Kde sehnat Infacol
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
kde sehnat Infacol
Chtěla bych se poradit kde je momentálně k sehnání infacol. Koupili jsme před 14ti dny a už dochází. Malému strašně pomáhá. V lékárnách teď tvrdí že je výpadek který bude trvat delší dobu. Není někde u vás k sehnání?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Jé, to mě mrzí, taky nám hodně pomáhal…nezkoušelas internet, jestli třeba někde nemají ještě zásoby?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se
mall léky neprodává, ne? ![]()
Jinak @Ala1991 zkus se poptat v porodnické lékárně.. Pokud teda ve vašem městě je.. My máme v porodnici lékárnu ve dvoře (jakoby tu porodnickou lékárnu) a tam jsem sehnala vždycky:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zrovna v pondělí jsem jej viděl u nás v lékárně, když jsem vyzvedávala ATB. JSem z Liberce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ala1991
Ty jo, jak tam koukám, tak to fakt nemá žádná internetová lékárna:( Mám obavu, že tím pádem to nebudou mít ani kamenné:( Max. nějaký doprodej… ![]()
Snad ho nepřestanou vyrábět, čekáme druhé mimčo a bez Infacolu v lékárničce si to nedovedu představit…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se
Ajoo, tak to musím mrknout detailněji:) ale tohle jsem tam tedy nenašla:(
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se
jasan ![]()
Ale je to škoda, nebylo by to od věci.. Jak jsem psala, čekáme druhé mimčo a bez něj v lékárničce si to nedovedu představit:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lejaa ono by to bylo aji ideální, člověk objedná vše na jednom místě a má klid, že.. mmchdm, gratuluju ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja se hlásím že také marně shaněla nikde jej nemaji. Az dnes jsem na nej narazila v brne chrlice lekarna za 130kc. Vypadek uz je delsi cas a tak premyslim zda nekoupit do zasoby byt nevim zda malemu sedne termin mam presne za mesic
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nám Infacol moc nefungoval. Nakonec nejvíc pomohla rektální rourka…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit