Do kdy kojeneckou vodu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Baba Jaga
28.7.10 10:10

Do kdy kojeneckou vodu

Ahoj maminky,do kolika měsíců nebo roků jste používaly kojeneckou vodu?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1283
28.7.10 10:15

já do 6 měsíců. pak jsem dávala už kohoutkovou převařenou a cca od roka i nepřevařenou. ale ověřila jsem si, že kohoutková voda je u nás kvalitní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
28.7.10 10:18

do 7 měsicu, na kašicky, ted davam převařenou a je to ok, Kubisek stejne vodu nerad, ale pokud mu naredim od Hippu stavicku tak ji vypije…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
28.7.10 10:33

Já jsem začala dávat kohoutkovou taky kolem 6.měsíce, je pravda, že někdy nestíhám převařit :oops: Ale nejdříve jsem volala na hygienickou stanici u nás ve městě a ti mi udělali zdarma rozbor do druhého dne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
28.7.10 10:34

malá byla od 2 měsíců na UM a tak nějak ze zvyku jsem jela asi do 12 měsíců :lol: :lol: pak jsem dávala kohoutkovku převařenou a teď už dávám nepřevařenou. Ale my nemáme moc dobrou vodu a doporučovala mi to i dětská. :wink:

Ale třeba u mamky mají kvalitní vodu z kohoutku na úrovni kojenecké a dávala jsem tam vždy kohoutkovou. Zjisti jak kvalitní vodu máte. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
28.7.10 10:40

do roka
pokud chces davat kohoutkovou, nesmis se spolehnout na obecne tvrzeni „kohoutkova je dobra“ ale musis si konkretne u sveho dodavatele zjistit, jestli je fakt dobra stran obsahu dusicnanu a mineralu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
28.7.10 10:42

A kde se zjišťuje kvalita kohoutkové vody? Já mám zásobu kojenecké ještě asi na 3 týdny, pak už bude mít malej přes 9 měsíců a uvažuju o převařování kohoutkové. Jsem z Brna, přemýšlím, kam kvůli dotazu na kvalitu kohoutkové vody zavolat, abych nebyla za blbce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
28.7.10 10:43

my jsme si kohoutkovou nechali proverit, protože bydlíme v rodinném domku, tak jsem za 1400 CZK nechala udělat rozbor vody ze studny a také místní, máme kombinovanou, podle výsledku je ze studny uplně v poho, místní používame jako užitkovou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
28.7.10 11:21
MaryClementine píše:
A kde se zjišťuje kvalita kohoutkové vody? Já mám zásobu kojenecké ještě asi na 3 týdny, pak už bude mít malej přes 9 měsíců a uvažuju o převařování kohoutkové. Jsem z Brna, přemýšlím, kam kvůli dotazu na kvalitu kohoutkové vody zavolat, abych nebyla za blbce :-)

My bydlíme v činžovním domě ve městě a volali jsme na místní hygienickou stanici, odbor už si nepatuju, ale poradí ti. Paní po mně chtěla ulici, protože tu máme více „zdrojů“ a do druhého dne nám udělali rozbor pro kojence. Nic jsme neplatili :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
28.7.10 11:22

Holky prosím do kdy jste kojeneckou převařovaly, pokud vůbec? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
28.7.10 12:16
dornicka píše:
Holky prosím do kdy jste kojeneckou převařovaly, pokud vůbec? :nevim:

Já jí převařovala cca do 3.mesíce, potom bez převaření (i když to nekdo doporučuje), a potm od 6.měsíce kohoutkovou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
28.7.10 12:33

Zoubky: děkuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
28.7.10 12:37

Převařuju a dokud ji budu užívat, tak budu. Používám ji kvůli kontrole obsahu látek, ale jinak se mi nelíbí, že nevím, kde a jak a jak dlouho byla skladovaná, jestli na ni nesvítilo sluníčko, apod., takže pro jistotu převařuju. Kohoutková je čerstvější než PET lahve, teda aspoň mám ten názor :-) Takže za mě kojovodu převařovat vždy.

Zoubky: Díky, najdu si na tu hygienu telefon :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
29.7.10 07:36
MaryClementine píše:
A kde se zjišťuje kvalita kohoutkové vody? Já mám zásobu kojenecké ještě asi na 3 týdny, pak už bude mít malej přes 9 měsíců a uvažuju o převařování kohoutkové. Jsem z Brna, přemýšlím, kam kvůli dotazu na kvalitu kohoutkové vody zavolat, abych nebyla za blbce :-)

normalne na webu vaseho dodavatele, tam bude rozbor z minuleho roku
nebio jim napis dotaz emailem, me odpovedeli

jinak prevarovat se ma to 5-6 mesice, vicemene do doby, nez dite zacne olizovat odpadky ze zeme. Tou dobou se mu taky vyrazne zlepsi imunitni system, zacina uz normalne produkovat vlastni protilatky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
29.7.10 14:26

Pudloslava: „jinak prevarovat se ma do 5–6 mesice, vicemene do doby, nez dite zacne olizovat odpadky ze zeme“ Hahaha, už mě dlouho nic nerozesmálo, ale tahle tvoje věta spolehlivě, dík :palec: :mavam: Budu se radou řídit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí