Kaše na noc pro 4 měs. dítě

23
9.3.15 10:33

na noc

Maminky jsou nam 4 měsíce jakou mužu dat kasy na noc
davam od nestle mlicko s kasí bananové ale chci skusit i neco jineho dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9819
9.3.15 10:36

@maci1986 kaši na noc? To už je zase něco jinak? Začínat bys měla zeleninou, takže za mně žádnou. Leda, že by se v tomto směru zase něco změnilo a jenom to nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
9.3.15 10:38

Doktorka mi rekla ze muzu kasy na noc zelenunu davam pres den uz pomalu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
9.3.15 10:38

@maci1986 8o pardon, ale KASY na noc raději nedávej :roll: navíc nevím proč zakládás dvě stejná témata :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
524
9.3.15 10:40

Pokud chceš dávat kaši (za mě blbost), tak můžeš každou na které je napsané 4+. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5090
9.3.15 10:45

Dobrá kaše je od Sunarky, ale lepší je od Nestlé nemléčná, třeba rýžová, musíš vyzkoušet, co bude vyhovovat vám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
9.3.15 10:48

Myslim, ze ve 4 mesicich veku ditete je dost casu na experimenty. Radsi bych koupila v DM neochucene kase a davala pokud mozno ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25199
9.3.15 10:49

Já dala taky kaši takhle nějak, abych zkusila, jestli nebude líp spát. Nepomohlo. Dávala jsem nemléčné rozdělané ve vodě (rýžovou, pohankovou, kukuřičnou,… atd). Takže zkusit může, ale pokud prospívá a spí, zdá se mi to zbytečné, stejně jako to banánové mlíčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25199
9.3.15 10:49

@maci1986 A jinak kojíš, nebo má UM?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
9.3.15 10:50

Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
9.3.15 10:52

UM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
9.3.15 11:07

@maci1986 dcera dlouho nic nechtěla, ale skončili jsme na vanilkové rýžové sunarce. Ale na spaní to nepomohlo, dcera kaši ještě od 4.-6- měsíce odmítala, tak jsem byla naopak ráda, že jsme začali brzo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44204
9.3.15 11:10
@silvik.sk píše:
@maci1986 kaši na noc? To už je zase něco jinak? Začínat bys měla zeleninou, takže za mně žádnou. Leda, že by se v tomto směru zase něco změnilo a jenom to nevím :nevim:

Obecné doporučení se nezměnilo, ale znám maminky, které začínají rýžovou kaší na noc, protože se jim dítě často budí..U někoho to zabere, u někoho ne, to se musí když tak vyzkoušet. Ale děti jsou zdravé a nijak je to nepoškodilo.

Musíme si uvědomit, že vše jsou jen doporučení, kterých se nemusíme striktně držet..Pokud chce někdo zavádět první příkrmy na noc a kaše, tak ať to udělá..
Já jsem to zatím ani jednou neudělala, protože si myslím, že případné náhlé častější buzení a pláč má jiný důvod(růst, mozek zpracovává zážitky)..

Zakladatelko,podle mě jedině rýžovou neochucenou, pokud chceš dávat kaši a osvědčí se ti to. Jedna dobrá kamarádka to udělala - ve 4 měsících zavedla dítěti jako první příkrm kaši..U nich to zabralo, prý mělo hlad a chce to udělat podobně i u dalšího dítěte..Zeleninový příkrm přišel na řadu jako druhý, asi 14 dní po zavedení kaše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44204
9.3.15 11:11

Jedna moje dcera naopak kaše nejedla nikdy, odmítala je. Od malinka večeřela odlehčenou verzi oběda a taky spokojenost, OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13435
9.3.15 11:22

No, dávat kaši čtyřměsíčnímu mi přijde brzy - pokud čekáš, že bude spát déle, tak na 90% ne…Jinak mě tchyně minulý týden radila, že od 6-ti týdnů se mám vyprdnout na kojení a mám začít dávat krupicovou kaši z normálního mlíka…její kluci na tom vyrostli a jak jim chutnala :roll: :zed: Ani jsem neměla sílu, jí na to odpovědět, takže jsem zdatně mlčela a převedla hovor jinam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí