5 měsíců - může vepřové maso?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anro
3.3.15 19:20

Muze veprove maso?

Holky, chtela jsem se zeptat, jestli muzu dat 5mesicnimu veprove maso?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33018
3.3.15 19:21

@Anro Můžeš, ale proč to? jsou mnohem vhodnější masa pro takové prcky (když už mermomocí trváš na masu). I na pohled libové vepřové je totiž tučné.
Raději mu kup králíka nebo krůtu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anro
3.3.15 19:25

@Svistice Prave,ze my kralika ani krutu nejime.Uz jsem dala kureci asi pred 14dny, tak jsem myslela, ze kdyz budu delat veprove, udelala bych i malemu.

• Citovat
  • Upravit
33018
3.3.15 19:27
@Anro píše:
@Svistice Prave,ze my kralika ani krutu nejime.Uz jsem dala kureci asi pred 14dny, tak jsem myslela, ze kdyz budu delat veprove, udelala bych i malemu.

To je takový problém koupit kousek krůtího a vařit ho malému zvlášť? :nevim: V tom dát 5 měsíčnímu vepřové žádný přínos nevidím. I když stejně asi brzy zkopíruje vaše stravovací návyky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
3.3.15 19:28

Vepřový bych do cca 8m nedala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
3.3.15 19:29

Vyber aspoň co nejméně tučné- panenku nebo kýtu. A co raději hovězí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16079
3.3.15 19:29
@Anro píše:

My taky králíka ani krůtu neděláme, ale miminu jsem to vařila. Ty mu to nechceš dávat z nějakého přesvědčení? To už je pro dítě lepší i hovězí, které má mnohem více železa a méně tuku. Obecně se má začít s bílým masem (krůta, králík, kuře - u kuřat pozor na to, že je cpou hormony), pak hovězí, nakonec vepřové. U ryb někdo doporučuje ihned, někdo až po roce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35718
3.3.15 19:30

No, prijde mi to brzy a vubec brzy na maso. Kdyztak uz bile, pochybuju ze to veprove bude libove jako treba panenka. Mozna je nacase trosku lepsiho masa zaradit i u vas, to mu nebudes davat treba ryby kdyz je nejite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anro
3.3.15 19:33

@Svistice Jako ze mame spatne stravovaci navyky? My jime hlavne libove veprove, kureci a ryby, obcas hovezi. A to se da koupit jen kousicek masa? Jako ja jsem myslela, ze budu kralici a krutu davat ve sklenickach, ale chtela jsem vedet, jestli muze i veprove.Ja stejne mu casto masa davat nechci, jen tak 3× tydne.

• Citovat
  • Upravit
22614
3.3.15 19:33
@Anro můžeš, ale v tomhle věku bych maso ještě nedala vůbec. A když. tak jsou i vhodnější masa
@Anro píše:

my taky nejíme některé druhy mas, ale dětem jsem je dělala - králíka a telecí např. To samé ryby - já mám alergii, muž je nechce, ale dětem dělám. Pstruha nebo lososa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
3.3.15 19:35

Vepřové určitě ne, nedávám ho ani rok a pul starému dítěti, nejsem si jistá odkdy se vepřové muže, koupím vždycky veliký kus krutího prsa, naporcuju do mrazáku a malej má na něklik měsícu, vždy jen vytáhnu malej kousek, občas proložím kuřecím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744

Vepřové určitě ne, nedávám ho ani rok a pul starému dítěti, nejsem si jistá odkdy se vepřové muže, koupím vždycky veliký kus krutího prsa, naporcuju do mrazáku a malej má na něklik měsícu, vždy jen vytáhnu malej kousek, občas proložím kuřecím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614

@Anro proč by se nedalo? Já vždycky přišla k řezníkovi že chci plátek telecího a on mi ukrojil a zvážil. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35718
3.3.15 19:36
@Anro píše:
@Svistice Jako ze mame spatne stravovaci navyky? My jime hlavne libove veprove, kureci a ryby, obcas hovezi. A to se da koupit jen kousicek masa? Jako ja jsem myslela, ze budu kralici a krutu davat ve sklenickach, ale chtela jsem vedet, jestli muze i veprove.Ja stejne mu casto masa davat nechci, jen tak 3× tydne.

Tak u reznika si muzes koupit klidne platek krutiho, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
3.3.15 19:36

@střepina můůže se od cca 8m. Na vepřovým nevidím nic špatnýho - občas. Já zase nedávám kuřecí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí