutněla, na to máš nárok a je to přirozené, a pak začala nový život, bez lidí kteří se pasou na tom, jak ti škodit.
Jo, a když už on se odstěhoval - srab, už bych mu rozhodně dveře znovu neotvírala.
A ji bych v práci náležitě proprala
u každého, kdo by byl ochotný poslouchat.
Tak toto je silné kafe. Nejlepší kamarádka a vychrápe se ti s manželem, těhotenství rozhlašuje, tobě píše, jak bude mít, co ty nemáš…
.Osobně bych ho zpět nechtěla. Našla bych si psychologa, vše si dopodrobna srovnala v hlavě a zpátky ni krok. V tuhle chvíli je to ještě poměrně čerstvé a proto máš pocit, že je konec světa, že nikoho už milovat nedokážeš, taky jsem si to kdysi myslela. Podle mě každý člověk pokud nemá vyloženě sklon se litovat a nebo vyžívat ve vlastním neštěstí, časem dokáže jít dál a i se znova zamilovat. U tebe je ale ještě brzo.Pro své duševní zdraví bych se přemohla a neukazovala té,,kamarádce" jak moc ti ublížila. Podle toho, jak se chová, jí to evidentně dělá radost a žádné černé svědomí z toho nemá. Mimochodem můj ex mi zahnul v jednom měsíci se dvěma nejlepšími kamarádkami ![]()
Zivo si predstavujem tu Tvoju kamosku s culikmi poskakovat jak sa na Teba skeri: Ty nemozes otehotniet a JA heeeeej. A s TVOJIM chlapom. A vsetci to veeeedia, kis kis.
Kamosku by som odpisala okamzite, neviem nakolko by som v praci o nej hovorila z vlastneho popudu, ale vyuzila by som kazdu moznost „nevinne“ vysvetlit kde k decku prisla.
Co sa tyka chlapa… na to, aby si videla ze je to blbec co si tu kamosku zasluzi je strasne skoro. Viem ze sa chces zobudit z toho priserneho sna a najst chlapa spokojne odfukovat vedla Teba. Ale ked je tak blby a nielenze naleti zenskej co Ti zavidela rodinu, ale este tu rodinu rozbije a vykasle sa aj na svoje vlastne dieta
Skusila by som ho obrat o posledne trenky. Lebo ak je ona naozaj tehotna, najneskor po porode zacne chlap vsetky prachy pchat do novej rodiny.
Moje už býv. švagrová chtěla dítě, brácha už moc ne bylo mu přes 40, ale souhlasil a šli do toho-peněz dali spoustu. Po prvním nevydařeném IVF se švagová děsně změnila, nevracela se z práce domů, toulala se, brácha to s ní chtěl řešit, probírat, ona jen mlčela, až se před vánocemi sebrala i se svou dcerou z 1.manž. a odešla od bráchy. A ejhle dva měsíce na to už žila s jiným chlapem (kolega z práce) a ať mi nikdo netvrdí, že už spolu neměli nějaké „techtle“ možná i „mechtle“ již dříve. To jen pro srovnání, že ne jen chlapi jsou pěkné „skety“.
@dada1511 píše:
No, jestli opravdu čeká dítě s tvou nej kamarádkou, odepsala byvh je ze života oba.Jak si to jako představují? Jak si to představuje ta tvoje kamarádka
, to s tebou ještě bude probírat těh???
No to nemyslí vážně. Dceru máš velkou, začni znovu.Je to těžké, protože každá změna v životě je těžká, ale tvůj muž s tvojí kamaradkou tu změnu udělali za tebe, takže bych si to osmutněla, na to máš nárok a je to přirozené, a pak začala nový život, bez lidí kteří se pasou na tom, jak ti škodit.
Jo, a když už on se odstěhoval - srab, už bych mu rozhodně dveře znovu neotvírala.
A ji bych v práci náležitě propralau každého, kdo by byl ochotný poslouchat.
Jak žít dál?? žít „takhle“ dál prostě nejde…jediné co bych na vašem místě udělala je, že bych začla znova, bez toho muže…ale píšete že ho milujete a odpoutat se od něj, no, nevím, zvládla byste to??
Otazka podla mna stoji ci chce aby chlap zil u nej a platil na decko „kamoske“ - co znamena dozivotne nasackovana „kamoska“ v rodine, alebo aby chlap odisiel za tou zenskou a platil zakladatelke ![]()
Tak na to se dá říct jedno: Jestli přijde škemrat k Tobě, tak bych mu ty dveře přirazila před nosem..Jen se ti divím, že tu,,dámu´´ ještě nazýváš kamarádkou. Neodpustila bych to ani jednomu…
Ahoj anonymko.
Mám toto stejné za sebou. Jenom bez toho těhotenství.
Bolest časem přejde, věř mi.
Mně moje „kamarádka“ taky potom psala, že doufá, že si spolu budeme rozumět. ![]()
Po těch 10ti měsících ji nenávidím pořád stejně. Zvlášť, když ji musím dávat svoje děti.
Chce to spoustu času, než na tu zradu zapomeneš.
Mysli hlavně na sebe ( na děti stejně myslí každá dobrá máma ) a dělej si drobné radosti, které jsi dřív nemohla. Krůček po krůčku se odrážej ode dna. Je to na dlouho, ale půjde to. ![]()
Moc držím palečky.
![]()
Ahoj omlouvám se za anonym, ale…
Poradte jak dál žít, přežít…
Jsem s manželem 10 let ted jsme 4 měsíce od sebe potom co jsem přišla na to že se 1×vyspal s mou nej. kamarádkou se k ní hned odstěhoval(nebude nic řešit raději uteče) fajn toto bych ještě překousla ta možnost že se vrátí tam byla prostě i přez toto bych byla schopná mu odpustit, ale ted ta pí… je těhotná ještě nedávno jsme to spolu řešili at si dává pozor jelikož mi ona napsala že bude mít brzo to co já už mít nemůžu(přirozeně nemůžu otěhotnět) on mi nějak nevěřil pak asi aby ho uklidnila mi psala jak mne má ráda a že těhotná není a nebude a ted toto a to ještě se to manžel dozvěděl ode mne jelikož s ní dělám v jedné práci tam se pochlubila všem jen jemu neřekla ani slovo:-( Nevím jak dál prostě ho miluju naše dcera ho taky miluje i přez to co udělal i přez to jak se ted ke mně hnusně chová nemůžu na něj přestat myslet a milovat ho Chjooo nechce se mi žít nechce se mi nic. Omlouvám se za dost zmatený příspěvek, ale už nevím jak dál a potřebuji se z toho vykecat