Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holky, našla by se mezi váma některá, která je těhotná a čeká chlapečka, nebo která chlapečka porodila a zásadně mu nechtěla dát české jméno? Tak VÁS prosím, aby jste mi tu napsaly typy na cizí jména pro chlapečka
už jsem v koncích a nemůžu přijít na cizí jméno, které by se líbilo i příeli ![]()
@lovesmile To je hezké jméno. @Těhulka95 Mě se třeba líbil Oliver, ale manžel mi to zavrhnul.;-)
Já jsem hrooozně chtěla jemno Natan nebo Nathan
ale prej jsem si vybrala holčičky jméno, takže malý je Lukáš ![]()
Mě se nehorázně moc líbí Liam, Nathan, Navid, Dixon, Jesse
Ale přítel zatím s ničím moc nesouhlasí, né že by se mu uplně nelíbily, ale potřebuju mu i sobě ještě nějak víc rozšířit obzor, tak vás moc prosím, aby jste mi tu psaly své návrhy, nebo třeba stránky na netu… těch už jsem taky prošla snad milion.. ![]()
@Těhulka95 mámě německé příjmení - kluci jsou Christian a Sebastian ![]()
Nevim, jak by se jmenoval třetí ![]()
Příspěvek upraven 25.09.14 v 13:11
@lulinaaa píše:
Já jsem hrooozně chtěla jemno Natan nebo Nathanale prej jsem si vybrala holčičky jméno, takže malý je Lukáš
Nathan ![]()
Z mýho okolí co dávají nebo chcou dát matky z cizích jmen tak:
Nathan, Mattyas, Danny, Sven, Tommy, Oscar, Lucas.
@Těhulka95 A příjmení bude cizí nebo české? Aby to zas nebylo jako pěst na oko. ![]()
@Těhulka95 Liam a Dixon? Ti jsou v tom novým seriálu 90210, neee? ![]()
Líbí se mi z těch co jsi napsala Liam.
@Hr4sek22 píše:
Z mýho okolí co dávají nebo chcou dát matky z cizích jmen tak:Nathan, Mattyas, Danny, Sven, Tommy, Oscar, Lucas.
![]()
Sven se mi teda vůbec nelíbí ![]()
@lulinaaa Mně se zase nelíbí Oscar. Když jsem byla v porodnici, paní vedle mě měla Huga. Jeho bráška byl Oscar. Ale kdybys viděla to příjmení… škoda, že ho sem nemůžu napsat, třeba sem chodí
![]()