Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím rodiče páťáků
,
jen mě zajímá, co teď u dětí ve věku okolo 10 let může asi „frčet“ za anglickou hudbu… Já nemám tušení a přemýšlím nad dalšími nápady, jak jim zpestřit výuku angličtiny a ještě víc motivovat. Díky
@bořková Dcera je teda starší…12, ale učitelka jim pouští Katy Pery… ![]()
U nas teda mame sestou tridu, ale to je jedno
na youtube ujizdi na ellie goulding, rihana, beyonce, justin bieber a pak hiphop, ale ten nesnasim, takze ignoruju a neznam ![]()
Já taky učím páťáky a stále si dobře vystačíme s Mattem a English songs for kids ![]()
Tak třeba na minulý čas bude skvělá Hills od Weeknd
a hodně trendová bych řekla.
@RoseK píše:
Tak třeba na minulý čas bude skvělá Hills od Weeknda hodně trendová bych řekla.
Hlavně ta část jak zpívá I fucked two bitches before I saw you.
No ale jinak u techle menších by mohla celkem zabrat Ariana Grande ![]()
@bořková můj takovou tu klasiku co jede na Óčku - ráda bych pomohla, ale 99% vůbec neznam
![]()
Hmm, tak my jsme rocková rodina, takže už nějaký ten rok cokoli od Queen, přes Mettalicu až po Nirvanu-ta se mu líbí asi nejvíc…ale syn je spíš výjimka co tak od něj vím
(momentálně už v 8.),stejně tak mladší (3. třída)…oba mají dlouhé vlasy a asi rockery už i zůstanou (já v to teda doufám
)
Jo a Eye of the tiger -to je teď doma hitovka ![]()
@Meha protož jim chci udělat překvápko ![]()
Já právě taky vůbec nevím, nevím obecně, co se teď poslouchá, natož děti… sama mám děti malinký a hitovky eznám, ale asi budu muset někde něco naladit ![]()
Se songs for kids by mě a hnaly
, jsou i dost šikovný, možná tu Adele by daly, ta má i pěknou angličtinu ![]()
@bořková Tak když je na ně Matt nuda, tak vezmi novu verzi Abby (Mamma Mia), jestliže by původní byla moc retro. Je to krásná srozumitelná a čistá angličtina s krásnými texty.
@Meha no, zkusím je trochu oťuknout, co a jak… rap popravdě nevím, jsme děti vesnice, samej zemědělec, oni jsou spíš na zvuky přírody a traktorů
…ale jak říkám, třeba by překvapily ![]()
Mrkni na karaoketexty.cz ja vim, ze ty preklad nepotrebujes, ale je tam i hitparada a muzes si vsechny projit. A konec koncu ti to pak muze ulehcit praci ![]()