Jaká auto - spolehlivost

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25324
1.7.11 14:19
Taminka píše:
momi33 píše:
Taminka píše:
My mame VW Touran uz pres ctyri roky a velka spolehlivost a spokojenost, vse je do nej vejde, drive velky kocar, zidlicka, tri kufry a jeste tasky, klimosku, el.otvirani oken, ABS, airbagy vse ma. Je vyssi coz mi vyhovuje, protoze pak dobre vidim.
pěkný :potlesk: :potlesk:
Touareg se mi taky líbí.
Jen bych s tím nemohla parkoval,ale toto má asi parkovací senzor,že?
to mi u toho našeho mazlíka chybí.
Muskej šetřil,sám parkovat umí,ale na ostatní nemyslel :cert:
Jj mame parkovaci sensor a je to pro me velka pomoc!!!

tiše závídím :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
1.7.11 14:22

Za mě teda jedině Mazda, to je moje životní láska :srdce: Taková nová šestečka, hmm… Ale i ojetá bude ok :-) Někdo tvrdí, že japonci mají drahé díly. Nevim, já tu svojí 323f v podstatě zprava komplet odplechovala (teda pán, co mi nedal přednost) a v pohodě. I s amortizací jsem se vešla do pojistky a ještě zbylo na prahy, zadní stěrač, výfuk a zrcátko v elektrice. Už pokukuji po novější a bude to určitě M6.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JaPaS
1.7.11 14:24

Doporučuji japonce: Nissan, Honda,Mazda, Toyota popř. Volvo… jsou to opravdu spolehlivé auta… Můj manžel s auty dělá (nakupuje a prodává) a tak už mám docela přehled a ten rozdíl poznám (řídím každý měsíc jiné auto).

• Citovat
  • Upravit
15074
1.7.11 14:30

http://www.dacia.cz/…ni/index.jsp? Dacia Logan nafťáka. Třetím rokem, slouží perfektně, žere málo, do kufru dám rozloženej kočár, vzadu mají tři lidi pohodlí. Dělník, ale přitom má furt vzhled osobáka:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
1.7.11 14:32

Ahoj,
tak já nedám dopustit na německou kvalitu ;-)
S manželem máme auta 2 - Audi, obě necelé 3 roky staré. Já mám menší, on velké.
Na ježdění do města, na nákupy apod. s jedním dítkem v pohodě do svého vše naskládám, na delší výlety a dovolené jezdíme manželovým. Vybavené jsou obě auta dobře, já oceňuji hlavně parkovací senzor (do města super).
Celou dobu jezdíme jen na servisní prohlídky, žádné závady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5956
1.7.11 14:41

za mě japonci, měli jsme několik let Nissana Almeru, teda jen třídvéřák, ale je i 5-ti dveř.možnost, opravy byli minimální a to spíš jen výfuk, jednou stěrače a pak už asi ani nic.. nakonec odešl motor, ve 13 letech dojezdil, mazlík.. ted máme obr auto Hondu Accorda v dieselu a pak jedno na srandu-Hondu civic type R, do kufru se toho vejde taky hodně.. my jsme oba malí, japonské auta jsou pro nás ideál..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
1.7.11 14:43
JaPaS píše:
Doporučuji japonce: Nissan, Honda,Mazda, Toyota popř. Volvo… jsou to opravdu spolehlivé auta… Můj manžel s auty dělá (nakupuje a prodává) a tak už mám docela přehled a ten rozdíl poznám (řídím každý měsíc jiné auto).

Jo jo, japonská auta patří k nejméně poruchovým. Konkrétně Toyota myslím vyhrává nějaké ty žebříčky spolehlivosti. Až na ni budou peníze, jdeme nejspíš do Toyoty Avensis kombi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6599
1.7.11 14:44

No tak nejlevnější na provoz a ND jsou felicie a favority a když koupíš kombi tak se tam vleze i kočárek :-) akorát klimu to nemá většinou no :lol: A stejně drahé díly jako na octavii je i na wolksvageny, Takže třeba čtyřkového golfa v kombiku? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
1.7.11 15:02

Mame neuveritelne spolehlivy auto- VW Sharana.
RV 98,naftak,1,9 turbodiesel-opravy celkem dodnes tak maximalne!!!20tis :?: :think:
Uzasny,prostorny auto pro celou nasi rodinu.Ale nevim,zda i ostatni Sharany jsou tak spolehlive :wink:
A ted se delaji nove rady a jsou uuzasneee… :oops: :oops:

Jojo,nase spotreba je i s bufikem/pridavnym topenim/ 6l :dance:

Příspěvek upraven 01.07.11 v 15:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
1.7.11 15:04

Jo jeste chci dodat, ze mame celkem nizkou spotrebu, cca 5-6 L a mame diesel.
Jinak nas Touran za celou dobu co ho mame nemel jedinou poruchu a to uz mame najezdenych pres 250tisic km.

A jak pise Farska i Sharan je super prostorne a velke auto a ted ta nova rada..hmmm moc hezka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
1.7.11 15:08
alvapinka píše:
za mě japonci, měli jsme několik let Nissana Almeru, teda jen třídvéřák, ale je i 5-ti dveř.možnost, opravy byli minimální a to spíš jen výfuk, jednou stěrače a pak už asi ani nic.. nakonec odešl motor, ve 13 letech dojezdil, mazlík.. ted máme obr auto Hondu Accorda v dieselu a pak jedno na srandu-Hondu civic type R, do kufru se toho vejde taky hodně.. my jsme oba malí, japonské auta jsou pro nás ideál..

Civic Type R je můj sen :-) Až nebude potřeba skládat do kufru kočár… Taky máme k mojí mazdě Hondu Civic 5. generace a teda větší držák neznám. A ani neznám žádné jiné auto s tak super jízdními vlastnostmi. Tam, kde v zimě Octavia končí, já frčim s prstem v nose :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
1.7.11 15:19
BaraDolezal píše:
Holky piste prosim…

Meli jsme dve auta, vzdy Octavie. Prvni jakmile klesla teplota pod pet stupnu nestartovala… za pul roku jsme do ni nacpali skoro padesat tisic a bez vysledku, sla pryc a koupili druhou - opet problem, zateka, skryta koroze, problemy s elektrikou…

Proto hledam tipy, jakymi auty jezdite, jste spokojeni a jsou cenove dostupne - jak opravou, tak servisem, je jasne ze s pritelem nezname vse a jine zkusenosti a nazory nekdy take pomohou!

Mela by to byt stredni veliskost - Octavia, Focus, Fabia, proste pro ctyri lidi a at se do kufru vejde alespon kocarek!

Je mi jasne, ze kazdy napise to s cim je spokojen a taky o to mi jde!!!

A pro rypave jedince, je mi jasne, ze auto si musime vybrat sami, chci nazory :palec: :dance:

a to jste měli nové?
jinak u škodovek je důležitý i den výroby (dle mého muže, který dělá v automotiv), nekupovat auta vyrobená v létě, a o víkendu (pracují na tom především dělníci brigádníci a ne zaměstnanci škody. Největší požadavky na kvalitu dílů mají němci (takže koncern VW), méně kvalitní díly se dávají do Renaultů, Citroenů, prostě auta z jihu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6599
1.7.11 15:23

jo můj chlap taky říká žabožrouty nebrat, na to má uplně alergii :mrgreen: že se to kur..sky spravuje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
1.7.11 15:25

Přidám i svá autíčka. Já mám Ford KA. je to moje zlatíčko. Nedám na něj dopustit, ale tak maximálně pro mě na nákupy, ale i když jsem jezdila za manželem po dálnici, tak jsem si to ,,hasila,, 150km/h a jelo jako drak. jinak manža má Citroen Berlingo a nedá na něj dopustit. Pohodlný a prostorný. Plánujem příští rok vyměnit ho za nový model. Rozhodně mu budem věrní :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
1.7.11 15:47

Tak za mě je jednička Ford- máme Focus II kombi Tdi RV. 2006- vlezem se v pohodě- zatím :mrgreen: , kufr je velký- vleze se tam kočárek a k němu pes(velký vlčák), zatím bez problémů. a jinak stejně rodinka u nás ujíždí na Fordech, až začnu chodit zase do práce a bude třeba druhé auto, tak by se mi líbila ta nejnovější Fiesta, samozřejmě jestli na to budou penízky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová