Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky. Od 3.-7.DC jsem brala clostilbegyt. Testovala jsem od 12.DC- první dva testy, dalsi dva z 13.DC a pak 14. A 15.DC. Myslite, ze už ovu proběhla? Navíc toho 12.DC jsem mela silene bolesti v jedné straně. Dr.mela zrovna dovolenou takže si me nepozvala na ultrazvuk.
Ahoj, podle ovulačního testu ještě nepřišla, záleží jak dlouhý máš cyklus. Já mám dnes 19 den a ještě ji také nemám cyklus mám 32-22 dní. Držím palce ať se dostaví ![]()
@Nysmo píše:
Ahoj, podle ovulačního testu ještě nepřišla, záleží jak dlouhý máš cyklus. Já mám dnes 19 den a ještě ji také nemám cyklus mám 32-22 dní. Držím palce ať se dostaví
No ja myslim, ze uz byla, mozna i ten 10.DC,co jsem jeste netestovala, ted uz jsou ovutesty uplne ciste…navic od 18.DC mam nasadit utrogestan…
A jak dlouhý máš cyklus, víš? Utrogestan máš na upravení cyklu?
@Nysmo píše:
A jak dlouhý máš cyklus, víš? Utrogestan máš na upravení cyklu?
No praveze mam dlouhy - 31-33 dní. Ano, utrogestan mam na upravu, protoze jsem treba tyden pred ms spinila.
Podle testů nebyla.. Jedině jak píšeš, mohla být dřív. Já po clostilbegytu měla pozitivní ovulační test 16. den cyklu.. ![]()
@Lekninka91 píše:
Podle testů nebyla.. Jedině jak píšeš, mohla být dřív. Já po clostilbegytu měla pozitivní ovulační test 16. den cyklu..
A mela jsi i bolesti? kolem toho 16 dne? ![]()
Já si spíše myslím, že Ti ještě přijde 20-23 den
Tak testuj dál
Luteální fáze bývá většinou v rozmezí 10-16 dní ![]()
@Nysmo píše:
Já si spíše myslím, že Ti ještě přijde 20-23 denTak testuj dál
Luteální fáze bývá většinou v rozmezí 10-16 dní
Uvidime
mozna, ze driv, rekla bych, ze ten clostil mi to trosku posune. ![]()
@bartosicka já mám bolesti skoro denně, tak těžko říct
Jinak teda ovulace probíhá 24 - 48 hodin od pozitivního testu ![]()