Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pučmeloun:
No možná by to opravdu chtělo doktorku.
Poradí a koukne, jestli vajíčka dozrávají. Hlavně klid…jednou se to určitě povede.
@Pučmeloun Mám ty stejné pocity občas jako ty. Jestli je nějaká šance, že se to může vůbec podařit. Já nějakou záruku mám - už jedno dítko mi tu běhá, ale 10let, tak už to může být všechno jinak. Přítel zatím žádné nemá, tak nevím, jestli třeba „nestřílí slepýma“.:-) Ale hrozně nerada bych se dostala do kolotoče vyšetření a nervů a tak všeho kolem…
Celý tento týden jsem měřila bazální teplotu a dnesla klesla o 0,2 stupně, takže předpokládám, že nejpozději zítra dorazí MS…
@Bacaga Ahoj, co znám z okolí, tak holky byly první 2 roky vyřízené, že je to záhul, ale pak byly rády, že jsou dítka blízko sobě a že si spolu pohrajou.
Petul:
Myslím, že pokles od 0,2 stupně není ten pravý k menstruaci. Too by muselo klesnout o víc. Uvidíš. Test pořád nevyšel? Já mám kluky taky s jiným tatínkem. Manžel taky děti nemá a bála jsem se, že to nepůjde, protože tři roky jsme si moc pozor nedávali a nic. A když jsme si řekli, teď jdem do toho, tak se to najednou podařilo hned. Čárka zatím sílí, tak snad to bude dobrý ![]()
@Reinle no uvidím, ty cykly co jsem pravidelně měřila, tak byl pokles stejný a pak ještě jeden a přišla MS, takže jsem skeptická… My si právě taky ten minulý měsíc řekli, že jdeme plodit, tak jsem čekala, že by to mohlo vyjít. ![]()
@Reinle
No k mudr se těším (16.9.) zdá se to nekonečné, už abych tam byla.
@Petul&Charlie
Však my už máme taky dítko (6 let), a máme ji spolu, takže ověřené že to jde máme
. Ale jak sem psala, moje MS si chodí kdy chce a ještě si myslím, že ovu sebou bere málo kdy
..A frekvence sexu věkem klesá a s ní i šance, že se trefíme do nějaké mé náhodné ovu…No a z toho sem teda fakt na nerv. Já prostě chci vědět, že tehdy a tehdy mám ovu a že teda má cenu se tulit a že by to mohlo mít přidanou hodnotu v podobě těšení se na dvě //…Snad mi mudr dá tuhle naději. Pak budu na chvíli spokojená a budu trpělivě čekat a budeme zkoušet..Když to nepůjde, to pak chytím nerva číslo dvě
..Ale zatím alespoň prosím tu ovulku ![]()
Ahoj holky, páda bych se přidala.
Máme jednu cácorku a od června se snažíme o druhé mimčo. Bohužel po vyndání tělíska jsem měla rozházený cyklus a nějak si nejsem jistá, jestli vůbec mám ovu. Zkoušela jsem si dělat ovu testy ( dle návodu) a byl jen duch- pořád stejný. ![]()
Tak nějak jsem si myslela, že to vyjde a teď přemýšlím, kam strčit malou, když musím nastoupit do práce. ![]()
To je děs…pořád se něčím stresujeme…aby byla ovulace, by vyšel test, aby se to udrželo… já jsem ve fázi udržení, ale je ještě strašně brzy a já mám pocit, že ten duch se snad nikdy nestane opravdovou čárkou…stále si neoddechnu..mám ještě 4 dny do MS…teplota je stále vysoká, ale ty testy mne znervozňuji…sílí velice pomalu, skoro nezřetelně..
@Reinle píše:
To je děs…pořád se něčím stresujeme…aby byla ovulace, by vyšel test, aby se to udrželo… já jsem ve fázi udržení, ale je ještě strašně brzy a já mám pocit, že ten duch se snad nikdy nestane opravdovou čárkou…stále si neoddechnu..mám ještě 4 dny do MS…teplota je stále vysoká, ale ty testy mne znervozňuji…sílí velice pomalu, skoro nezřetelně..
Njn…Je to prostě příliš velké těšení, než aby to člověk jen tak odpružil v kolenou
…Ale na druhou stranu, je to i pěkný - těšit se a být napnutý jestli to vyjde..Počkejte holky pak ta slast, až nám porostou pupíky
![]()
No tak u mě tenhle měsíc nic
šla jsem si dneska lehnout s malou
už několik dní mě trápí rýma
a po tom co jsme se vzbudili a byla nemile překvapena
dneska jsem 28DC což je u mě divné čekala jsem to až tak v neděli cykly mám tak 30-34 dní
Tak já začínám mít klasické PMS bolesti, tak čekám, že do rána tu mám návštěvu… Achjo a zase všechno od začátku… Do toho se chlap dostaví z práce až zítra, tak bude „nadšen“… ![]()
@Reinle
zatím jsem v pohodě
je to teprve první měsíc ale jsem zvědavá jak dlouho to bude trvat když malá se nám povedla opravdu hodně rychle
ne sice napoprvé ale rychle
Já jsem dneska na manžela taky tak protivná ( jako každý měsíc), že to očekávám na sobotu ![]()
Holky. tak mi včera odpoledne vyskočilo HCG o kus výš
čárka najednou byla o dost silnější. Dneska ráno je asi tak stejně silná jako včera odpoledne..myslím, že se přestanu testovat.
Jinak jsem taky pěkně nepříjemná
asi jak jsem z toho nervozní..jestli to vydrží nebo ne. Ach jo. Chudák manžel…si to vyžírá.¨