Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
jj kamarádka takhle moc krvácela v těhotenství hned několikrát, jakože stylem otevřeného kouhotku prostě z ní lilo…a miminko se narodilo zdravé, vždy jela na gyndu, že je konec a mimi se drželo jak klíště! Tak hodně štěstí!
![]()
Taky myslím, že to může být hematom. Přeji, ať to dobře dopadne ![]()
Prý že hematom tam není, ale po každém ultrazvuku to ze mě vyteklo takovým způsobem a tak hodně že si říkám jak nemůžou vědět z čeho to je…čekám teď na výsledky z laboratoře a pak se prý uvidí, zatím mi vůbec nic nedali teda.. a děkuju Vám snad to dopadne dobře… ![]()
Držím palce ať jste oba v pořádku. Já taky krvácela v 12 týdnu,dali mi Ascorutin na posílení cév,prý jak rostla děloha tak mi nějaká céva praskla. Asi za 2 dny to přešlo,pak jsem jen pár dní lehce špinila a pak už bylo vše o.k. Dokonce jsem pak pár dní přenášela. Bude to dobrý,držte se oba… ![]()
Kamarádka také silné krvacela a vše v pořádku mimi i ona zdravý
já v 18 tt slabší krvácení dostala jsem detralex a ascorutin na zpevnění cév a zatím se držíme 21 tt
držím palce ![]()
@Tgon
Tak super, taky držím palečky ať je vše už jenom v pořádku
Uvidíme no zatím mi nic nedali tak jsem z toho nervózní snad to bude ok a udrží se..
@Veronika587 Takle hodne jsem krvacela ted v poslednim tehotenstvi v 10.tydnu, byla jsem v praci a najednou krec a pode mnou louze krve. Pak este jednou asi o 2tejdny pozdeji. Udelal se velikanskej hematom. Ale vsechno dopadlo dobre, narodil se zdravej kluk
Drzim palce, urco to bude dobry! ![]()
Tak po dnešním třetím UTZ našel doktor nejspíš hematom, ale říkal že si není úplně jistý mám prášky na to krvácení i na udržení. Tak snad bude malej bojovníček… Ještě mi dnes moje se ráno řekla že si troufá říct že to bude chlapeček ( náš vysněný ) …
ale hlavně ať je to zdravé a přečkáme to … Děkuji Vám všem ![]()
Jé,tak aspoň už vědí z čeho to je a můžou se podle toho zařídit a nasadit léky. Takže dobré zprávy. Bude to dobrý,mně tenkrát doktorka na ultrazvuku taky nemohla nic najít,až pak na další kontrole bylo vidět dokud to krvácelo. Tak hlavne klid a odpočívat,ať malej prďolka hezkx roste. Hodně štěstí.
![]()
Kamarádka měla to samé v 10. týdnu, silné krvácení, byla deset dní v nemocnici, na nic nepřišli. Pak už bylo těhotenství bez problémů, holčička se narodila zdravá, jsou jí teď dva roky.
Držím palce, aby i u tebe vše dobře dopadlo.
Prosím o zachování anonymu kvůli zmínce o zdravotním stavu jiné osoby.