Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Juro, to vůbec není blbý nápad!
Protože jsem se dnes přistihla jak sama ne moc logicky řvu- buďte zticha! ![]()
Nebo si pořídím pořádný kravský zvonec a budu zvonit, alespoň od nás bude občas slyšet něco jiného než řev. ![]()
Když se sami neztiší, alespoň nepřijdu o hlas jako teď při chřipce.
![]()
Taky jsem se pobavila ![]()
Kamosky malej taky strasne rve kdyz mluvi, nedavno dostali jako darek od nekoho takovyho kycovityho sasoura, co se spousti tim, kdyz nekdo v mistnosti tleskne, nebo hlasite zaskrekne, urcite to znate. Hraje takovou debilni melodii, ona to chtela vyhodit, ale normalne bylo vtipny, ze jak jejich mladej tak rve, tak uplne pokazdy jak promluvil, tak ten panaca zacal vyhravat
takze pokazdy kdyz mel neco dulezityho ke sdeleni, zacal ho ten panak prervavat, no hotovej blazinec! Ale fakt to zabralo a mladej ted uz mluvi o dost potiseji, takze doporucuju vyzkouset!
hmmmm juro dobry napad! ja myslim ze je to celkove o urceni pravidel takovych hadu a blbustek by to chtelo vic celkove ![]()
klementynko nemohla bys mi toho sasoura ukazat?
nebo juro ty toho hada?? to chcuuuu ![]()
Magdičko, ten světelný had se prodává na metry v HORNBACHU nebo BAUHAUSU (teď nevím). Je to v barvách - zelená, červená, modrá, žlutá, bílá… Vždycky diody jen jedné barvy zalité v umělé hmotě té samé barvy.
Všem moc děluji za nápady, rady a postřehy!
Začala jsem zkoušet to svícení-opět jsem vybalila vánoční světelný řetěz-pravda-kluky to zaujalo, ale efekt zatím nic moc, tak uvidíme. ![]()
A jestli jste se zasmáli-to mě těší!
![]()
juro dik ![]()
hanuli preju uspechy, hlavne to chce asi nejvic nas klid a nervat taky
(ale jak ze?
)
klementynko nemohla bys mi toho sasoura ukazat?nebo juro ty toho hada?? to chcuuuu
My zijeme v Anglii a tohle byl fakt nejaky levny panaca z poundshopu nejspis, ale nasla jsem na ceskem internetu spoustu takovych podobnych veci, napr. toto: http://www.kocarkynec.com/…svitici.html, ale fakt se toho da najit hodne, staci zadat ve vyhledavaci neco jako „reaguje na tlesknuti“, ci neco v tom smyslu ![]()
mám řešení … sluchátka!! Jako nosil Otík
… dítě si pak může řvát jak chce a my ho neuslyšíme
![]()
Ahojky to samé měl táta doma s mým mladším bráchou,pořád hrozně křičel.A jelikož od toho křičení si ničil hlasivky,tak mu pokaždé řekli,že bude muset na operaci jestli nezačne mluvit potichu a po pár dnech byl klid a brácha na operaci nemusel.
mám doma to samé tak jsem aspon ráda že mé děti plus synovec jsou aspon trochu normální.a taky mě nevnímají slyší jen co chcou.a s jídlem to není špatný nápad u nás to taky funguje ale jen dokud mají co jíst. ![]()