Jak donutít pít 2,5leté dítě
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Jak donutit pit 2,5 let dite
Ahoj potrebuji rady jak na toho naseho lumpika. Ted ma angynu a jeste vcera vecer se k tomu pridala laryngitida…
Bere antibiotika ospen 700. Horecky ma v noci 38 ale pres den nic. Da se rict ze ji celkem dobre ale to piti tomu moc neda a uz mi dosly napady jak ho k tomu piti primet… kolik by mel tak stare dite vypit?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Podle me by melo dat tak ten 3/4l-1l, pocitala bych i polevky a jine pokrmy s vysokym obsahem tekutin.. Pokud by dite davalo min jak 1/2l, zacla bych hlidat priznaky dehydratace.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Markyi mám ten samý problém, koupila jsem v Bille „freš“ džus jablečný, ananasový a lehce naředila vodou a přihřála, za odpoledne je vypitá 1/2krabice.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak u nás fungují taky naředěné džusy různých příchutí, to vylupe klidně dva litry jak nic…
a když do něj chci dostat třeba bylinkový čaj, koupili jsme někde taková barevná, různě zakroucená brčka a skrz ty vypije cokoliv - třeba by se to taky líbilo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Markyi píše:
Ahoj potrebuji rady jak na toho naseho lumpika. Ted ma angynu a jeste vcera vecer se k tomu pridala laryngitida…
Bere antibiotika ospen 700. Horecky ma v noci 38 ale pres den nic. Da se rict ze ji celkem dobre ale to piti tomu moc neda a uz mi dosly napady jak ho k tomu piti primet… kolik by mel tak stare dite vypit?
kolik vazi, vypocitam ti to ![]()
- Citovat
- Upravit
Jí třeba jablka nebo hrušky? Ty pokryjí denní pití tak ze 40%
Já jsem třeba nastrouhala na hrubo jablka a vyždímala jsem je. Mošt jsem potom naředila a pochutnali si.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nas treba nijak, kdyz ma obcas teplotu, pije vic sam od sebe, ale jinak je celkem jedno, co mu dam, kdyz da pul litru denne, tak jasam
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KackaDoup píše:
@Markyi 462 ml![]()
ale koukam, ze na svou vahu ma asi tekutiny pokryte dostatecne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KackaDoup píše:
@Markyi 462 ml![]()
můžu se zeptat, podle čeho počítáš? (zdroj informace apod.?)
DÍKY!
mám 15 měsíční, sotva 10 kilo. včera celý den horečka, vypije dost málo… hlídám to hlavně podle plenek, aby bylo načuráno tak nějak od oka dostatečně často…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Markyi píše:
@KackaDoup moc dekuji
kdyz je horecka, vedro apd tak je to o neco vice ![]()
- Citovat
- Upravit