Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Víš manžel je přesvědčený že jsem ho podvedla já pravda to není, ale nevím co mu řekla ona. Vím omlouvám ho sama nevím proč, ale prostě nedokážu na něj házet špínu jen tak ![]()
Zakladatelko, jsem pri tobe pokud milujes a citis, ze spolu mate bejt tak pro to udelej maximu, muj nazor je ten, ze stejne kazdej to mame nejak nalajnovane a podle toho to dopadne, ja z vlastni zkusenosti treba k ex manzelovi bych se nikdy nevratila, ale pred rokem a pul jsem se seznamila s nynejsim partnerem a taky bych kuli nemu sla pres mrtvoly moc ho miluji a asi bych to jen tak nezkousla kdybych ho mela ztratit..ono jinak se to rika a jinak se clovek chova v dane situaci, protoze kdo si tim neprosel tak se mu to hezky povida, drzim pesti ![]()
No ja sa len obavam, ze ak to zakladatelka prekusnes, a vezmes chlapa naspat, tak ho len utvrdis v tom, ze ON je v prave a ze Ti len Tvoju neveru oplatil svojou neverou. A este z toho moze vyjst on ako ten co odpustil a zobral na milost Teba.
Děkuji jestli spolu máme být nevím, ale prostě to tak cítím že stejně jednou bude vše jinak, ale to je taky přesně ono jednou
Taky jsem říkala toto bych neodpustila toto už vůbec ne, ale dokud se člověk neocitne v té situaci nic vlastně neví. Ale mám strach mám strach že si jen něco namlouvám a nebude to tak jak cítím
Upřímně řečeno ted by mi stačilo jen to že by manžel opustil jí za1) takové to zadostiučinění a za 2) potřebuji aby se dostal z jejího vlivu až ted přicházím na to jak strašně manipulativní to je člověk ![]()
Ono je to este strasne skoro, mna ked nechal byvaly tak napriek tomu ze mi smiroval v maili, povedal mi ze chce skusit ci rovnako lahko zbali aj nejaku inu nie len mna a povedal mi ze by tu lasku ku mne chcel citit viac, tak ako to MA BYT, tak som ho chcela naspat a chcela som menit seba k obrazu jeho. Ja som potrebovala 3 mesiace aby som sa prestala spravat ako onuca a pol roka kym som zacala vidiet chyby aj na nom.
Ale proste z toho co si napisala mam pocit ze ked mu odpustis, tak on bude na koni, lebo Ty mu tym potvrdis ze jeho ziarlivost bola opravnena. ![]()
Ja bych na to sla jinak, zkus to tak ze ti na nem nezalezi a ze ti je ukradeny, komunikuj jen kdyz musis, a treba prijde na to ze vidi ze te ztraci a chce to napravit, bez na to z druhe strany
Já si paradoxně nemyslím, že on si myslí, že tys ho podvedla. Myslím si, že on podváděl tebe a ještě k tomu s tvou kamarádkou a tak, aby před okolím, tebou a sám před sebou nevypadal jako ten největší hajzl, tak bude tvrdit, že tys podváděla jeho…a hned ta jeho sviňárna má omluvu a není to v očích jeho okolí nevěra, ale vlastně odveta…
věrnost se bohužel nedá nijak dokázat a máš pravdu v tom, že on se mi jeví jako hrozný manipulátor
@Anonymní píše:
Holky děkuji nejsem schopná si zapamatovat nic tak snad aspon něco. Opravdu bych byla schopná mu odpustit její těhotenství je pro mne sice více ponižující než to že k ní odešel, ale i to bych dala. On dítě nechtěl ona si to tak zařídila jen aby jste věděli není to žádná mladá pipina její 33 má 2 děti a samou exekuci a dluh(manžel nevěděl o ničem) já vím spoustu od holek zpráce a on pak jen koukal i proto se ke mně chová jak se chová nechce nic poslouchat proč by měl že. Kdybych viděla že jsou jeden nebo druhý štastný bolelo by to sice stejně, ale ok vzdala bych to, ale vidím jak na jednom tak na druhém že to ok není. Asi měla strach že by odešel zase k nám nevím pořád se prý kvůli mně dohadují tak si ho chtěla udržet tímto a ač vím že manžel dítě nechtěl k potratu by jí nenutil. Vím že je to jen na něm a já s tím nic neudělám, ale bolí to hrozně. A těch 10 let bylo opravdu super ano byli i horší krize, ale zvládli jsme to a vždy bylo lépe než předtím. Jen ted jsem ublížila manželovi já tím že jsem si nevšímala jeho žárlivosti nemohl překousnout to že po tom co jsem skoro 8 let seděla stále doma jsme se začali s holkama chodit 1×měsíčně s holkama bavit a to je to proč udělal co udělal:-( Řekl mi několikrát že má strach aby neudělal něco čeho bude litovat no nebrala jsem ho vážně a ted vím že trpěl ta žárlivost ho zaslepila úplně a i když šel se mnou tak mu vadilo i to že se bavím s kamarádem kterému je sotva 20. Njn já mu ublížila tak to tak proč se nepomstím tímto že jsem hold blbá
Tak ještě to všechno nakonec hodí na Tebe jo???
![]()
Holky nehází na mně nic aspon že tak to je jen jsem si uvědomila. Káťo nepodváděl mně to vím na 100% a nemusíte mi to věřit, ale vím neumí se přetvařovat proto jsem hned věděla že se něco děje hned ten den jsem to věděla neumí lhát nebo nevím prostě jsem to věděla hned a vím že dřív s ní nebyl. Bohužel jsem kráva a jí jsem věřila když mi říkala že by s ním nikdy nic neměla a on přesně věděl za kým může jít kdo mu s prominutím nohy roztáhne měla přítele doma chodila 2 měsíce za kolegou z práce a ve finále ještě ten můj. Njn
@Anonymní píše:
Holky nehází na mně nic aspon že tak to je jen jsem si uvědomila. Káťo nepodváděl mně to vím na 100% a nemusíte mi to věřit, ale vím neumí se přetvařovat proto jsem hned věděla že se něco děje hned ten den jsem to věděla neumí lhát nebo nevím prostě jsem to věděla hned a vím že dřív s ní nebyl. Bohužel jsem kráva a jí jsem věřila když mi říkala že by s ním nikdy nic neměla a on přesně věděl za kým může jít kdo mu s prominutím nohy roztáhne měla přítele doma chodila 2 měsíce za kolegou z práce a ve finále ještě ten můj. Njn
Stejně je blbej že za ní šel jen aby tě potrestal za nevěru kterou si mu neprovedla ![]()
Jane jj to chci, ale sakra to tak nejde nejhorší je že on má pravdu v tom že kdykoli k nám příjde já mu něco vyčítám nebo tak, ale sakra jak ho vidím nemůžu asi opravdu bude lepší když se s ním vůbec neuvidím, ale to je zároven taky staršnbě těžký:-( Achjooo
@1simona1 píše:
Stejně je blbej že za ní šel jen aby tě potrestal za nevěru kterou si mu neprovedla
Jo to máš pravdu a já to vím, ale zároven až tím jsem si uvědomila jak mu bylo když tu brečel a prosil at nikam nechodím at aspon jeden měsíc zůstanu doma, ale to bych nesměla být beran a nesměla mít za kamarádku jí která mi říkala, že přece nebudu sedět doma tak jak on si určí:-(
@Anonymní píše:
Jo to máš pravdu a já to vím, ale zároven až tím jsem si uvědomila jak mu bylo když tu brečel a prosil at nikam nechodím at aspon jeden měsíc zůstanu doma, ale to bych nesměla být beran a nesměla mít za kamarádku jí která mi říkala, že přece nebudu sedět doma tak jak on si určí:-(
takže 30 dnů si seděla doma a ten jeden den mu vadil???
![]()
Ano tak nějak ještě mu vadilo že dělám noční i když jsem je měla už ted minimálně, ale i tak jsem občas na noc musela to mu taky vadilo
Vím že je sobec ale sakra kurnik srdce ani hlava to nechtějí pochopit
4 měsíce už nežiju jen řvu a přežívám neříkám že furt jsou i dny kdy se dokážu bavit obzvlášt díky těm kamarádům kterým je 20 jsou to moje zlata a i díky nim jsem doted přežila a hlavně díky dcerunce. Sakra jsem blbá místo, abych pomáhala já jí tak drží ona mně ![]()
Připadá mi, že společným rysem všech diskusí, kdy partneři zakladatelky podvádějí či opuštějí kvůli jiným a chovají se k nim momentálně jako hovada, je to, že zakladatelky ty své voly omlouvají s tím, že za to vlastně mohly z nějakého důvodu ony samy. Ano, chyba není nikdy jen na jedné straně, ale dopr… - třeba v tomhle konkrétním případě - to, že sis vyšla jednou za měsíc s kamarádkami přeci není nic špatného, je to úplně normální věc, kterou dělá většina lidí (že si jednou za čas vyjde s přáteli). To je přece naprosto nesmyslný údajný důvod jeho nevěry!!!