Snažilky od srpna 2016 - druhé dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
687
24.8.16 07:00

Pučmeloun:
No možná by to opravdu chtělo doktorku. :-) Poradí a koukne, jestli vajíčka dozrávají. Hlavně klid…jednou se to určitě povede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1872
24.8.16 07:54

@Pučmeloun Mám ty stejné pocity občas jako ty. Jestli je nějaká šance, že se to může vůbec podařit. Já nějakou záruku mám - už jedno dítko mi tu běhá, ale 10let, tak už to může být všechno jinak. Přítel zatím žádné nemá, tak nevím, jestli třeba „nestřílí slepýma“.:-) Ale hrozně nerada bych se dostala do kolotoče vyšetření a nervů a tak všeho kolem…
Celý tento týden jsem měřila bazální teplotu a dnesla klesla o 0,2 stupně, takže předpokládám, že nejpozději zítra dorazí MS…
@Bacaga Ahoj, co znám z okolí, tak holky byly první 2 roky vyřízené, že je to záhul, ale pak byly rády, že jsou dítka blízko sobě a že si spolu pohrajou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
24.8.16 08:13

Petul:
Myslím, že pokles od 0,2 stupně není ten pravý k menstruaci. Too by muselo klesnout o víc. Uvidíš. Test pořád nevyšel? Já mám kluky taky s jiným tatínkem. Manžel taky děti nemá a bála jsem se, že to nepůjde, protože tři roky jsme si moc pozor nedávali a nic. A když jsme si řekli, teď jdem do toho, tak se to najednou podařilo hned. Čárka zatím sílí, tak snad to bude dobrý :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1872
24.8.16 08:40

@Reinle no uvidím, ty cykly co jsem pravidelně měřila, tak byl pokles stejný a pak ještě jeden a přišla MS, takže jsem skeptická… My si právě taky ten minulý měsíc řekli, že jdeme plodit, tak jsem čekala, že by to mohlo vyjít. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3896
24.8.16 12:07

@Reinle
No k mudr se těším (16.9.) zdá se to nekonečné, už abych tam byla.

@Petul&Charlie
Však my už máme taky dítko (6 let), a máme ji spolu, takže ověřené že to jde máme :-). Ale jak sem psala, moje MS si chodí kdy chce a ještě si myslím, že ovu sebou bere málo kdy :roll:..A frekvence sexu věkem klesá a s ní i šance, že se trefíme do nějaké mé náhodné ovu…No a z toho sem teda fakt na nerv. Já prostě chci vědět, že tehdy a tehdy mám ovu a že teda má cenu se tulit a že by to mohlo mít přidanou hodnotu v podobě těšení se na dvě //…Snad mi mudr dá tuhle naději. Pak budu na chvíli spokojená a budu trpělivě čekat a budeme zkoušet..Když to nepůjde, to pak chytím nerva číslo dvě :-D..Ale zatím alespoň prosím tu ovulku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2373
24.8.16 12:56

Ahoj holky, páda bych se přidala.
Máme jednu cácorku a od června se snažíme o druhé mimčo. Bohužel po vyndání tělíska jsem měla rozházený cyklus a nějak si nejsem jistá, jestli vůbec mám ovu. Zkoušela jsem si dělat ovu testy ( dle návodu) a byl jen duch- pořád stejný. :(
Tak nějak jsem si myslela, že to vyjde a teď přemýšlím, kam strčit malou, když musím nastoupit do práce. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3896
24.8.16 13:53

@jary1
Ahoj..Tak to vítej do party :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
24.8.16 14:02

To je děs…pořád se něčím stresujeme…aby byla ovulace, by vyšel test, aby se to udrželo… já jsem ve fázi udržení, ale je ještě strašně brzy a já mám pocit, že ten duch se snad nikdy nestane opravdovou čárkou…stále si neoddechnu..mám ještě 4 dny do MS…teplota je stále vysoká, ale ty testy mne znervozňuji…sílí velice pomalu, skoro nezřetelně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3896
24.8.16 14:45
@Reinle píše:
To je děs…pořád se něčím stresujeme…aby byla ovulace, by vyšel test, aby se to udrželo… já jsem ve fázi udržení, ale je ještě strašně brzy a já mám pocit, že ten duch se snad nikdy nestane opravdovou čárkou…stále si neoddechnu..mám ještě 4 dny do MS…teplota je stále vysoká, ale ty testy mne znervozňuji…sílí velice pomalu, skoro nezřetelně..

Njn…Je to prostě příliš velké těšení, než aby to člověk jen tak odpružil v kolenou :-)…Ale na druhou stranu, je to i pěkný - těšit se a být napnutý jestli to vyjde..Počkejte holky pak ta slast, až nám porostou pupíky :-) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1529
24.8.16 17:02

No tak u mě tenhle měsíc nic :-( šla jsem si dneska lehnout s malou :-) už několik dní mě trápí rýma :-( a po tom co jsme se vzbudili a byla nemile překvapena :-( dneska jsem 28DC což je u mě divné čekala jsem to až tak v neděli cykly mám tak 30-34 dní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
24.8.16 17:55

Chzuzka:¨
Tak to dopadne třeba příští měsíc :-) hlavu vzhůru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1872
24.8.16 18:50

Tak já začínám mít klasické PMS bolesti, tak čekám, že do rána tu mám návštěvu… Achjo a zase všechno od začátku… Do toho se chlap dostaví z práce až zítra, tak bude „nadšen“… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1529
24.8.16 19:15

@Reinle :-) zatím jsem v pohodě :-) je to teprve první měsíc ale jsem zvědavá jak dlouho to bude trvat když malá se nám povedla opravdu hodně rychle :-) ne sice napoprvé ale rychle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2373
24.8.16 20:33

Já jsem dneska na manžela taky tak protivná ( jako každý měsíc), že to očekávám na sobotu :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
25.8.16 08:56

Holky. tak mi včera odpoledne vyskočilo HCG o kus výš :-) čárka najednou byla o dost silnější. Dneska ráno je asi tak stejně silná jako včera odpoledne..myslím, že se přestanu testovat.

Jinak jsem taky pěkně nepříjemná :-( asi jak jsem z toho nervozní..jestli to vydrží nebo ne. Ach jo. Chudák manžel…si to vyžírá.¨

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí