Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Poraďte jméno pro holčičku a chlapečka. Máme příjmení Müllerovi. Zatím se nám líbí Diana [Dajána] Phoebe a Nicholas David [Dejvit]. Co se líbí Vám? Jen pro upřesnění rok bydlíme v USA, proto chceme cizí.
Předem děkuji
Adriana + Raquel 8 let a Emilly 4 roky ![]()
Phoebe a david za mě
a i kdyby jste bydleli v ČR-nemusí být typické české jméno. Také máme cizí jméno co není v kalendáři ![]()
Špatnej web, ne?
Pokud hodláte v USA žít i nadále, poradí ti spíš USA matky. Pokud se hodláte někdy vracet, dala bych něco víc obojetného do Čech i ciziny.. Třeba jako je ta Adriana nebo Emilly..
Diana se mi líbí
Já mám Karin, Adama a Simona.. taky použitelné tady i v USA, řekla bych..
@Love1 Tak spíš bych řešila zda se chci nebo nechci vrátit a dle toho i volila jméno… Známá žila 6let v US, ale věděla, že se chce vrátit. Tak tomu přizpůsobila jména - Sofie a Ella… ![]()
@Love1
Za mě Diana a David… k tomu příjmení mi to sedí o hodně líp než ta druhá jména… ![]()
A navíc to budou dvojčátka, tak obě o „D“ ![]()
Z vašich Diana a David, za mě Rosemary, Carol, Theressa a kluk Michael (miluju Fassbendera), nebo Hugh.
Napiš jak jste vybrali ![]()
Prosím o radu jména k přijmení Šimíček/Šimíčková
Příspěvek upraven 30.10.14 v 07:39
Me se vzdy strasne libilo jmeno Sarah a Sebastian pro dvojcata super. David taky super a Diana taky ![]()
Martin, Kamil, Michael, Josef, Ctirad, Dominik, Vavřinec.
Anna, Julie, Berenika, Apolena, Natálie, Valentýna, Johana, Emilie, Alice.
@nikol.simi Možná kdybys trochu specifikovala jaká jména hledáš:). Jestli novější, starší, častější, méně častá, klasická, exotičtější:). Zkusila jsem od každého něco.