Jaké čaje pro dítě - i bylinkové?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Jaké čajei bylinkové??
Ahojte holky, chtěla jsem se zeptat na váš názor na pití čajů už pro větší mimča- rok a půl.
Myslím si, že už tak můžou pít skoro všechny, ale zajímal by mně váš názor na bylinkové - občas. Například náš malý miluje bylinkové, šípkový, dnes má kopřivový,i heřmánkový ale říkám občas například dvakrát týdně flašku. Jinak vařím ovocné.Nevím, jestli je to vhodné… i když takový heřmánkový by měl být lepší jak ten granulovaný plný cukru ![]()
A ještě už vaříte s obyčejných čajů a nebo pořád granulované nebo vyloženě dětské?? Když jsem viděla ostatní maminky, co k nim chodím na návštěvu, tak prostě ulejí z konvice pro rodinu oslazený i ruský…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahojky my teda nejsme moc čajový ani my ani dcera - ta pije nejvíc vodu. Když je chladněji tak jí vařím od lerosu bylinkový ten jí jede nejvíc. Mají i ovocný ale je dost kyselý a moc jí nechutná. Když byla nemocná tak jsem dávala i klasický černý. Myslím, že občas to uškodit snad nemůže ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
Mně teda malý taky moc čaje nechce, on raději šťávy.
Jinak myslím, že už můžou i normální, jen asi slabší a taky, že bylinkový jsou lepší než ovocný, který jsou většinou dost kyselý a musí se přislazovat. Když je má rád, podle mě může i denně, samozřejmě, že jsou to bylinky vhodné pro děti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit