Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahojte, cekame holcicku a moc se me libi jmeno Viktorka, Viki. Ale s klasickou verzi Viktorie uz si nejsem tak jista a uz vubec ne Viktora. Celkem se me libi zameneni posledniho pismenka, ze by to byla Viktoria, neprijde me to uz tak cizi, nebo jak to rict
. Jen resim jeste prijmeni jestli neni divny Viktoria Ťopková.
Viktoria je pekne jmeno, mne se libi
Holce vetsinou prijmneni nezustane, tak bych se tim tak netrapila a neprijde mi to hrozny, ale kazdemu se libi neco jine. Hlavni je, co se libi tobe ![]()
Moc se mi to nelíbí jako jméno samotné a Ťopková už vůbec ne. Ale - asi nebude Ťopková pořád a hlavně je to vaše volba. Můj pocit je jen můj a další budou mít jiný. ![]()
@chrastitko11 Viktorka je krásný jméno, ale je jich dneska moc, nedala bych ho v jakékoli podobě a k tomu vašemu příjmení taky nic moc ![]()
@chrastitko11 k tomu příjmení mi to divný přijde, promiň
. Já bych dala něco klasičtějšího, k tomu příjmení se mi to fakt nelíbí…ale je to vaše věc ![]()
Promiň mi, chtěla si názor, tak snad mohu být upřímná, Viktoria Ťopková je šílený. Většina lidí, co to uslyší si pomyslí, že chudák holka a cosi o mozku její matky.
Mně se nelíbí Viktorie v žádné podobě. Ani k tomuto příjmení mi to nějak nejde. Ale to je můj názor ![]()
Viktoria je krásné, mně se líbí. S příjmením nic nenaděláš, já mám normální a spousta lidí ho nevysloví a nebo dobře nenapíše
. Za mě ano, dejte ji.
Mě se líbí Viktorie, Viki, ale dceři bych ho určitě nedala, hned se mi vybaví - Viktorka u splavu
… k příjmení není co dodat, jakékoli jméno k němu bude legrační
… ale pokud se Ti líbí jméno Viktoria, tak ho dej, však to bude Tvé dítě ![]()
Ten kdo si pomyslí o někom, že je chudák kvůli jménu je sám omezený chudák, na to bych se vyprdla.
Já to mám možná vsugerovaný. Sestra mého expřítele se tak jmenuje (má na konci i to A) a vždycky měla strašně uječenej hlas tak se mi to celkově spojuje s Viktorkou u splavu
ale tak to se asi spojí každýmu, určitý jméno s něčím
..
Oprava. Sestra, ne matka. Matka je Sofie.. s těma se u nás teď taky roztrhl pytel ![]()
Příspěvek upraven 23.09.14 v 13:09
@chrastitko11
Viktorie/a jako jméno je hezká. Ale ve spojení s tím příjmením to vůbec nesedí, příliš obyčejné příjmení + vznešeně znějící jméno vytváří spíše směšnou kombinaci.
Mne se jmeno Viktorie taky libi, ale k vasemu prijmeno to fakt nejde…sice tu pisou, ze se tak nebude jmenovat porad, ale co kdyz jo ze jo? si treba nikdy nikoho nebude chtit vzit
k tomu prijmeni by slo spis Anicka, Eliska apod.
![]()