Strava 8měsíčních dětí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
sma
796
10.3.15 08:23

strava 8m deti

Ahojky chtěla bych se poradit, jak moc mixujete nebo stouchate stravu v 7mesicich? a po případě kdy jste začali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
733
10.3.15 08:35

Ahoj. 7 měsíční- Já už moc na kaši nemixuju, spíš najemno strouhám/sekám. Nebo beru vidličku na banán, bramboru. Třeba vařený žloutek roztlačím jenom dnem lžičky. Jedeme už takhle tak měsíc. Náš je hodně jogurtovej a tam mu ty kousky nevadí. Pokud tam není půlka jahody :-) Teď teda vydrží 4 hoďky nejíst v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5363
10.3.15 08:51

@sma Jak kdy jak co :) maly jeste nema zuby takze nevim jak moc by mu slo neco rozkousat :) ale snazim se mu to nemixovat uplne nahladko, nechavam tam kousky. Testovinky jsem koupila nejake detske male, tak ty mu jen pulim lzickou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sma
796
10.3.15 09:31

@Eliskaxox tak to dělám stejným jak ty a taky jsme bez zoubků

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sma
796
10.3.15 09:32

Musím se na to zaměřit skoro vše mixuju ale hodně na hrubou taknme právě zajímalo jak se to nadělat a jak kdo to dela :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
10.3.15 10:03

Syn se na sedmi měsících každým kousíčkem nadavuje a nechce pak už jíst, tak mixuju na hladko a doufám, že se to časem samo upraví. Občas ho testuju a když vidím, že špatenka, tak dávám hladkou. Jo a zuby právě očekáváme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5363
10.3.15 10:10

@algoritma Ja jsem mu taky mixoval do hladka, pak mel par sklenicek od Hipp a tam od 7 mesice maji kousky. Od ty doby mu taky nechavam kousky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
10.3.15 11:22

@Eliskaxox Teď jsem to zkoušela, ale kousky ještě nee. On není žádný velký jedlík, na rozdíl od ségry a prostě mu to vadí. Když je na lžičce kousek, tak ho vyplivuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí