Jaké cizí jméno?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2734
5.10.14 10:53

Phoebe, David

Nebo Lilly Marshall je boží :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
5.10.14 11:02

Miya, Amy, Ailin, Liny / Aron, Dany, Jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
5.10.14 11:26

Lilly, Rose(nebo Rosemary-nádherné jméno :andel:), Isabella..Ale k příjmení mi jde nejlépe ta Lilly :)
Pak chlapečci-David, Daniel, Lucas… Victor, Maxwell
Hodně štěstí při vybírání :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
5.10.14 11:29

K tomuhle prijmeni bych nevěděla které dřív
Ben/Benjamin/Benedikt, Max/Maxwell/Maxmilian, Sebastian, Tobias, Theodor, Timothy…ja bych nevěděla které dřív…teda věděla Jethro :mrgreen:

U holky nevím líbi se mi Lilly / Lilien, Viktorie/Victoria, Patricie /Patricia, Anastasia, Claire

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krakatice88

Příbuzná žijící v JAR dala se svým chlapem synovi jméno Patrick. Je to přijatelné jak pro anglicky mluvící, v JAR nebude za exota a stejně tak tady v ČR existuje jméno Patrik, takže ani příbuzní žijící tady nemají problém s oslovením, psaním apod. I v případě vrácení se sem nebude mít malý Patrick problém, když už tu lidi jsou zvyklí na cizí jména :)

• Citovat
  • Upravit
50725

Z toho, co tu ještě nebylo, mě napadá i třeba Michael, Hannah, Elizabeth…

Jako v podstatě, když mi jdou hlavou jména, tak si myslím, že babička určitě zvládne většinu jmen. Když prababičky zvládnou udržet a vyslovit 50 postav argentinské telenovely, nevím, proč by babička nezvládla jedno, i pro Čecha nezvyklé, jméno vlastního vnoučete, když jí řeknete, jak se to čte a jak mu může říkat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.10.14 11:37
@Gituš píše:
Tak to je moc cizí i na mě :mrgreen:

Toz vidis… Giadu neprelozim, ale tie dalsie su Julca a Kvetoslav :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15659
5.10.14 11:40

@Bábi Zlopočasná myslím, že i v češtině a slovenštině je jméno Juda, jen se nepoužívá.
Edit: ověřeno
 http://cs.wikipedia.org/wiki/Juda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2529
5.10.14 11:46
@webparazit píše:
Hezke rano vsem,

jdu si pro radu. Kdyby jste mohli svemu diteti dat cizi jmeno, jake by to bylo?

Zijeme v zahranici, prijmeni Marshall. Chci jmeno, aby bylo lehke pro ceskou rodinu a aby melo ruzne tvary…

uz mame doma holcicku - Jessica ( jess, jessie, jessinka, babicka ji rika jessicku) a chlapecka - Thomas ( tom, tommie, tomasek). Ted cekame prekvapeni.

Divala jsem se na ruzne seznamy jmen a tam je to porad dokola - Olivia, Amelia, Emma a Sophie a pro kluka Harry, Oliver, George, Joshua…

Tak jsem si rekla, ze se zeptam lidu :P treba je nejake jmeno, ktere mi proklouzlo. Mam nejake favority, ale porad citim, ze to nejak neni ono :oops:

Victoria 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8921
5.10.14 11:51

Me se libi Joachim - Jáchym.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7438
5.10.14 12:38

Holky, moc dekuji.

Ja si moc preji Ellen, ale partnerovi se vubec nelibi :nevim: Premyslela jsem nad Lillian, ale pry je to prostredni jmeno tchyne a je hodne zastarale :think: ale ja zas tenhle cit, co je zastarale a neni nemam, ze :think:
taky me napadlo, ze pokud to bude Lillian, tak treba ji dat prostredni jmeno Antonia ( to je ma babicka a maminka), kdyz uz by mela jmeno po tchyni. navic obe deti maji prostredni jmeno, tak i to treti mit bude :think:

Kdyby dcerka nebyla Jessica Emily, tak urcite bychom dali tomuhle ditku, pokud je to holcicka jmeno Emily, to se nam libi oboum, ale smolik, no :,(

Na klukovi se docela dohodneme, treba Samuel, ale pro holcicku vubec nevime ( nebo spis ja) partner prisel s Nicola, me se teda vic libi Nicol, ale zda se mi, ze hlavne v CR je jich ted hodne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
5.10.14 13:26

Známí žijí v Anglii a půl rodiny mají v ČR, takže řešili to samé. Mají dvě holčičky - Sonja (v ČR jí říkají normálně Soňa, Sonička) a Melanii (v ČR Melinka, Mel, Melánie). Myslím, že to je docela dobrá volba pro obě strany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140238
5.10.14 13:30

Daria, Samuel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
5.10.14 14:20
@webparazit píše:
Hezke rano vsem,

jdu si pro radu. Kdyby jste mohli svemu diteti dat cizi jmeno, jake by to bylo?

Zijeme v zahranici, prijmeni Marshall. Chci jmeno, aby bylo lehke pro ceskou rodinu a aby melo ruzne tvary…

uz mame doma holcicku - Jessica ( jess, jessie, jessinka, babicka ji rika jessicku) a chlapecka - Thomas ( tom, tommie, tomasek). Ted cekame prekvapeni.

Divala jsem se na ruzne seznamy jmen a tam je to porad dokola - Olivia, Amelia, Emma a Sophie a pro kluka Harry, Oliver, George, Joshua…

Tak jsem si rekla, ze se zeptam lidu :P treba je nejake jmeno, ktere mi proklouzlo. Mam nejake favority, ale porad citim, ze to nejak neni ono :oops:

Ellen, Anette
Aaron, Maxim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
5.10.14 14:24

@webparazit Ta Lilly jde vazne nejlepe k vasemu prijmeni :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek