Jaká snídaně pro roční dítě?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
jaka snidane pro rocni dite
Maminky jaku snidani a veceri davate rocnimu diteti? A od kdy jse davali kakao? Dekuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Mám 13 měsíční k snídaní má jogurt nebo chleba s necim, nekdy ovoce..a kakao ete nejakou dobu dávat nebudu
- Citovat
- Upravit
Rohlik, chleba, buchty, koblih, jogurt, to co my, a kakao od 9ti mesicu, ale z automatoveho mleka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Diky. Mala vstava v 7 a to ma mlicko a okolo 9jigurt tka jsem prave chtela neco misto tohi aniho mlicka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kakao jsem zacala o vikendu davat od roka a pul, ted ve dvou ho chce kazde rano (on by chtel furt, alw ma smulu
)
Jinak snidane-upecene buchta, dava si i cerealie s mlekem, jogurt, pecivo se syrem/sunkou…takova klasika, no. Pripadne umixovany tvaroh…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
K snídani mají holky stále ještě Sunar, k večeři kaši (někdy místo kaše polévku nebo to, co zbylo z oběda, popř. pečivo s něčím). Kakao jsme zkusili nabídnout nedávno, jedně slečně celkem chutnalo, druhé ne… Ale to bylo jen na zkoušku, nechci jim ho ještě dávat. Na to mají času dost. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ke snidani presnidavku, nebo jogurt. Za cca 2h si da um.
K veceri miva zbytky od obeda. Celkove jidlu moc neda. Predevcirem mel rok
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, to co my - jogurt s ovocem, lipánek s rohlíkem, chleba/rohlík s máslem nebo lučinou a sýr/šunka, nebo s máslem a marmeládou nebo medem:) prakticky cokoli… Nebo pokud mám napečeno, tak nějakou buchtu.
V postýlce mívá ještě UM a snídá tak hoďku na to..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
K snídani má kojení, dopoledne přesnídávku s piškoty…
Koblihy mě dostaly.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dnes měl k snídani kostky chleba a sýra, hrozny, vidličku k tomu-to je velký hit:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anael píše:
K snídani má kojení, dopoledne přesnídávku s piškoty…
Koblihy mě dostaly.
mě teda přijdou koblihy s porovnáním s kakaem docela v pohodě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lejaa
Kakao nedávám, pořád kojím
.
První syn v roce jedl chleba s lučinou, rohlíky, apod… Tenhle mladší má alergii na mléčnou bílkovinu, takže jogurty, lučiny, atd nesmí. Pečivo moc nemá rád, takže dopoledne jí ty přesnídávky, piškoty…odpoledne banány, jablka, kojení…v poledne masozeleninový příkrm, k večeři kaši pro alergiky, v noci zase kojení
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anael
Jo, však to nebylo jako na tebe:) To bylo spíš konstatování toho, že mi kobliha přijde docela v poho s porovnání s kakaem, jak tu někdo psal:)
Já dala synovi teprve teď v 19,5 měsících buchtu, kde byla asi lžíce a půl kakaa a měla jsem i tak z toho divnej pocit:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit