Jak žít dál?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
káťa
17.8.12 22:14

Ježiši, mě ten tvůj připadá každým tvým dalším příspěvkem hroznější a hroznější…
takže suma sumárum - vyčítal ti, že si vyjdeš jednou za měsíc s příteli - brečel při tom a prosil tě, ať nikam nechodíš - podvedl/váděl tě s tvou nejlepší kamarádkou - přivedl ji do jiného stavu - je s ní
myslím, že teď to tak nevnímáš, ale až se na to jednou podíváš s odstupem, tak budeš šťastná, že jsi se takového zbavila a kamarádce takového chlapa tedy vůbec nezávidím - je to její trest za to, jak se k tobě zachovala…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.8.12 22:16

Káťo vím že to tak je že máš pravdu, ale… sakra už at příjde ta doba kdy si toto budu moct říct :,( děkuji Vám holky

• Citovat
  • Upravit
24603
18.8.12 09:44
@Anonymní píše:
Ano tak nějak ještě mu vadilo že dělám noční i když jsem je měla už ted minimálně, ale i tak jsem občas na noc musela to mu taky vadilo :,( :,( Vím že je sobec ale sakra kurnik srdce ani hlava to nechtějí pochopit :,( 4 měsíce už nežiju jen řvu a přežívám neříkám že furt jsou i dny kdy se dokážu bavit obzvlášt díky těm kamarádům kterým je 20 jsou to moje zlata a i díky nim jsem doted přežila a hlavně díky dcerunce. Sakra jsem blbá místo, abych pomáhala já jí tak drží ona mně :,(

Holka, zlatá, je to neskutečnej žárlivec, to so nemože dovolit žárlit ještě aj na práci proboha 8o 8o 8o, je jasný že ho miluješ ale o tě bere jako majetek :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
18.8.12 09:44
@káťa píše:
Ježiši, mě ten tvůj připadá každým tvým dalším příspěvkem hroznější a hroznější…
takže suma sumárum - vyčítal ti, že si vyjdeš jednou za měsíc s příteli - brečel při tom a prosil tě, ať nikam nechodíš - podvedl/váděl tě s tvou nejlepší kamarádkou - přivedl ji do jiného stavu - je s ní
myslím, že teď to tak nevnímáš, ale až se na to jednou podíváš s odstupem, tak budeš šťastná, že jsi se takového zbavila a kamarádce takového chlapa tedy vůbec nezávidím - je to její trest za to, jak se k tobě zachovala…
:pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
18.8.12 09:45
@Anonymní píše:
Káťo vím že to tak je že máš pravdu, ale… sakra už at příjde ta doba kdy si toto budu moct říct :,( děkuji Vám holky
:hug: :hug: :hug: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.8.12 12:55

Mna by strasne zaujimalo, ako by to asi vyzeralo u vas, keby sa vratil. Ty das v praci vypoved, ostanes doma s deckom, budete chodit za rodicmi ze vam nedochadzaju peniaze a ked Ta na spolocnych nakupoch s manzelom pozdravi spoluziak zo zakladky bude doma dusno tyzden?

Tak totiz dopadla mamina sestra. Vyplakala si proti voli rodiny najkrajsieho chlapa v dedine. A cely zivot ho ospravedlnovala a starala sa onho, bola to ona kto nosil tazke tasky, pan si chodil s kabelockou a fotakom :nevim: Nakoniec zomrela na infarkt ci porazku, lebo pan si vsimol ze odpadla moc pozde. Jo, mimochodom, podvadzal ju kade chodil - teda, snazil sa, kazdej schopnej zenskej nosil dezerty a kvety a kavicky a flasky… nakolko uspel, to netusim :oops:

Příspěvek upraven 18.08.12 v 15:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
18.8.12 13:39
@káťa píše:
Připadá mi, že společným rysem všech diskusí, kdy partneři zakladatelky podvádějí či opuštějí kvůli jiným a chovají se k nim momentálně jako hovada, je to, že zakladatelky ty své voly omlouvají s tím, že za to vlastně mohly z nějakého důvodu ony samy. Ano, chyba není nikdy jen na jedné straně, ale dopr… - třeba v tomhle konkrétním případě - to, že sis vyšla jednou za měsíc s kamarádkami přeci není nic špatného, je to úplně normální věc, kterou dělá většina lidí (že si jednou za čas vyjde s přáteli). To je přece naprosto nesmyslný údajný důvod jeho nevěry!!! :cert:

Souhlasím, tohle není důvod, jenom chtěl omluvit sám sebe, aby on byl ten chudáček a ty ta špatná :pocitac: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.12 11:43

Ahoj holky,
chjoo zase to nedávám od rána jen řvu nenávidím to nenávidím vše :,( Tak moc bych ho chtěla vidět nebo aspon slyšet, ale vím že ani jedno nebude a je to taky dobře akorá by jsme se hádali, ale sakra závidím i dceři že ho uvidí až za ní přijede ke tchýni :,( Dnes mi dcerenka odjede na týden ke tchýni a já budu sama doma a budu se užírat tou hnusnou žárlivostí a vším:-( Prostě nemůžu už dál

• Citovat
  • Upravit
24603
19.8.12 11:45
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
chjoo zase to nedávám od rána jen řvu nenávidím to nenávidím vše :,( Tak moc bych ho chtěla vidět nebo aspon slyšet, ale vím že ani jedno nebude a je to taky dobře akorá by jsme se hádali, ale sakra závidím i dceři že ho uvidí až za ní přijede ke tchýni :,( Dnes mi dcerenka odjede na týden ke tchýni a já budu sama doma a budu se užírat tou hnusnou žárlivostí a vším:-( Prostě nemůžu už dál

no a on už teda bydlí s ní??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
19.8.12 11:47

Zaregistruj se někde na seznamce, nech si lichotit od jiných a alespoň ty nejhorší chmury, když budeš doma sama, zažeň chatováním s opačným pohlavím ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.8.12 11:47

Simi on je u ní hned od začátku psala jsem že se sebral a utekl je srab nebude nic řešit ani přemýšlet nad důsledkem to až pak, když už je pozdě

• Citovat
  • Upravit
24603
19.8.12 12:22
@Anonymní píše:
Simi on je u ní hned od začátku psala jsem že se sebral a utekl je srab nebude nic řešit ani přemýšlet nad důsledkem to až pak, když už je pozdě

aha, A to chceš s takovým ťuňťou být?? co se zebere ajde k milence jen aby nic nemosel řešit??Pevně věřím že si najdeš brzo někoho lepšího a on pak bude trpět jakej byl osel :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.12 12:26

Simi já vím, ale sakra prostě to nejde bolí to tak moc ted ještě víc tím těhotenstvím sakra:-(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky