Kaše
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Někde jsem četla, že pro děti (a teď si vyber, někde prý do roka, někde do 2let, někde do 3let) nejsou vhodné celozrnné výrobky. Někde bylo psáno, že to zabraňuje vstřebávání něčeho, někde, že je to moc těžko stravitelné.
Do roka jsem celozrnné výrobky nedávala, ale teď už dostává právě kaše ze zsdravé výživy. Ještě jsem se nerozhodla, zda je horší celozrnný výrobek nebo ty přeslazené kejdy, co se prodávají pro kojence jako kaše ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já teda kupovala jenom suroviny a kaše jsem si z toho vařila sama, takže přímo s hotovou kaší zkušenost nemám. Ale musím říct, že jáhly a pohanku jsem dávala se zeleninou od 6 měsíců. A malý hlavně jáhlovou kaši miloval ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Doktorka mi říkala, že do 3 let nejsou celozrnné výrobky vhodné. Kvůli střevům… Myslím, že ale spousta maminek dává…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jj, já dávala od Nominalu jak jáhlovou, tak pohankovou asi od 8 měsíce..celozrnné nejsou, takže v pohodě a malé moc chutnaly ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No vidíte a já tady kolikrát čtu jak si děti pomlaskávaj na Jáhlový a Pohankový kaši,a teda jsou mladší než dva roky,tak to je asi nějaká jiná
Moje malá má víc jak rok a chtěla jsem zkusit tyhle páč se mi ty sladký taky příčej pořád dávat ![]()
- Citovat
- Upravit
Já taky dávám tyto kaše od 8.měsíce a Kuba to bere ještě lépe než ty bílé sypké hmoty od Hami, Sunaru nebo Nturilonu. Je alergický na mléko, tak je tohle dobrá varianta
A chutnají opravdu moc
Akorát je dělej trošku řidší, protože po chvilce dost ztuhnou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Founik píše:
Jj, já dávala od Nominalu jak jáhlovou, tak pohankovou asi od 8 měsíce..celozrnné nejsou, takže v pohodě a malé moc chutnaly
Aha tak to bude v poho
,jsou určitě lepší než ty sladký dreky ![]()
- Citovat
- Upravit
Anonymní píše:
No vidíte a já tady kolikrát čtu jak si děti pomlaskávaj na Jáhlový a Pohankový kaši,a teda jsou mladší než dva roky,tak to je asi nějaká jináMoje malá má víc jak rok a chtěla jsem zkusit tyhle páč se mi ty sladký taky příčej pořád dávat
Jj, pohanka a jáhly nejsou celozrnné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Founik píše:
Jasně, jen do toho, na slano i sladko jsou výborný!![]()
Musím přiznat, že Kuba moc nemusí rýži, tak to dávám místo rýže jako přílohu k zelenině
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
zoubky píše:
Já taky dávám tyto kaše od 8.měsíce a Kuba to bere ještě lépe než ty bílé sypké hmoty od Hami, Sunaru nebo Nturilonu. Je alergický na mléko, tak je tohle dobrá variantaA chutnají opravdu moc
Akorát je dělej trošku řidší, protože po chvilce dost ztuhnou
A ještě jeden asi blbej dotaz
děláš je i do vody nebo jen mlíka??Jinak dííky za tipy ![]()
- Citovat
- Upravit
zoubky píše:Founik píše:Musím přiznat, že Kuba moc nemusí rýži, tak to dávám místo rýže jako přílohu k zelenině
Jasně, jen do toho, na slano i sladko jsou výborný!![]()
Vůbec se nedivím, já to dělám taky
)) A kaše jsem jí dělala jak do Neocatu, tak s vodou a ovocem/přesnídávkou. Teď už je moc nechce, ani večer.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Anonymní píše:zoubky píše:A ještě jeden asi blbej dotaz
Já taky dávám tyto kaše od 8.měsíce a Kuba to bere ještě lépe než ty bílé sypké hmoty od Hami, Sunaru nebo Nturilonu. Je alergický na mléko, tak je tohle dobrá variantaA chutnají opravdu moc
Akorát je dělej trošku řidší, protože po chvilce dost ztuhnou
děláš je i do vody nebo jen mlíka??Jinak dííky za tipy
Prý jdou i do vody, ale dělám pouze do jeho UM,protože Kuba moc nechce přes den UM, tak aby měl aspoň v kaši
A stejně jako „Founik“ mu do ní dám ovocnou přesnídávku nebo najemno nakrájené ovoce, aby měl změnu…a nemusíš utrácet za drahé navoněné ovocné kaše
U nás ji mají za 30-35Kč
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak holky dííky za rady,jsem ráda,že jí ty od Nominalu můžu normálně dávat,mě ty sladký od Hami atd..moc neseděj ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahojky,
.Ale na krabici je napsáno pro všechny věkový kategorie,byla to mladá holka tak se mi to nezdá.já myslela,že spousta mamin zrovna tuhle kaši používá spolu s pohankovou,ne??
Já ji právě chtěla poprvé vyzkoušet.. 
holky prosím radu.Kupovala jsem Jáhlovou kaši Nominal ve zdravý výživě,a prodavačka mi tvrdila,že to není vhodný pro děti do dvou let