Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Káťo vím že to tak je že máš pravdu, ale… sakra už at příjde ta doba kdy si toto budu moct říct
děkuji Vám holky
@Anonymní píše:
Ano tak nějak ještě mu vadilo že dělám noční i když jsem je měla už ted minimálně, ale i tak jsem občas na noc musela to mu taky vadilo![]()
Vím že je sobec ale sakra kurnik srdce ani hlava to nechtějí pochopit
4 měsíce už nežiju jen řvu a přežívám neříkám že furt jsou i dny kdy se dokážu bavit obzvlášt díky těm kamarádům kterým je 20 jsou to moje zlata a i díky nim jsem doted přežila a hlavně díky dcerunce. Sakra jsem blbá místo, abych pomáhala já jí tak drží ona mně
Holka, zlatá, je to neskutečnej žárlivec, to so nemože dovolit žárlit ještě aj na práci proboha
, je jasný že ho miluješ ale o tě bere jako majetek ![]()
@káťa píše:
Ježiši, mě ten tvůj připadá každým tvým dalším příspěvkem hroznější a hroznější…
takže suma sumárum - vyčítal ti, že si vyjdeš jednou za měsíc s příteli - brečel při tom a prosil tě, ať nikam nechodíš - podvedl/váděl tě s tvou nejlepší kamarádkou - přivedl ji do jiného stavu - je s ní
myslím, že teď to tak nevnímáš, ale až se na to jednou podíváš s odstupem, tak budeš šťastná, že jsi se takového zbavila a kamarádce takového chlapa tedy vůbec nezávidím - je to její trest za to, jak se k tobě zachovala…
@Anonymní píše:
Káťo vím že to tak je že máš pravdu, ale… sakra už at příjde ta doba kdy si toto budu moct říctděkuji Vám holky
Mna by strasne zaujimalo, ako by to asi vyzeralo u vas, keby sa vratil. Ty das v praci vypoved, ostanes doma s deckom, budete chodit za rodicmi ze vam nedochadzaju peniaze a ked Ta na spolocnych nakupoch s manzelom pozdravi spoluziak zo zakladky bude doma dusno tyzden?
Tak totiz dopadla mamina sestra. Vyplakala si proti voli rodiny najkrajsieho chlapa v dedine. A cely zivot ho ospravedlnovala a starala sa onho, bola to ona kto nosil tazke tasky, pan si chodil s kabelockou a fotakom
Nakoniec zomrela na infarkt ci porazku, lebo pan si vsimol ze odpadla moc pozde. Jo, mimochodom, podvadzal ju kade chodil - teda, snazil sa, kazdej schopnej zenskej nosil dezerty a kvety a kavicky a flasky… nakolko uspel, to netusim ![]()
Příspěvek upraven 18.08.12 v 15:02
@káťa píše:
Připadá mi, že společným rysem všech diskusí, kdy partneři zakladatelky podvádějí či opuštějí kvůli jiným a chovají se k nim momentálně jako hovada, je to, že zakladatelky ty své voly omlouvají s tím, že za to vlastně mohly z nějakého důvodu ony samy. Ano, chyba není nikdy jen na jedné straně, ale dopr… - třeba v tomhle konkrétním případě - to, že sis vyšla jednou za měsíc s kamarádkami přeci není nic špatného, je to úplně normální věc, kterou dělá většina lidí (že si jednou za čas vyjde s přáteli). To je přece naprosto nesmyslný údajný důvod jeho nevěry!!!
Souhlasím, tohle není důvod, jenom chtěl omluvit sám sebe, aby on byl ten chudáček a ty ta špatná
![]()
Ahoj holky,
chjoo zase to nedávám od rána jen řvu nenávidím to nenávidím vše
Tak moc bych ho chtěla vidět nebo aspon slyšet, ale vím že ani jedno nebude a je to taky dobře akorá by jsme se hádali, ale sakra závidím i dceři že ho uvidí až za ní přijede ke tchýni
Dnes mi dcerenka odjede na týden ke tchýni a já budu sama doma a budu se užírat tou hnusnou žárlivostí a vším:-( Prostě nemůžu už dál
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
chjoo zase to nedávám od rána jen řvu nenávidím to nenávidím všeTak moc bych ho chtěla vidět nebo aspon slyšet, ale vím že ani jedno nebude a je to taky dobře akorá by jsme se hádali, ale sakra závidím i dceři že ho uvidí až za ní přijede ke tchýni
Dnes mi dcerenka odjede na týden ke tchýni a já budu sama doma a budu se užírat tou hnusnou žárlivostí a vším:-( Prostě nemůžu už dál
no a on už teda bydlí s ní??
Zaregistruj se někde na seznamce, nech si lichotit od jiných a alespoň ty nejhorší chmury, když budeš doma sama, zažeň chatováním s opačným pohlavím ![]()
Simi on je u ní hned od začátku psala jsem že se sebral a utekl je srab nebude nic řešit ani přemýšlet nad důsledkem to až pak, když už je pozdě
@Anonymní píše:
Simi on je u ní hned od začátku psala jsem že se sebral a utekl je srab nebude nic řešit ani přemýšlet nad důsledkem to až pak, když už je pozdě
aha, A to chceš s takovým ťuňťou být?? co se zebere ajde k milence jen aby nic nemosel řešit??Pevně věřím že si najdeš brzo někoho lepšího a on pak bude trpět jakej byl osel
![]()
Simi já vím, ale sakra prostě to nejde bolí to tak moc ted ještě víc tím těhotenstvím sakra:-(
Ježiši, mě ten tvůj připadá každým tvým dalším příspěvkem hroznější a hroznější…
takže suma sumárum - vyčítal ti, že si vyjdeš jednou za měsíc s příteli - brečel při tom a prosil tě, ať nikam nechodíš - podvedl/váděl tě s tvou nejlepší kamarádkou - přivedl ji do jiného stavu - je s ní
myslím, že teď to tak nevnímáš, ale až se na to jednou podíváš s odstupem, tak budeš šťastná, že jsi se takového zbavila a kamarádce takového chlapa tedy vůbec nezávidím - je to její trest za to, jak se k tobě zachovala…