Jak ztlumit dítě?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2566
7.2.11 18:03

Jak ztlumit dítě??

Ahoj všem!
Prosím o radu- máme 2 kluky 7,5 a skoro 3 roky. Ten starší od 1. navštívení školky začal strašně hlasitě mluvít až křičet.
Než se narodil mladší syn tolik mi to nevadilo, když se narodil mladší jak takž se dal ukormidlovat stylem- pst- bráška spinká, ale teď se mu chce malej vyrovnat a přestože od sebe stojí sotva metr, řvou na sebe jako 2 hluší. (oba slyší dobře :-D )
Když jim potřebuju něco říct já, musím je přeřvat, jinak mě vůbec nevnímají.
Už jsem z toho hotová, samozř.je napomínám že hrozně křičí, zkusila jsem ,,učitelský fígl" -mluvit velmi potichu, ale vše je prd platné.
Jen ještě připomenu- za normální situace se u nás mluví tiše a klidně (žádná italská domácnost) a ani oni se nehádají, jen si prostě kdykoliv a kdekoliv křikem povídají.
Nemají ty děti někde knoflík ,,volume"??
Máte někdo radu či trik jak na ně?? Díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1346
7.2.11 18:23

zkus čudlík volume :lol: :lol: :lol: se omlouvám,název mě prostě pobavil

aha ted čtu že na konci se zmiňuješ o tom samém :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
7.2.11 18:25

no asi tě zklamu, já žádnej čudel volume za těch 5 let u synáčka nenašla :D
Taky je to furt.. nehulákej, nehoukej, nepískej (pískat imí perfektně :roll: ) … masakrrrrr :lol: :zed:

• Citovat
  • Upravit
1291
7.2.11 18:32

myslim si, ze jen na sebe poutaj pozornost, zkus se jim hooodne venovat aspon par dni a uvidis, jestli se to povede…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
7.2.11 18:35
jakkoli píše:
myslim si, ze jen na sebe poutaj pozornost, zkus se jim hooodne venovat aspon par dni a uvidis, jestli se to povede…

Taky už vyzkoušené, pokud by jim teda stačila pozornost pouze mé osoby, bohužel bez úspěchu.
Já mám pocit, že na sebe chtějí upoutat pozornost celé polokoule. :nevim:

Příspěvek upraven 07.02.11 v 18:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
7.2.11 18:37

:lol: S tím knoflíkem volume- škoda- já doufala, že při přebírání ,,Návodu na dítě" mi jen někdo vytrhnul stránku o hlasitosti. :lol:
Ne, ale vážně- další rady a nápady vítám!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
7.2.11 19:06
Hanulínek píše: :lol: S tím knoflíkem volume- škoda- já doufala, že při přebírání ,,Návodu na dítě" mi jen někdo vytrhnul stránku o hlasitosti. :lol:
Ne, ale vážně- další rady a nápady vítám!!

Co špunty do uší? :nevim: Taky přemýšlím jak ztlumit manžela a dítě, manžel je nádražák, průvodčí, takže „nemoc z povolání“ - mluvit nahlas (aby přeřval jedoucí vlak). Mluví tak i doma a mladému to VELMi vyhovuje :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
7.2.11 19:12

Ahojky.Já bych to potřebovala také.My k tomu všemu máme potíže se sousedy.Bohužel kluci vřeští ve dne v noci.A ted čekáme 3. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
7.2.11 19:21

Žádný čudlík jsem za 13 let věku Kristýny fakt nenašla, tak se obávám, že máš bohužel smůlu.

A když se objeví manželova Iva, jsou to tu 2 sirény vuvuzely obecné :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21992
7.2.11 19:33

Tak jsem si tu vzpomněla na Postřižiny a neodolatelného Pepina… :mrgreen: :mrgreen:

Radu nemám, omlouvám se, ale opravdu jsi mne pobavila - i když o to asi nešlo, že… :oops: :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
7.2.11 19:47

Jéžiš, to jsem ráda, že v tom alesp.nejsem sama! :-D Špunty do uší nejsou blbý nápad, ale neřeší to problém návštěv a pod.- to abychom mi dospělí mluvili přes amplión. :zed:
Jestli jsem někoho pobavila, to je dobře! :lol:
Rady a nápady stále vítám!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
7.2.11 20:08

Jo a někdy to přetrvá až do dospělosti. Přítelovi doma i v práci říkaj strýc Pepin :mrgreen: On prostě neječí, nehádá se, jen mluví nahlas :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
7.2.11 20:13

Jeden exemplar urvaneho Pepina z Postrizin take mame doma, a presne jak se zminujes, uz hulaka i ten mladsi, vlastniho slova u nas neni slyset :zed: Takze musim rvat taky, abych nezanikla, jak ja to nesnasim :roll:
Kdyz je nejhur a potrebuje je fakt rychle ztisit, nalakam je na jidlo, to jediny funguje, u toho nervou-teda aspon ne tolik :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
7.2.11 20:28

Děvčata, zkuste koupit v obchodě takového toho „světelného hada“ (pás svítivých diod zalitý v umělé hmotě), k romu přidělejte vypínač a zapojte do elektriky. Vždycky, jak bude doma moc hlučno, jen cvakněte vypínačem a rozsvícením „hada“ dejte zbytku rodiny najevo, že se má ztišit… Je pak otázka, jestli tomu budou chtít rozumět. Ale to je pak o chtění, ne o nedoslýchavosti… Aspoň si budete šetřit hlasivky. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
7.2.11 22:23

Juro, to vůbec není blbý nápad!
Protože jsem se dnes přistihla jak sama ne moc logicky řvu- buďte zticha! :zed:
Nebo si pořídím pořádný kravský zvonec a budu zvonit, alespoň od nás bude občas slyšet něco jiného než řev. :think:
Když se sami neztiší, alespoň nepřijdu o hlas jako teď při chřipce. :potlesk: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí