Jaká je vaše menstruace?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
924
16.8.16 15:17

Jaká je vaše menstruace?

Ahoj holky,
chtěla bych se zeptat - jak vypadá vaše menstruace?

Já ji teď mám asi třetí měsíc vážně divnou… První 3dny mám takovou středně silnou, bez bolestí, jen čistě krev, bez sraženin… V noci 3den vždycky šílené bolesti, ráno už bez bolesti, ale za to asi 3 dny vážně silná menstruace se sraženinami. Pak už dva, tři dny špinění. Cyklus mám dlouhý 25-26 dní.

Přijde vám to v pohodě? Moc děkuji za jakoukoliv reakci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4760
16.8.16 15:20

Nejdřív bolest, pak to začne, dva dny hrozně silné i se sraženinami, ty první dva dny i bolest a pak najednou jak když utne, tři dny špiním, případně ještě ten třetí den krev…
cyklus 21-28 dní.
Jestli je to v pohodě nevím. Když to řeknu doktorce, tak mi bude chtít dát antikoncepci, což nechci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
16.8.16 15:23

@Jarka K Moc děkuju. Právě mě zaráží, že mně taky MS nezačne silná a pak slábne… A antikoncepci nechci, snažíme se o mimčo. Tak jsem z toho taková už trošku zoufalá :,(

Doktorce jsem se o tom zmiňovala, ale prostě pořád mi cpe hormony, Duphaston či Proveru, kterou jsem právě přestala brát, protože se nám při nich nedařilo, tak to zkouším bez jakýkoliv léků…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
16.8.16 15:28

Mam ji 1 den stredne silnou a pak uz jen na mini tampon 3 dny - celkem teda 4 dny.
Bez bolesti.
Cyklus mam 26-28 dni.
Ale zmenilo se mi to takhle po porodu. Pred tim.jsem ji. mela hrozne silnou a bolestivou a dlouhou :roll:

• Citovat
  • Upravit
924
16.8.16 15:29

@alli_li Děkujii, a neměla jsi problém s otěhotněním?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
16.8.16 15:34

@majkl8686 První 2 dny silnější s bolestmi břicha a pak cca ty 3 dny tak normálně 2-3 tampony na střední krvácení takže celkem těch 5dní a cyklus 28dní..žádné hormony neužívám :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aywi
16.8.16 15:34

Tak ja ji mam 5 dni, po 28 az 31 dnech. prvni den bolesti, obcas celkem hnusny teda, ale jen obcas, dost pomaha magnesko. prvni den je slabsi a druhej den nejsilnejsi.pak uz slabne.ty srazeniny jak pisete, nejsou to proste jen kusy te delozni vystylky? nebo je to fakt srazenina?

• Citovat
  • Upravit
924
16.8.16 15:40

@Aywi je to možné, prostě to není jen čistá krev, ale jsou tam krvavé „kousky“, když to napíšu blbě… Prostě mě nejvíc zaráží, že se pořádně, včetně bolestí, rozjede až po třech dnech krvácení… :nevim: ach jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
16.8.16 15:41

@Denisa76 Děkuju,tak to je asi dokonalá MS :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
16.8.16 15:46

@majkl8686 díky bohu za ní, když jsem byla na umělku tak mě na nějaký čas dost rozhodily hormony, ale časem se pak opět dostalo vše do normálu. Já dřív měla hodně silný PMS týden před ms jsem měla strašně nateklý prsa, žíly úplně do modra a bolest byla taková, že jsem se nemohla ani ohnout to se mě pak srovnalo Gynexem a ještě nějakých bylinek.Ted sice zabolí, ale už je to spíš jenom takový tlak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
16.8.16 15:47
@majkl8686 píše:
@alli_li Děkujii, a neměla jsi problém s otěhotněním?

Ano mela - otehotnela jsem az po roce a pul nechraneneho styku.

• Citovat
  • Upravit
924
16.8.16 15:50

@Denisa76 takže jsi neotěhotněla přirozeně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
16.8.16 15:51

@majkl8686 jo to ano, otehotnela.jsem prirozene. Moc jsem to neresila. Takze k doktorum jsem nesla. Ale snazit se rok a pul ve vek 20let je hodne.

• Citovat
  • Upravit
33916
16.8.16 15:53
@majkl8686 píše:
@Denisa76 takže jsi neotěhotněla přirozeně?

já určitě né jsem bez vejcovodů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
16.8.16 15:56

@Denisa76 No já nevím, kde může být problém u mě :-/ Ale tak vidím, že může mít žena mimčo i bez vejcovodů :) Což je super, gratulujuu :kytka: A to jsi o ně přišla kvůli cystám, jestli se můžu zeptat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí