Strava 8měsíčních dětí
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
strava 8m deti
Ahojky chtěla bych se poradit, jak moc mixujete nebo stouchate stravu v 7mesicich? a po případě kdy jste začali?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj. 7 měsíční- Já už moc na kaši nemixuju, spíš najemno strouhám/sekám. Nebo beru vidličku na banán, bramboru. Třeba vařený žloutek roztlačím jenom dnem lžičky. Jedeme už takhle tak měsíc. Náš je hodně jogurtovej a tam mu ty kousky nevadí. Pokud tam není půlka jahody
Teď teda vydrží 4 hoďky nejíst v pohodě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sma Jak kdy jak co
maly jeste nema zuby takze nevim jak moc by mu slo neco rozkousat
ale snazim se mu to nemixovat uplne nahladko, nechavam tam kousky. Testovinky jsem koupila nejake detske male, tak ty mu jen pulim lzickou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Eliskaxox tak to dělám stejným jak ty a taky jsme bez zoubků
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Musím se na to zaměřit skoro vše mixuju ale hodně na hrubou taknme právě zajímalo jak se to nadělat a jak kdo to dela ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Syn se na sedmi měsících každým kousíčkem nadavuje a nechce pak už jíst, tak mixuju na hladko a doufám, že se to časem samo upraví. Občas ho testuju a když vidím, že špatenka, tak dávám hladkou. Jo a zuby právě očekáváme.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@algoritma Ja jsem mu taky mixoval do hladka, pak mel par sklenicek od Hipp a tam od 7 mesice maji kousky. Od ty doby mu taky nechavam kousky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Eliskaxox Teď jsem to zkoušela, ale kousky ještě nee. On není žádný velký jedlík, na rozdíl od ségry a prostě mu to vadí. Když je na lžičce kousek, tak ho vyplivuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit