Jméno Viktoria

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
496
23.9.14 11:39

Jméno Viktoria

Ahojte, cekame holcicku a moc se me libi jmeno Viktorka, Viki. Ale s klasickou verzi Viktorie uz si nejsem tak jista a uz vubec ne Viktora. Celkem se me libi zameneni posledniho pismenka, ze by to byla Viktoria, neprijde me to uz tak cizi, nebo jak to rict :). Jen resim jeste prijmeni jestli neni divny Viktoria Ťopková.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
66800
23.9.14 11:41

Je to divné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7880

Viktoria je pekne jmeno, mne se libi :) Holce vetsinou prijmneni nezustane, tak bych se tim tak netrapila a neprijde mi to hrozny, ale kazdemu se libi neco jine. Hlavni je, co se libi tobe :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225

Moc se mi to nelíbí jako jméno samotné a Ťopková už vůbec ne. Ale - asi nebude Ťopková pořád a hlavně je to vaše volba. Můj pocit je jen můj a další budou mít jiný. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6942
23.9.14 11:42

@chrastitko11 Viktorka je krásný jméno, ale je jich dneska moc, nedala bych ho v jakékoli podobě a k tomu vašemu příjmení taky nic moc :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
23.9.14 11:42

@chrastitko11 k tomu příjmení mi to divný přijde, promiň :oops:. Já bych dala něco klasičtějšího, k tomu příjmení se mi to fakt nelíbí…ale je to vaše věc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
23.9.14 11:43

Promiň mi, chtěla si názor, tak snad mohu být upřímná, Viktoria Ťopková je šílený. Většina lidí, co to uslyší si pomyslí, že chudák holka a cosi o mozku její matky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
23.9.14 11:44

Mně se nelíbí Viktorie v žádné podobě. Ani k tomuto příjmení mi to nějak nejde. Ale to je můj názor :kytka:

• Citovat
  • Upravit
5271
23.9.14 11:47

Viktoria je krásné, mně se líbí. S příjmením nic nenaděláš, já mám normální a spousta lidí ho nevysloví a nebo dobře nenapíše :nevim:. Za mě ano, dejte ji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
23.9.14 11:49

Mě se líbí Viktorie, Viki, ale dceři bych ho určitě nedala, hned se mi vybaví - Viktorka u splavu :lol:… k příjmení není co dodat, jakékoli jméno k němu bude legrační :lol:… ale pokud se Ti líbí jméno Viktoria, tak ho dej, však to bude Tvé dítě :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
23.9.14 11:50

Mě to přijde v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
23.9.14 11:51

Ten kdo si pomyslí o někom, že je chudák kvůli jménu je sám omezený chudák, na to bych se vyprdla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
23.9.14 11:52

Já to mám možná vsugerovaný. Sestra mého expřítele se tak jmenuje (má na konci i to A) a vždycky měla strašně uječenej hlas tak se mi to celkově spojuje s Viktorkou u splavu :D ale tak to se asi spojí každýmu, určitý jméno s něčím ;)..

Oprava. Sestra, ne matka. Matka je Sofie.. s těma se u nás teď taky roztrhl pytel :)

Příspěvek upraven 23.09.14 v 13:09

• Citovat
  • Upravit
Menora
23.9.14 11:54

@chrastitko11
Viktorie/a jako jméno je hezká. Ale ve spojení s tím příjmením to vůbec nesedí, příliš obyčejné příjmení + vznešeně znějící jméno vytváří spíše směšnou kombinaci.

• Citovat
  • Upravit
18259
23.9.14 11:58

Mne se jmeno Viktorie taky libi, ale k vasemu prijmeno to fakt nejde…sice tu pisou, ze se tak nebude jmenovat porad, ale co kdyz jo ze jo? si treba nikdy nikoho nebude chtit vzit :D k tomu prijmeni by slo spis Anicka, Eliska apod. :) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze