Jaké barvy na textil?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1118
2.8.15 17:45

Jinak barvy na textil do tří let - aby s nimi děti mohly pracovat - asi neseženeš. Mám docela přehled v těchhle produktech - sama mám dva malé kluky, ale o ničem takovém u nás nevím, většina výrobců se u nás kryje tím uvedením od 3 a výš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
3.8.15 06:41

@ivabozi ahoj dekuji za odpoved prodavat je nechci.
Chtela jsem kreslit a psat na oblecky. Ale mala vse cuca ted

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1118
5.8.15 22:04

@luciekal tak se toho neboj - to určitě nijak nepouští a barvy nejsou toxické. zvolila bych asi prstové na textil - ty jsou dělané pro děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
17.8.16 20:38

Dvě barvy

Já se chci zase zeptat, jestli má někdo zkušenosti s barvou, která je výrazná i na tvamé ploše látky. Budeme na karneval dělat nějakou příšerku a jednu nohavici kraťasů chceme červenou a druhou modrou. Kdyby jsme sehnali modré kraťasy, jakou barvu aby druhá polovina byla červená? Napadla mě již zmíněná duha, ale jak udělat aby ta druhá nebyla taky obarvená, kdy se musí vařit. Máte někdo zkušenosti? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1118
17.8.16 23:44

@Vanessa22 A nebylo by lepší to ušít? myslím, že takhle to nebude vypadat moc dobře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
18.8.16 10:58

Šití není zrovna naše nejsilnější stránka. Tohle by bylo na práci se strojem a v tom nejsem moc obratná a mám z něj hrůzu z dřívějšího incidentu s ním. A navíc nemáme šicí stroj kde bych to mohla případně ušít. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
4.11.16 07:56

Takze nasavovany Nelze Uz barvit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2823
4.9.18 05:55

Ahoj, poradíte co koupit? Chci obnovit barvu na vysisovanem potahu gauče, tmavě šedý. Potah má i kapsu na matraci, která by se obarvit neměla, měl by to být tedy třeba nějaký spray, ale nemám vůbec zkušenost :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat