Jaké barvy na textil?
- Fotoalbum (8)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Diky Sati, klidne se inspiruj a obkresluj ;o)) od toho to tady je.....
Tak posilam dalsi inspiraci:
Bacha na nevitane pomocniky:
nejdriv mi chlemtala vodu z kelimku
a pak si lehla primo na pripraveny polstarek
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Obchůdek ze soutěže
Ahojky!
Já používám taky Duhu, některé barvy drží super - jiné se trochu vymývají ( asi to bude podle pigmentu) - rozdíl je třeba i v jednotlivých odstínech modré. A na malování zkouším, co se dá - dobrou zkušenost mám s barvami Pébéo a Tex Color, horší s Textile art.
Koukaly jste už do obchodu, který sponzoruje novou soutěž? Jsem nadšená - fakt krásný. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,
ja taky nakupuju z www.brydova.cz koupila jsem si tam nejakou startovaci
u od Pebeo - jsou to trpitive barvy, kteryma se da malovat i na tmavy textil. Jinak na batiku pouzivam radeji Iberii, Duha se mi vypirala a Iberie obarvi i i veci, ktere nejsou bavlnene.
Na malovani satenu bych urcite pouzila barvy na hedvabi vcetne kontur. Saten je tusim take hedvabi, jen jinak huste… se zazehlenim neni problem.
Jinak skvele je taky savovani. Docela pekne vypada, kdyz vec nejdriv obarvite a pak savite ![]()
http://albert.borec.cz/…DSCN6589.JPG /> Ale pozor, jakmile zacne vzor sisovat, musi se dat tricko (nebo to co savite) do vody, aby se savo neutralizovalo. Ze zacatku jsem to tak nedelala a tricka se nam po nekolika vypranich zacla trhat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já kupuji barvy na textil Setacolor, základní barvy a sama si mýchám odstíny, vše je u nás za 80,– kč a gelové černé pero na textil za 50,–, zažehluji, peru po rubu v ruce.Podle mě nic není trvalé a časem se trochu sepere.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nepoužívám šablony, ta tužka na kopírování zanechává v obrázku fialové tečky a to mi vadí, tak kreslím rovnou od ruky na textil a pak obtáhnu konturou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nabídka hedvábí
Dobrý den. Sice nepřispívám radou jaké barvy na hedvábí, ale chtěla bych Vám nabídnout jiné…
Výprodej skladových zásob přírodního hedvábí určeného pro malování a barvení
Vážení,
dovoluji si Vám zaslat nabídku šátků, šálů, kravat, rámečků, metráže aj. z přírodního hedvábí. Jedná se o pongé 5 a habotai 8. V případě Vašeho zájmu, ráda zodpovím jakékoliv dotazy k nabízenému materiálu.
Využijte poslední příležitosti pro zakoupení vybraných druhů hedvábí
za zvýhodněné ceny!
Dodací a platební podmínky:
Objednaný materiál (telefonicky, písemně, e-mailem, osobně) zasíláme poštou na dobírku nebo
si ho můžete vyzvednout osobně. V případě dobírky je k cenám účtováno poštovné dle sazeb pošty, balné neúčtujeme.
Nabídka platí až do vyčerpání zásob.
S pozdravem a přáním hezkého dne.
Procházková Martina
Ceník materiálu platný od 1.1.2010
Termín dodání dle dohody.
Poštovné účtujeme dle sazeb pošty.
Balné neúčtujeme.
HEDVÁBÍ
popis zboží (cena v Kč vč. DPH) 1 ks šátek pongé 5 90×90 cm 87 šátek pongé 5 74×74 cm 77 šátek pongé 5 55×55 cm 36 šátek pongé 5 45×45 cm 27 šátek pongé 5 28×28 cm 21 šátek pongé 5 180×90 cm 210 šála pongé 5 150×40 cm 86 šála pongé 5 130×35 cm 53 šála pongé 5 130×28 cm 52 šála habotai 8 130×35 cm 89
kravata habotai 8 62
motýlek klasický habotai 8 36
toaletní taštička habotai 8 12,5×23 cm 61
rámeček do okna pongé 5 kulatý, Ø 10 cm 23
rámeček do okna pongé 5 kulatý, Ø 20 cm 28
rámeček do okna pongé 5 kulatý, Ø 25 cm 42
rámeček do okna pongé 5 „okénko“ 15×20 cm 33 šňůrka pongé 5, 110 cm 5
popis zboží (cena v Kč vč. DPH) 1 m
metráž pongé 5 90 cm, bílá 81
metráž habotai 8 90 cm, bílá 125
metráž habotai 8 140 cm, bílá 181
Poslední aktualizace dne 1.1.2010
Martina Procházková
K Lípě 1254, Ostrava-Polanka n.O., 725 25
tel. 596 964 854, mob. 603 563 444
www.mato.unas.cz
e-mail: martina@epi.info
- Citovat
- Upravit
Voda
Ahoj, ředíš ty Nerchau barvy vodou nebo maluješ rovnou tak, jak jsou?
A na tmavší povrch kryjou nebo maluješ nejdřív třeba bílou a pak až na to barevně?
Chtěla bych začít s malováním, tak abych věděla, co objednat ![]()
- Citovat
- Upravit
Jo a ještě prosim - máte někdo zkušenosti s přenašecíma tužkama? Někde jsem četla, že to někomu nešlo vůbec přežehlit.
Díky, Lyzy
- Citovat
- Upravit
Barvy neředím. Některé tmavší barvy překryjou, ale pokud chci mít jistotu dávám jako podklad bílou Pébeo, tak kryje naprosto nejlépe.
Přenášecí tužku mám, ale nepoužívám. Nějak mě za ty prachy nenadchla, popravdě stejnou službu ti udělá kopírák a narozdíl od tužky jej většinou vypereš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jakou barvu?
Dobrý den.
Potřeboval bych barvu na textil (bavlnu) a to takovou, aby nevznikala taková ta „krusta“ jako u těch zažehlovacích, ale aby se s nima dalo zároveň kreslit normálně štětcem, de facto takovou batiku na štetec.
Existuje něco takového nebo si o tom můžu nechat zdát?
Děkuji za odpověď.
- Citovat
- Upravit
Fungovat by měly tímto způsobem transparentní barvy, ale ty lze použít vesměs jen na bílý textil…
- Citovat
- Upravit
Zdravím,
neporadil by někdo značku textilních barev, které jsou vhodné pro děti do 3 let. Prostě kde je výrobcem přímo uvedeno, že to je zdravotně nezávadné? Chtěla bych pomalovat textilní hračku pro malé dítko. ![]()
Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit