Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Taminka píše:momi33 píše:Jj mame parkovaci sensor a je to pro me velka pomoc!!!Taminka píše:pěkný
My mame VW Touran uz pres ctyri roky a velka spolehlivost a spokojenost, vse je do nej vejde, drive velky kocar, zidlicka, tri kufry a jeste tasky, klimosku, el.otvirani oken, ABS, airbagy vse ma. Je vyssi coz mi vyhovuje, protoze pak dobre vidim.![]()
Touareg se mi taky líbí.
Jen bych s tím nemohla parkoval,ale toto má asi parkovací senzor,že?
to mi u toho našeho mazlíka chybí.
Muskej šetřil,sám parkovat umí,ale na ostatní nemyslel
tiše závídím
![]()
Za mě teda jedině Mazda, to je moje životní láska
Taková nová šestečka, hmm… Ale i ojetá bude ok
Někdo tvrdí, že japonci mají drahé díly. Nevim, já tu svojí 323f v podstatě zprava komplet odplechovala (teda pán, co mi nedal přednost) a v pohodě. I s amortizací jsem se vešla do pojistky a ještě zbylo na prahy, zadní stěrač, výfuk a zrcátko v elektrice. Už pokukuji po novější a bude to určitě M6.
Doporučuji japonce: Nissan, Honda,Mazda, Toyota popř. Volvo… jsou to opravdu spolehlivé auta… Můj manžel s auty dělá (nakupuje a prodává) a tak už mám docela přehled a ten rozdíl poznám (řídím každý měsíc jiné auto).
http://www.dacia.cz/…ni/index.jsp? Dacia Logan nafťáka. Třetím rokem, slouží perfektně, žere málo, do kufru dám rozloženej kočár, vzadu mají tři lidi pohodlí. Dělník, ale přitom má furt vzhled osobáka:-)
Ahoj,
tak já nedám dopustit na německou kvalitu ![]()
S manželem máme auta 2 - Audi, obě necelé 3 roky staré. Já mám menší, on velké.
Na ježdění do města, na nákupy apod. s jedním dítkem v pohodě do svého vše naskládám, na delší výlety a dovolené jezdíme manželovým. Vybavené jsou obě auta dobře, já oceňuji hlavně parkovací senzor (do města super).
Celou dobu jezdíme jen na servisní prohlídky, žádné závady.
za mě japonci, měli jsme několik let Nissana Almeru, teda jen třídvéřák, ale je i 5-ti dveř.možnost, opravy byli minimální a to spíš jen výfuk, jednou stěrače a pak už asi ani nic.. nakonec odešl motor, ve 13 letech dojezdil, mazlík.. ted máme obr auto Hondu Accorda v dieselu a pak jedno na srandu-Hondu civic type R, do kufru se toho vejde taky hodně.. my jsme oba malí, japonské auta jsou pro nás ideál..
JaPaS píše:
Doporučuji japonce: Nissan, Honda,Mazda, Toyota popř. Volvo… jsou to opravdu spolehlivé auta… Můj manžel s auty dělá (nakupuje a prodává) a tak už mám docela přehled a ten rozdíl poznám (řídím každý měsíc jiné auto).
Jo jo, japonská auta patří k nejméně poruchovým. Konkrétně Toyota myslím vyhrává nějaké ty žebříčky spolehlivosti. Až na ni budou peníze, jdeme nejspíš do Toyoty Avensis kombi.
No tak nejlevnější na provoz a ND jsou felicie a favority a když koupíš kombi tak se tam vleze i kočárek
akorát klimu to nemá většinou no
A stejně drahé díly jako na octavii je i na wolksvageny, Takže třeba čtyřkového golfa v kombiku? ![]()
Mame neuveritelne spolehlivy auto- VW Sharana.
RV 98,naftak,1,9 turbodiesel-opravy celkem dodnes tak maximalne!!!20tis
![]()
Uzasny,prostorny auto pro celou nasi rodinu.Ale nevim,zda i ostatni Sharany jsou tak spolehlive ![]()
A ted se delaji nove rady a jsou uuzasneee…
![]()
Jojo,nase spotreba je i s bufikem/pridavnym topenim/ 6l ![]()
Příspěvek upraven 01.07.11 v 15:09
Jo jeste chci dodat, ze mame celkem nizkou spotrebu, cca 5-6 L a mame diesel.
Jinak nas Touran za celou dobu co ho mame nemel jedinou poruchu a to uz mame najezdenych pres 250tisic km.
A jak pise Farska i Sharan je super prostorne a velke auto a ted ta nova rada..hmmm moc hezka.
alvapinka píše:
za mě japonci, měli jsme několik let Nissana Almeru, teda jen třídvéřák, ale je i 5-ti dveř.možnost, opravy byli minimální a to spíš jen výfuk, jednou stěrače a pak už asi ani nic.. nakonec odešl motor, ve 13 letech dojezdil, mazlík.. ted máme obr auto Hondu Accorda v dieselu a pak jedno na srandu-Hondu civic type R, do kufru se toho vejde taky hodně.. my jsme oba malí, japonské auta jsou pro nás ideál..
Civic Type R je můj sen
Až nebude potřeba skládat do kufru kočár… Taky máme k mojí mazdě Hondu Civic 5. generace a teda větší držák neznám. A ani neznám žádné jiné auto s tak super jízdními vlastnostmi. Tam, kde v zimě Octavia končí, já frčim s prstem v nose ![]()
BaraDolezal píše:
Holky piste prosim…Meli jsme dve auta, vzdy Octavie. Prvni jakmile klesla teplota pod pet stupnu nestartovala… za pul roku jsme do ni nacpali skoro padesat tisic a bez vysledku, sla pryc a koupili druhou - opet problem, zateka, skryta koroze, problemy s elektrikou…
Proto hledam tipy, jakymi auty jezdite, jste spokojeni a jsou cenove dostupne - jak opravou, tak servisem, je jasne ze s pritelem nezname vse a jine zkusenosti a nazory nekdy take pomohou!
Mela by to byt stredni veliskost - Octavia, Focus, Fabia, proste pro ctyri lidi a at se do kufru vejde alespon kocarek!
Je mi jasne, ze kazdy napise to s cim je spokojen a taky o to mi jde!!!
A pro rypave jedince, je mi jasne, ze auto si musime vybrat sami, chci nazory![]()
a to jste měli nové?
jinak u škodovek je důležitý i den výroby (dle mého muže, který dělá v automotiv), nekupovat auta vyrobená v létě, a o víkendu (pracují na tom především dělníci brigádníci a ne zaměstnanci škody. Největší požadavky na kvalitu dílů mají němci (takže koncern VW), méně kvalitní díly se dávají do Renaultů, Citroenů, prostě auta z jihu.
jo můj chlap taky říká žabožrouty nebrat, na to má uplně alergii
že se to kur..sky spravuje ![]()
Přidám i svá autíčka. Já mám Ford KA. je to moje zlatíčko. Nedám na něj dopustit, ale tak maximálně pro mě na nákupy, ale i když jsem jezdila za manželem po dálnici, tak jsem si to ,,hasila,, 150km/h a jelo jako drak. jinak manža má Citroen Berlingo a nedá na něj dopustit. Pohodlný a prostorný. Plánujem příští rok vyměnit ho za nový model. Rozhodně mu budem věrní ![]()
Tak za mě je jednička Ford- máme Focus II kombi Tdi RV. 2006- vlezem se v pohodě- zatím
, kufr je velký- vleze se tam kočárek a k němu pes(velký vlčák), zatím bez problémů. a jinak stejně rodinka u nás ujíždí na Fordech, až začnu chodit zase do práce a bude třeba druhé auto, tak by se mi líbila ta nejnovější Fiesta, samozřejmě jestli na to budou penízky ![]()