Snažilky od srpna 2016 - druhé dítě

2061
15.8.16 23:22

Snažilky od srpna 2016 - druhé dítě

Ahoj všem.. Ráda bych pokecala s těmy co jsou na stejné lodi..Druhé mimčo chceme cca od ledna, ale to jsme to jěště nějak neřešily..Jenže máme synka 22 mes, mateřská se krátí a je na čase se do toho asi víc obout.. Co vy? :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3383
16.8.16 08:03

Já se přidávám..ale u mě bude asi nějaká chyba..ve středu jdu na ultrazvuk, ať se dovím proč už několik měsíců špiním..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1872
16.8.16 08:55

Ahoj Emisis, jsem na tom zhruba stejně jako ty. Od začátku roku se s přítelem nijak nechráníme a necháváme tomu volný průběh. Až tento měsíc jsem vypozorovala ovulaci a přítel byl doma, tak jsem řekla, že na to „musíme“ vlítnout, aby se konečně zadařilo. Tak teď čekám. Bylo to v půlce minulého týdne. Od včerejška mě táhne celý podbřišek včetně kyčlí a křížů. Tak jsem zvědavá. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2061
16.8.16 08:55

Mně teď končí MS a pak jdu taky na gyndu. Mívám dost bolestivou ovulaci, sexujeme vždy kolem ovu a nic.. Přijde mi to už divné.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.8.16 10:47

Tak ja taky uz delsi dobu, akorat dost kojim :roll: uz se jednou zadarilo, ale skoncilo to ZT. Tak snad se nam holky brzo zadari :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2061
16.8.16 14:39

@Paní Colombová
Já taky právě kojím.. Plánuješ přestat? Mně se do toho moc nechce a ani není jistota, že by to pomohlo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.8.16 17:17
@Emisis píše:
@Paní Colombová
Já taky právě kojím.. Plánuješ přestat? Mně se do toho moc nechce a ani není jistota, že by to pomohlo :roll:

Nechci, ale kdybych treba jeste jednou potratila, tak uz bych nad tim uvazovala. Ms mam ted docela pravidelnou a ovulaci citim, tak uvidime. Male ted rostou posledni stolicky, tak na to ji to prso 100% necham.
A ty mas ms pravidelnou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.8.16 17:21
@Emisis píše:
Mně teď končí MS a pak jdu taky na gyndu. Mívám dost bolestivou ovulaci, sexujeme vždy kolem ovu a nic.. Přijde mi to už divné.. :nevim:

Ted jsem si vsimla, tak s ms asi problem nemas. Jesi vlivem kojeni nemame snizenou sliznici a proto to nejde :think:
Me doktor na kontrole rekl, ze jsem uplne prazdna- ve smyslu ze se spis nezadari a za 3tydny jsem byla tehu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2061
16.8.16 17:26

@Paní Colombová právě, že MS mám naprosto pravidelnou, jak snad nikdy dřív.. I ovulaci.. Vše šlape, ale kdo ví co se odehrává uvnitř.. Prý při kojení se jakoby neustále svírá děloha, takže třeba to ten plod vždy vypudi, ale to je jen má úvaha.. Mám v okolí hodně kamarádek co otehotnely při kojení, a kojí teď třeba tandem.. Takže končit se mi nechce..
Můj muž teď nasadil i Repromen, u prvního nám to pomohlo, a já si koupila zatím kontryhel.. Nějaké vitamíny bereš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.8.16 18:31
@Emisis píše:
@Paní Colombová právě, že MS mám naprosto pravidelnou, jak snad nikdy dřív.. I ovulaci.. Vše šlape, ale kdo ví co se odehrává uvnitř.. Prý při kojení se jakoby neustále svírá děloha, takže třeba to ten plod vždy vypudi, ale to je jen má úvaha.. Mám v okolí hodně kamarádek co otehotnely při kojení, a kojí teď třeba tandem.. Takže končit se mi nechce..
Můj muž teď nasadil i Repromen, u prvního nám to pomohlo, a já si koupila zatím kontryhel.. Nějaké vitamíny bereš?

Prave by mi tandem taky nevadil nebo by mala behem tehu sama prestala, nechce se mi tak nasilne ukrast prso :?
Co je to Repromen? Nam se poprve zadarilo hned, tak jsem ted myslela, ze po prvni ms prijdou hned // a nic. Vitaminy beru jeste co jsem brala i v tehu, jsem bez nich strasne unavena a kontr. nemuzu, podporuje laktaci a me se po vsem podpurnym ucpe prso :roll: takze toho moc delat nemuzu. Nechali jsme volny prubeh od 5ti mesicu male a ted ma 21 :zed:. Zatim mi to ani nevadilo, aspon se nemusime chranit, ale po tom ZT uz bych to teda brala :cert:
A jak casto kojis? Ten kontr. By ti mohl pomoct jesi je to treba tou sliznici :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
16.8.16 19:06

Ahojky tak se k vám přidám od konce července až do ted se snažíme o druhé mimi po 5 letech
tak snad to klapne. Mám teda dost dlouhý MC ale to snad nebude problém tak jsem ted v očekávání jestli příjde MS a byla bych dost překvapená kdyby se to podařilo na poprvé. Ještě jsem se chtěla zeptat zda to na sobě poznáte jako ovulaci nebo popřípaně rané stadium těhotenství. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2061
16.8.16 20:23

@Paní Colombová ja mám za sebou jedno zamlkle tehu v 9tt před malým, to jsem otěhotněla hned a pak na malého jsme čekali půl roku.. A teď uz od ledna nic :-/ Repromen je na pohyb a rychlost spermií, můj je měl hraniční, ale minule nám to do 2 mes zabralo.. Ještě jsem brala utrogestan u obou tehu od začátku, tak možná to taky mělo vliv.. No zajdu na tu gyndu, trpivam aj na cysty, třeba je tam cosik blokle..
Kojím teď 3× denně a občas 1× v noci.. A ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2061
16.8.16 20:26

@VladkaMn co myslíš, tehu? To na sobě nepoznám.. Jen ovulaci na stopro, u tehu mám vždy příznaky a je to mrcha :mrgreen: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
17.8.16 10:11

No právě jsem ted netrpělivá a cítím i to co není pravda a právě nevím přesně kdy jsem měla ovu a mc mam asi 48 dní což je dlouho ale před rokem jsem otěhotněla na poprvé ale bohužel musela jsem to dát pryč tak ted jsem celá napjatá jestli to na poprvé bude :nevim: :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.8.16 14:40

@VladkaMn
Taky nevim jak to myslis? Ovu poznam podle bolesti na jedne strane podbrisku, takovy tlak ktery se pak najednou uvolni a uvu hlen. Prvni tehu jsem poznala podle toho, ze mi vuuubec nic nebylo :mrgreen: zadny PMS. Ted to rak asi nepoznam, pac zadnej PMS nemam :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí