Jaké čaje pro dítě - i bylinkové?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14335
29.7.10 19:11

Jaké čajei bylinkové??

Ahojte holky, chtěla jsem se zeptat na váš názor na pití čajů už pro větší mimča- rok a půl.
Myslím si, že už tak můžou pít skoro všechny, ale zajímal by mně váš názor na bylinkové - občas. Například náš malý miluje bylinkové, šípkový, dnes má kopřivový,i heřmánkový ale říkám občas například dvakrát týdně flašku. Jinak vařím ovocné.Nevím, jestli je to vhodné… i když takový heřmánkový by měl být lepší jak ten granulovaný plný cukru :nevim:
A ještě už vaříte s obyčejných čajů a nebo pořád granulované nebo vyloženě dětské?? Když jsem viděla ostatní maminky, co k nim chodím na návštěvu, tak prostě ulejí z konvice pro rodinu oslazený i ruský…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17180
29.7.10 20:25

Ahojky my teda nejsme moc čajový ani my ani dcera - ta pije nejvíc vodu. Když je chladněji tak jí vařím od lerosu bylinkový ten jí jede nejvíc. Mají i ovocný ale je dost kyselý a moc jí nechutná. Když byla nemocná tak jsem dávala i klasický černý. Myslím, že občas to uškodit snad nemůže :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
29.7.10 20:53

Ahoj,

Mně teda malý taky moc čaje nechce, on raději šťávy.

Jinak myslím, že už můžou i normální, jen asi slabší a taky, že bylinkový jsou lepší než ovocný, který jsou většinou dost kyselý a musí se přislazovat. Když je má rád, podle mě může i denně, samozřejmě, že jsou to bylinky vhodné pro děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí