Jaká auto - spolehlivost

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11408
1.7.11 15:53

já řídím srdcem, řídím Ford :mrgreen: to bylo na jedné úžasné klíčence :-) ale focuse sem dohodila nasim, naprosta pohoda, my mame mondeo a taky parada, sice jsme neco narvali do oprav, ale uz byl starší 2001 - je to benzin s motorem od mazdy snad 8-o každopádně nastartuje vždy. teď po třech letech ježdění není nejmenší problém, a u ojetých aut je vždy potřeba počítat s investicí do něčeho.
na to startování po dlouhém stání jsou určitě lepší benzíny, navíc netrpí na zimu.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1392
1.7.11 15:55

Každé auto je dobré…záleží,ale zrovna na koupeném kusu jak se o něj kdo stará apod.(pokud nestartuje v mínus 5 tak je otázka jestli jste ji na zimu připravili) My třeba máme 14 let starou Felicii už se sní budem pomalu loučit já s těžkým srdcem, nikdy mě nezradila startuje v jakémkoliv mraze,to tam máme už 7 rokem starou baterii,jezdíme s ní i na dovče,ale je pravda, že klima chybí i zavazadlový prostor nevyhovuje atd.Každý ti tady vychválí to co má doma,ale auto je stroj a ten potřebuje údržbu a to bez rozdílu značky a stáří :-D Tak šťastnou ruku při výběru nového auta :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
1.7.11 16:53

Ono hlavně záleží na tom, kolik do toho chcete vrazit, já mám třeba Ford Mondeo a jsem zatím moooc spokojená. Rozhodně bych si nikdy nekoupila třeba Renaulta.
Volvo říkají, že je nejbezpečnější, ale tam nevím jak je to snáradníma dílama atd.
Ještě bych šla třeba do nějakýho VW, Passat se mi moc líbí.
A ještě, jestli se Vám líbí SUV, tak jak už tady někdo psal, tak Ford Kuga - nádhera, v bílý barvě úplná BOMBA. A z lenějších a dobře vypadajících se mi líbí Chevrolet Captiva, ale těžko říct, jak moc je poruchová, nebo není.
Tak přeju šťastný výběr!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
1.7.11 17:20

Jinak souhlasím Ford Kuga je fakt krasaveček, ale mimo finanční možnosti :cry:
Jinak my s dieslem nemáme se startováním problémy ani v zimě, ale je fakt, že milášek se hřeje doma v garáži :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.7.11 19:58

Myslím že tohle těžko nějak zobecňovat. Před 4 lety jsem koupila Ford Fiestu, v té době 11 let starou, měla PRÝ najeto 100 tis. km (takže určitě mnohem víc), já s ní doted nalítala dalších 200 tis. km. Ted už se rozpadá, ale stěžovat jsem si nemohla. Samozřejmě za bezpečné auto to v této chvíli už nepovažuju. Jen chci říct že Ford by zřejmě nebyl špatná volba. Momentálně mám Kiu Ceed, novou, zatím rok, ale naprostá a obrovská spokojenost.

• Citovat
  • Upravit
9649
1.7.11 20:07

Diky holky!
Oktavka byla nova kdyz ji kupovala mamka, mjezdila s ni ctyri roky a potom jsme ji odkoupili my a zacalo se vse sr.t - i kdyz jsme pokracovali v plnem servise a tak dale! :nevim:
No, nejake omezene rozpocty na to urcite jsou a samozrejme pocitame s nejakymi opravami po koupi! :kytka:
Snad konecne vybereme tak, abychom mohli jezdit :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
1.7.11 21:30
farska píše:
Mame neuveritelne spolehlivy auto- VW Sharana.
RV 98,naftak,1,9 turbodiesel-opravy celkem dodnes tak maximalne!!!20tis :?: :think:
Uzasny,prostorny auto pro celou nasi rodinu.Ale nevim,zda i ostatni Sharany jsou tak spolehlive :wink:
A ted se delaji nove rady a jsou uuzasneee… :oops: :oops:

Jojo,nase spotreba je i s bufikem/pridavnym topenim/ 6l :dance:

Příspěvek upraven 01.07.11 v 15:09

To máte štěstí, my jeli před 4 lety kamarádovým Sharanem do Chorvatska a porouchal se motor tak, že jsme ho z tama museli nechat odtáhnout :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
1.7.11 21:34
saiiimona píše:
Ono hlavně záleží na tom, kolik do toho chcete vrazit, já mám třeba Ford Mondeo a jsem zatím moooc spokojená. Rozhodně bych si nikdy nekoupila třeba Renaulta.
Volvo říkají, že je nejbezpečnější, ale tam nevím jak je to snáradníma dílama atd.
Ještě bych šla třeba do nějakýho VW, Passat se mi moc líbí.
A ještě, jestli se Vám líbí SUV, tak jak už tady někdo psal, tak Ford Kuga - nádhera, v bílý barvě úplná BOMBA. A z lenějších a dobře vypadajících se mi líbí Chevrolet Captiva, ale těžko říct, jak moc je poruchová, nebo není.
Tak přeju šťastný výběr!!!

Jj o Renaultech jsem slyšela, že maj tak mizerně dělanou elektriku, že při haváriích často hoří. Bohuželmi takhle před lety uhořel kamarád v Cliu :-( Možná už to teď neplatí, ale stejně - auto s píčou nikdy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
1.7.11 21:48

Já jsem před dvěma lety začala řídit a dostala jsem od manžela Ford Focus, rok výroby 1999, najeto 160 tis. km, benzin a to jsem naprosto milovala, bylo nesmrtelný, všechno odpustilo (jako začátečník jsem s ním jezdila jak s traktorem :lol: ), nikde mě nenechalo a jediné, co se mi podařilo odrovnat, byla klimatizace. Odvozili jsme v něm celou rekonstrukci bytu, bylo hrozně pohodlné na cestování (manžel fandí dovoleným autem, takže jelo asi desetkát Francie a zpět)a úložný prostor je prostě obrovský (měla jsem combi). A stále jezdí, teď ho má můj taťka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5956
1.7.11 22:28

do kufru se ten kočár určitě vejde :-) místa je tam hodně :-)

Já_a_Kačí píše:
alvapinka píše:
za mě japonci, měli jsme několik let Nissana Almeru, teda jen třídvéřák, ale je i 5-ti dveř.možnost, opravy byli minimální a to spíš jen výfuk, jednou stěrače a pak už asi ani nic.. nakonec odešl motor, ve 13 letech dojezdil, mazlík.. ted máme obr auto Hondu Accorda v dieselu a pak jedno na srandu-Hondu civic type R, do kufru se toho vejde taky hodně.. my jsme oba malí, japonské auta jsou pro nás ideál..
Civic Type R je můj sen :-) Až nebude potřeba skládat do kufru kočár… Taky máme k mojí mazdě Hondu Civic 5. generace a teda větší držák neznám. A ani neznám žádné jiné auto s tak super jízdními vlastnostmi. Tam, kde v zimě Octavia končí, já frčim s prstem v nose :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
1.7.11 22:41

tak my doma taky nedáme dopustit na Němce :pankac:
měli jsme VW Passat r.v.03,toho jsme prodali,páč jsme chtěli zmiňovaného Sharana,ale nesehnali jsme za koruny co jsme měli výbavu jakou jsme chtěli :zed: takže se příťa rozhodl pro Audi A6 taky 03 a jsem spokojená zatím,jezdím s ní teda víceméně já a na co nedám dopustit to jsou ty parkovací senzory na combika pro ženskou :palec: :pankac: v passatu jsme teda měli automat ato bylo na město taky dost dobrý,ale tak nějak mi to řazení chybělo :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
3.7.11 19:52

Taky nedám na favoritka dopustit. Absolutně bezproblémové a bezporuchové autíčko… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.7.11 20:23

No tak my jsme z hor a mame Octavku 1.9 tdi v combiku a super. zadne takove problemy. je to r.v. 2000. dily jsou levne a auto spolehlive. za nas jedine ŠKODA :mrgreen: :srdce: :srdce:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová