Jaká je možnost otěhotnění?

Anonymní
24.8.18 11:33

Jaká je možnost otěhotnění?

Zdravím. Je mi 18 a už jsem nedostala třetí měsíc menstruaci, jenže k mému bohužel jsou u mě výchylky normální, někdy i půl roční. Za tyto tři měsíce jsme s partnerem spolu nespali, ale dělal mě rukou (možnost spermatu na ní? Ruce si otřel ale Netuším) Každopádně nepřibírám, chutě nemám, nevolnost taky ne, je tu nějaká možnost? ???? Možná jen panikarim, jsem poslední dobou dost ve stresu.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21311
24.8.18 11:34

Udělej si test. Myslím ale, ze ta možnost je témeř nulová

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
24.8.18 11:36

A o těhotenských testech jsi slyšela? A o gynekologovi? Vypovídací hodnota je o 100% přesnější než názory tady.

• Citovat
  • Upravit
5810
24.8.18 11:52

To je tak těžké si koupit test nebo skočit na gyndu? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
24.8.18 13:25
@Anonymní píše:
Zdravím. Je mi 18 a už jsem nedostala třetí měsíc menstruaci, jenže k mému bohužel jsou u mě výchylky normální, někdy i půl roční. Za tyto tři měsíce jsme s partnerem spolu nespali, ale dělal mě rukou (možnost spermatu na ní? Ruce si otřel ale Netuším) Každopádně nepřibírám, chutě nemám, nevolnost taky ne, je tu nějaká možnost? ???? Možná jen panikarim, jsem poslední dobou dost ve stresu.

Zadej do googlu těhotenský test, přečti k čemu je a zajdi ho koupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.8.18 14:03

Udělej si test…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.8.18 16:18

těhotenství ovulace

Ahoj holky mám dotaz úplně lajcký pohled a budu ráda za váš názor. Snažíme se o miminko, antikoncepci neberu, piji kontryhel, beru vitamíny, ovu pokud jsem počítala správně začla 19.8.-26.8. to je dnešek by měl být konec plodných dnů. Poslední ms byla 6.8.,styk byl 15.8.2krát 18.8. 19.8. 21.8. 23.8. kdy nejdříve si mám udělat test 10dpo by byla středa 29.8. to by už mělo být vidět?? dělala jsem si dnes spíše ze zvědavosti a samozřejmě 1 čárka:-(
Holky děkuji moc za reakce :srdce: :srdce: :srdce:
jo a poslední 2 dny strašně křeče a píchání více než jindy v ovu době

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí