Do kdy kojeneckou vodu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
já do 6 měsíců. pak jsem dávala už kohoutkovou převařenou a cca od roka i nepřevařenou. ale ověřila jsem si, že kohoutková voda je u nás kvalitní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
do 7 měsicu, na kašicky, ted davam převařenou a je to ok, Kubisek stejne vodu nerad, ale pokud mu naredim od Hippu stavicku tak ji vypije…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem začala dávat kohoutkovou taky kolem 6.měsíce, je pravda, že někdy nestíhám převařit
Ale nejdříve jsem volala na hygienickou stanici u nás ve městě a ti mi udělali zdarma rozbor do druhého dne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
malá byla od 2 měsíců na UM a tak nějak ze zvyku jsem jela asi do 12 měsíců
pak jsem dávala kohoutkovku převařenou a teď už dávám nepřevařenou. Ale my nemáme moc dobrou vodu a doporučovala mi to i dětská. ![]()
Ale třeba u mamky mají kvalitní vodu z kohoutku na úrovni kojenecké a dávala jsem tam vždy kohoutkovou. Zjisti jak kvalitní vodu máte. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
do roka
pokud chces davat kohoutkovou, nesmis se spolehnout na obecne tvrzeni „kohoutkova je dobra“ ale musis si konkretne u sveho dodavatele zjistit, jestli je fakt dobra stran obsahu dusicnanu a mineralu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A kde se zjišťuje kvalita kohoutkové vody? Já mám zásobu kojenecké ještě asi na 3 týdny, pak už bude mít malej přes 9 měsíců a uvažuju o převařování kohoutkové. Jsem z Brna, přemýšlím, kam kvůli dotazu na kvalitu kohoutkové vody zavolat, abych nebyla za blbce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
my jsme si kohoutkovou nechali proverit, protože bydlíme v rodinném domku, tak jsem za 1400 CZK nechala udělat rozbor vody ze studny a také místní, máme kombinovanou, podle výsledku je ze studny uplně v poho, místní používame jako užitkovou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
MaryClementine píše:
A kde se zjišťuje kvalita kohoutkové vody? Já mám zásobu kojenecké ještě asi na 3 týdny, pak už bude mít malej přes 9 měsíců a uvažuju o převařování kohoutkové. Jsem z Brna, přemýšlím, kam kvůli dotazu na kvalitu kohoutkové vody zavolat, abych nebyla za blbce
My bydlíme v činžovním domě ve městě a volali jsme na místní hygienickou stanici, odbor už si nepatuju, ale poradí ti. Paní po mně chtěla ulici, protože tu máme více „zdrojů“ a do druhého dne nám udělali rozbor pro kojence. Nic jsme neplatili ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky prosím do kdy jste kojeneckou převařovaly, pokud vůbec? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
dornicka píše:
Holky prosím do kdy jste kojeneckou převařovaly, pokud vůbec?
Já jí převařovala cca do 3.mesíce, potom bez převaření (i když to nekdo doporučuje), a potm od 6.měsíce kohoutkovou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Převařuju a dokud ji budu užívat, tak budu. Používám ji kvůli kontrole obsahu látek, ale jinak se mi nelíbí, že nevím, kde a jak a jak dlouho byla skladovaná, jestli na ni nesvítilo sluníčko, apod., takže pro jistotu převařuju. Kohoutková je čerstvější než PET lahve, teda aspoň mám ten názor
Takže za mě kojovodu převařovat vždy.
Zoubky: Díky, najdu si na tu hygienu telefon ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
MaryClementine píše:
A kde se zjišťuje kvalita kohoutkové vody? Já mám zásobu kojenecké ještě asi na 3 týdny, pak už bude mít malej přes 9 měsíců a uvažuju o převařování kohoutkové. Jsem z Brna, přemýšlím, kam kvůli dotazu na kvalitu kohoutkové vody zavolat, abych nebyla za blbce
normalne na webu vaseho dodavatele, tam bude rozbor z minuleho roku
nebio jim napis dotaz emailem, me odpovedeli
jinak prevarovat se ma to 5-6 mesice, vicemene do doby, nez dite zacne olizovat odpadky ze zeme. Tou dobou se mu taky vyrazne zlepsi imunitni system, zacina uz normalne produkovat vlastni protilatky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pudloslava: „jinak prevarovat se ma do 5–6 mesice, vicemene do doby, nez dite zacne olizovat odpadky ze zeme“ Hahaha, už mě dlouho nic nerozesmálo, ale tahle tvoje věta spolehlivě, dík
Budu se radou řídit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj maminky,do kolika měsíců nebo roků jste používaly kojeneckou vodu?