Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@smurfka díky za tip, já Befado kupovala dětem když byly malý, tak do těch 4 let - pak jsem nějak zpohodlněla, CCC máme kousek od bytu ![]()
@Zuzanec @vedma007 Měla bych dotaz na ty Decathlon cvicky.
1) Nevyzouvaji se, když nemají pásek přes nárt?
Uvazuji je koupit dítěti do školy, ale tohle mě nějak zrazuje.
Edit: Tak koukám, že se asi bavíte o jiném typu cvicek (pro nejmenší děti).
Příspěvek upraven 30.07.19 v 13:03
@Anonymní píše:
Ahoj, poslední dobou se tu zase začalo dost objevovat téma školka. Nás to taky v září poprvé čeká a proto mě zajímá, jaké mají vaše děti bačkorky? Mají jen obyčejné za pár korun nebo třeba nějaké lepší jako třeba barefoot? Dcera doma chodí bosa, nožičky má zdravé, ale i tak bych raději nějaké lepší. Přeci jen v nich bude několik hodin každý den.. Nevím vůbec jaké pořídit, doma máme teplo a chodíme všichni na boso. Trochu se bojím, aby se jí v obyčejných zavřených nepotily nožičky..
Muzu doporucit polootevrene Ciciban. Maji kozenou stelku, hezky sedi a navic luftujou…
Koukala jsem na ty befado a ukázali se mi všechny jen zavřené, vypadají spíš jak boty na ven (nevím, jestli jsem hledala správně) nepotí se v tom dětem nohy?
Za mě Jonap barefoot bačkory, vypadají jako klasické bačkory na zip, ale dají se srolovat do ruličky, jsou pohodlné při hraní na zemi, ne jako tvrdé boty. Souhlasím, že do bačkor se vyplatí investovat, dítě je má nejdéle na noze. Stojí lehce přes čtyři stovky.
@Anonymní píše:
Koukala jsem na ty befado a ukázali se mi všechny jen zavřené, vypadají spíš jak boty na ven (nevím, jestli jsem hledala správně) nepotí se v tom dětem nohy?
kupuju tento zavřený styl viz obrázek..
ale befado má i otevřené špičky, já je neberu, děti se ve škole různě plazí, běhají atd. šlapou si po nohách, to by byl pořád nějaký uraz.
https://www.botybefado.cz/
jinak mi máme obchod přímo s tímto zbožím ve městě, ale už jsem brala i přes net.
Dcera nosila sandaly, ale musela si je umet obout. Pochopitelne.
Syn je nenarocny chlap
, takze mu staci obycejne papuce do skolky a na jejich telocvik klasicke cvicky. Jemu rostou asi lode, ze behem skolniho roku vystridal troje. Uz ma vetsi boty, nez ma starsi sestra. Nejstarsi uz nevim, ale taky myslim nosila klasiku.
Nejdriv obyc backurky, od asi ctyr let, kdy byly deti schopny si zapnout samy prezku, kupuju Fare s prezkou
Nasi kluci maji Beda barefoot papucky. A ani je moc nezrasuji, protoze se na kobercovou cast zouvaji, coz dost ocenuji. Nekupuju jim nic, co bych nechtela mit sama na noze a ja jsem klasicke backory vzdycky nesnasela.
@Anonymní píše:
Ahoj, poslední dobou se tu zase začalo dost objevovat téma školka. Nás to taky v září poprvé čeká a proto mě zajímá, jaké mají vaše děti bačkorky? Mají jen obyčejné za pár korun nebo třeba nějaké lepší jako třeba barefoot? Dcera doma chodí bosa, nožičky má zdravé, ale i tak bych raději nějaké lepší. Přeci jen v nich bude několik hodin každý den.. Nevím vůbec jaké pořídit, doma máme teplo a chodíme všichni na boso. Trochu se bojím, aby se jí v obyčejných zavřených nepotily nožičky..
Kupuju dceři jen Superfit, bude je mít teď i do školy. Sedi ji nejlíp na jeji úzké noze. jinak jak psaly holky -Decathlon, Ciciban, Befado,…
Aho holky, narazila jsem na příspěvěk bačkůrky do školy, také nás to od září čeká, ale prosím nemáte nějaké zkušenosti jaké bačkůrky, jelikož máme od pana doktora nakázáno jen boty s pevnou patou, jaké bačkůrky do školky zvolit?
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.